Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak, wrocilismy. Znow byly spadajace gwiazdy i tecza. nie pamietam, kiedy jednego lata widzilam dwa razy tecze?
Moniu - ja iwem, ten nasz mlody to chyba ( odpukac) szczsciarz! Bo wlasnie tonio nad nim czuwa. I ta opieka raz mu zycieuratowala.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mialam je wkleic wczoraj...
Pamietasz? Tam byly Twoje wakacje.

Wiele sie tam zmienilo, pozostal sentyment i wspomnienia. Pamietasz, jak balam sie, ze sie ...utopisz? jak pobiegles za Darkiem do wody. Ile ja wrzasku narobilam! A Ty wskoczyles i zaczales plywac....
Tesknie za Toba Sloneczko...

Posted

Widoki zapierające dech w piersiach i nie dziwie sie, że Atos był pod urokiem tych miejsc. Serce boli, że pozostały tylko wspomnienia. Miejsca niby wciąz te same, ale zarazem inne- odległe
Atosku

Posted

To V Zlot Dogomaniakow w Morsku. Tych ludzi tez poznalam dzieki Tobie, Toniu,a bez Ciebie. Fotki robila Ciocia Aga. Ty byles tam, w tym osrodku - pamietasz...Na wycieczce z mlodzieza z katowickiego liceum. To tyle tam temu, juz nie pamietalam, w ktorym domku bylismy...Ale pamietam jak podczas deszczu wyskoczyles z pieterka i szukales nas, a my bylismy na kolacji w restauracji. Znalazles nas, weszles mokry jak przyslowiowa kura.
Tonieczku - to pierwsze fotki Gucia tu, u Ciebie chyba... Pisze "chyba", bo nie chce przegladac tych wspomnien, tak trudno je sie czyta...

Posted

;) Czy wy tam coś jecie chudzielce ???? czy Gutek wszystko zeżera????
Tońciu, ześlij pańciom karmy troszkę;) , toc wiatr wiekszy i Gutek ich porwie za sobą:painting: :Dog_run: :Dog_run:

;) ;) ;)

Posted

Moniu - spokojnie!Przy Tonciu tez mysmy tacy "niedozywieni" byli!Ale to nie wina psow! My jestesmy "nieekonomiczni". Fakt, Gutek ciezszy od Tonia, bo wazy 41kilo!
Tonieczku - popatrz, co ta Ciocia Monia pisze... no co Ona pisze... :):):)

Posted

hahahaha ciotka , aleś dała do wiwatu tym szczypiorkom.
Mnie by się przydała taka dietka, bo z wiekiem zaczynam sie zaokrąglać tu i ówdzie.
Toniu, fajny z Gutka braciszek i jaki przystojniak. Znów mi Jola powie, ze jestem zboczek hihihihi

Toniu

Posted

Widzisz Atosku jak miło popatrzeć na nich. tacy są szczęśliwi, że mają Gutka.
Cudownie tak na nich patrzeć.[A jak opowiadają o Tobie to się łezka kręci w oku.

Posted

[quote name='Agga']Widzisz Atosku jak miło popatrzeć na nich. tacy są szczęśliwi, że mają Gutka.
Cudownie tak na nich patrzeć.A jak opowiadają o Tobie to się łezka kręci w oku.

Oj tak - jestesmy szczesliwi,ze mamy go, strasznie drzymy o mlodego, obsesyjnie. Tonieczku, ale my mamy dwa psy! Ciebie i Gucia!

Posted

Tonieczku dzis 21.. ostatni Dzien Nadziei. Jutro "22" - znow kolejny miesiac.
Prosze Cie, Paskudo moja kochana, czuwaj dalej nad tym naszym brzdacem. Prosze.

Posted

Tonieczku, upływają dni, tygodnie, miesiące , lata a my wciąż liczymy.
Jola z Darkiem też liczą i z bólem serca przeżywają wszystko od nowa.
Rozstanie z wami jest bardzo trudne i boli mimo upływu czasu.
Dobranoc aniołeczku

Posted

Słoneczko dzis "22" - tyle miesiecy juz bez Ciebie. Tyle! 34! Coraz trudniej je zliczac, coraz ich wiecej. I wcale nie jest latwiej, prosciej i spokojniej.