Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Toniu , kochanie jestes z nami prawda? Byłes i jestes przez te 34 tyg, tak?Wiem, ze jesteś , że czuwasz nad Gutosławem, że przychodzisz co wieczór do Joli i Darka.I niech tak bedzie po kres świata.

• Replies 1.6k
    • Created
    • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dzis sie zdarzylo cos ...dziwnego! Otoz siedzialam u Tonia,na dzialce i znalazlam ( nie szukajac - wzrok mi sie zatrzymal tak nagle) koniczynki! Dwie czterolistne i jedna pieciolistna - zerwalam, dalam Toniowi dla naszych psiakow zza TM.

Posted

A ja im wklejam zdjęcie wczorajszej tęczy.

Atosku wczoraj wieczorem udało mi się z balkonu uchwycić aparatem tęczę. Było ciemno, a jednak mi się udało. W tym roku widzę je coraz częściej , jakbyście dawały nam znak, że jesteście blisko nas.

Posted

Wczoraj minelo 34 miesiace kiedymlody z nami zamieszkal. Dziekuje ci, Sloneczko, za 34. miesieczna opieke nad nim- a wiesz dobrze, ze sie przydala, szczegolnie pewnej soboty w grudniu, kiedy szczeniak wpadl do dolu. Prosze Cie nadal - opiekuj sie nim, zeby byl zdrowy i caly i jak najdluzej z nami - przynajmniej tak dlugo jak Ty! My sobie jakos damy rade!nami sobie nie zaprzaataj lebka! Gucio to wystarczajace "zmartwienie", a raczej "zamartwianie sie"- wiesz jaka jestem histeryczka...

Posted

Toniek nieustannie spogląda z za kolorowych, tęczowych pasków na swoją rodzinę , z którą na momencik sie rozzstał.On czuwa na Gutkiem i rozwiewa ciemne chmury kiedy te chca wędrować do was.Ale Atos jets silny.
    Silny jak syn, brat, przyjaciel.
    Silny i opiekuńczy .I nie pozwoli na żadną krzywdę na ziemi.

Posted

Tak! Moniu, Atos bylsilnym, twardym, meskim indywiduum. Tylko zebyta sila mogla przeniknac zza TM, a wtedy bede pewna, ze Jego mlodszy brat jest bezpieczny!

Posted

Toniu - dzis ostatni dzien wakacji,jutro juz konferencja. Potem egzaminy poprawkowe, potem znow konferencja i juz wrzesien.
    To 3 koniec wakacji bez Ciebie i 3 koniec wakacji Gucia. 4. wrzesnia przylatuje Ciocia Kasia! Tez 3 lata Jej nie byla u nas.Ostatnio kiedy byla to listopad, po Twoim odejsciu. Mlody byl malutki, a teraz - kawal chlopa z niego :).Ciekawe, co powie jak ten rzuci sie Jej na szyje?! Tonieczku - tak kochales Kasie!!!! I Ona Ciebie!!! Zawsze plakala, kiedy wyjezdzala i zegnala sie z Toba.

Posted

Jolu kochana ja wiem jak to boli. Inni też to wiedzą.Ale zobacz on tam jest szczęśliwy, zdrowy, zajęty na pewno dziewczynkami:lol: Spogląda na swoją Panią i Pana no i na Gutka i pilnuje, żeby nikomu nic się nie stało. Taka wasza gwiazdeczka.

Posted

Tosiu, Jola jest taka wyrozumiała. Można na nią liczyć. Potrafi doradzić i pocieszyć. Miałeś chłopie szczęście, ze trafiłeś do niej, a ona, że miała ciebie. Jak ona cie kocha.........

Posted

Toniu jestem tak nakrecona juz - w piatek zobacze moja i Twoja Kasie! Nie moge sie doczekac!!!! Zamowilam w pracowni dla Niej sliczne kolczyki:) Wiesz jak Ona kocha srebro! Ciekawe, co powie na mlodego?! Wiem, wiem, Ona go i tak kocha! Juz mam obmyslony plan - ze zobaczy go na Twojej gieldzie, po ktorej razem spacerowalismy! Tesknie.... A w piatek bedziemy ryczec na mysl wspomnienia o Tobie jak bobry - gwarantuje Ci to!

Posted

Dziekuje, Kasia tez pozdrawia wszystich naszych Przyjaciol zza TM.
    Toniu - zapytalam Kasie, czy to normalne, ze sie dalej teskni, ze serducho dalej rozerwane. Powiedziala, ze nie jestesmy maszynami...
    Zachwycil Ja Twoj portret naszkicowany przez Erie :).
    Jak zwykle bylo dla Ciebie, i dla mlodego przywiozla prezenty - cala Kasia. Wiesz - pokochala go, a nie widziala go 3 lata. Cos Ci wkleje, Paskudo...
    Poznajesz, prawda...

popatrz na ten blysk w Jej oczach!