Monia70 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Toniu , kochanie jestes z nami prawda? Byłes i jestes przez te 34 tyg, tak?Wiem, ze jesteś , że czuwasz nad Gutosławem, że przychodzisz co wieczór do Joli i Darka.I niech tak bedzie po kres świata. Quote
sota36 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Dzis sie zdarzylo cos ...dziwnego! Otoz siedzialam u Tonia,na dzialce i znalazlam ( nie szukajac - wzrok mi sie zatrzymal tak nagle) koniczynki! Dwie czterolistne i jedna pieciolistna - zerwalam, dalam Toniowi dla naszych psiakow zza TM. Quote
Agga Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Atosku mordeczko ciotka Agga ciągle o Was myśli. Quote
Monia70 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Te koniczyny to tylko oznaczają szczęście 1 Quote
szajbus Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 A ja im wklejam zdjęcie wczorajszej tęczy. Atosku wczoraj wieczorem udało mi się z balkonu uchwycić aparatem tęczę. Było ciemno, a jednak mi się udało. W tym roku widzę je coraz częściej , jakbyście dawały nam znak, że jesteście blisko nas. Quote
sota36 Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Wczoraj minelo 34 miesiace kiedymlody z nami zamieszkal. Dziekuje ci, Sloneczko, za 34. miesieczna opieke nad nim- a wiesz dobrze, ze sie przydala, szczegolnie pewnej soboty w grudniu, kiedy szczeniak wpadl do dolu. Prosze Cie nadal - opiekuj sie nim, zeby byl zdrowy i caly i jak najdluzej z nami - przynajmniej tak dlugo jak Ty! My sobie jakos damy rade!nami sobie nie zaprzaataj lebka! Gucio to wystarczajace "zmartwienie", a raczej "zamartwianie sie"- wiesz jaka jestem histeryczka... Quote
Monia70 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Toniek nieustannie spogląda z za kolorowych, tęczowych pasków na swoją rodzinę , z którą na momencik sie rozzstał.On czuwa na Gutkiem i rozwiewa ciemne chmury kiedy te chca wędrować do was.Ale Atos jets silny. Silny jak syn, brat, przyjaciel. Silny i opiekuńczy .I nie pozwoli na żadną krzywdę na ziemi. Quote
sota36 Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Tak! Moniu, Atos bylsilnym, twardym, meskim indywiduum. Tylko zebyta sila mogla przeniknac zza TM, a wtedy bede pewna, ze Jego mlodszy brat jest bezpieczny! Quote
sota36 Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Toniu - dzis ostatni dzien wakacji,jutro juz konferencja. Potem egzaminy poprawkowe, potem znow konferencja i juz wrzesien. To 3 koniec wakacji bez Ciebie i 3 koniec wakacji Gucia. 4. wrzesnia przylatuje Ciocia Kasia! Tez 3 lata Jej nie byla u nas.Ostatnio kiedy byla to listopad, po Twoim odejsciu. Mlody byl malutki, a teraz - kawal chlopa z niego :).Ciekawe, co powie jak ten rzuci sie Jej na szyje?! Tonieczku - tak kochales Kasie!!!! I Ona Ciebie!!! Zawsze plakala, kiedy wyjezdzala i zegnala sie z Toba. Quote
sota36 Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Tonieczku - dzis Cie odwiedzam chyba juz 6 raz, i ! nie wiem, co napisac?Nie wiem!Dalej boli... Quote
szajbus Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Często tak mam, że nie wiem co napisać, po prostu brakuje słów. Tosienku Quote
Agga Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Jolu kochana ja wiem jak to boli. Inni też to wiedzą.Ale zobacz on tam jest szczęśliwy, zdrowy, zajęty na pewno dziewczynkami:lol: Spogląda na swoją Panią i Pana no i na Gutka i pilnuje, żeby nikomu nic się nie stało. Taka wasza gwiazdeczka. Quote
Monia70 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Ja również mam momenty, że nie umiem sklecic słów, mimo , że serce przepełnione miłością. Toniuś [*] [*] Quote
LAZY Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 No i masz...wiedziałam, wiedziałam, że sie zebczę, ale...nie moglam do Was nie zajrzeć...(') Quote
Agga Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Paulinko a co ja Ci pisałam PŁACZ! Atosku [`] Quote
szajbus Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Tosiu, Jola jest taka wyrozumiała. Można na nią liczyć. Potrafi doradzić i pocieszyć. Miałeś chłopie szczęście, ze trafiłeś do niej, a ona, że miała ciebie. Jak ona cie kocha......... Quote
sota36 Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Toniu jestem tak nakrecona juz - w piatek zobacze moja i Twoja Kasie! Nie moge sie doczekac!!!! Zamowilam w pracowni dla Niej sliczne kolczyki:) Wiesz jak Ona kocha srebro! Ciekawe, co powie na mlodego?! Wiem, wiem, Ona go i tak kocha! Juz mam obmyslony plan - ze zobaczy go na Twojej gieldzie, po ktorej razem spacerowalismy! Tesknie.... A w piatek bedziemy ryczec na mysl wspomnienia o Tobie jak bobry - gwarantuje Ci to! Quote
Agga Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Jolu super, że spędzisz tak miło czas.[/FONT] Quote
szajbus Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Atosku, znów kobitki szykuja się zalewania łzami. Dobranoc słoneczko Quote
Monia70 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Tak , ale będą się zalewały łzami przyjaźni i najpieknieszych wspomnień. Dobrze jest mieć z kim tak popłakać....... Jolu, pozdrów ciocię Kasię. Quote
sota36 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Dziekuje, Kasia tez pozdrawia wszystich naszych Przyjaciol zza TM. Toniu - zapytalam Kasie, czy to normalne, ze sie dalej teskni, ze serducho dalej rozerwane. Powiedziala, ze nie jestesmy maszynami... Zachwycil Ja Twoj portret naszkicowany przez Erie :). Jak zwykle bylo dla Ciebie, i dla mlodego przywiozla prezenty - cala Kasia. Wiesz - pokochala go, a nie widziala go 3 lata. Cos Ci wkleje, Paskudo... Poznajesz, prawda... popatrz na ten blysk w Jej oczach! Quote
Monia70 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 :loveu:Na pewno tak samo ciocia patrzyła na Tońcia :loveu:Z taką sama miłością Quote
szajbus Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 A łzy pewnie się lały strumieniami podczas tego spotkania. Ciekawa jestem czy zalało jakąś okolicę. Tosieńku,pamietam Quote
Recommended Posts