Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesz Jolu, ja też kiedyś liczyłam.Dni, tygodnie , miesiące.
Teraz juz tego nie robie.Chyba się nie da po kilku latach.Przynjamniej u mnie.I nie mam wyrzutów sumienia z tego powodu.Nie kocham Meli przez to mniej, nie zapomniałam o niej , jest w moim życiu codziennie.
Ona jest we mnie na ZAWSZE .I ona o tym wie.I tak zostanie mimo upływających nie liczonych tygodni...:roll:

Posted

Witaj Przyjacielu - wczoraj bylismy w Raciborzu, znow padlo Twoje imie.
Probowalam przeczytac te moje wspominki o Tobie teraz- wybacz mi - nie dalam rady. Minelo tyle czasu od kiedy nas opusciles, dawno mi sie tez nie przysniles ...

Posted

Wiecznie pamiętamy...ja dzisaj z okazji dnia dziecka tutaj zaglądam, bo moje Słoneczko to właśnie było takie moje dzieciątko...(')

Posted

Witaj Tonieczku- wiesz, nad "czyms" sie zastanawiam. Nie wiem, czyto dobry pomysl, a;le chodzi mi po glowie. Nie wiem, czy dam rade, nie wiem- i to jest tu najwazniejsze, jak Gutek to zaakceptuje. Otoz zaczelam sie zastanawiac, czy nie przygarnac jakiegos bidula, malej suni, by miala domek i kochajaca rodzinke. Tylko obawiam sie o Gutka i te jego zazdrosc... Wiesz jaki on potrafi byc meczacy z tym.Obawiam sie, ze ta psinka nie mialaby spokoju. Ty wcale nie byles lepszy w tej kwesti :)

Posted

Tonieczku - Sloneczko moje - boje sie , ze utrace te wspomnienia, 12 czerwca maja byc jakies prace na dogo! Czy ktos wie, ile te galeryjki, TM dla nas znacza??? Czy ktos sie tym przejmuje? Nie wyobrazam sobie, ze kiedys tu Cie zabraknie!!! Toniu - nie!!!!!

Posted

[FONT="Comic Sans MS"]Jolu nawet jeśli galerie znikną to zapamiętaj kochana Atoś, Sara i inne nasze kochane psiaki pozostaną w naszej pamięci, w pamięci innych, na zdjęciach, w naszych rozmowach. [/FONT]

Posted

[quote name='Agga'][FONT=Comic Sans MS]Jolu nawet jeśli galerie znikną to zapamiętaj kochana Atoś, Sara i inne nasze kochane psiaki pozostaną w naszej pamięci, w pamięci innych, na zdjęciach, w naszych rozmowach. [/FONT] Aga - ale ja te galerie zaczelam pisac w Dniu, w ktorym On odszedl! I ona nie moze zniknac!!!! W tej galerii jest bol, tesknota, rozpacz - zreszta co ja Ci bede pisac - sama wiesz...

Posted

Tonieczku, wracalam dzis ze spaceru z Mlodym Kadecka. Nagle wychodzi facet zpsem. To jest kolejny ATOS! Staruszek - 16 lat, ma chore stawy. Ale jakos sobie radzi. Popatrz - kolejny Tosiek!:)

Posted

[quote name='sota36']Aga - ale ja te galerie zaczelam pisac w Dniu, w ktorym On odszedl! I ona nie moze zniknac!!!! W tej galerii jest bol, tesknota, rozpacz - zreszta co ja Ci bede pisac - sama wiesz...

Ja to wiem równie dobrze jak TY!
Dziś mnie właśnie taka tęsknota przybiła.:shake:

Posted

Tonieczku - sniles mi sie dzis. Jak zwykle krnabrny i zoś - samos - caly Ty!! Ale i tak bardzo Cie kocham!
Jutro mamy w planach zakup kolorowych kwiatkow dla Ciebie.

Posted

Popatrz Tonieczku - szajbus jest niezastapiona! Pamieta o Was! Dziekuje Jej za to bardzo ... Wiesz - bardzo bym Ja chciala poznac osobiscie.
Tosiu - jutro znow koniec roku ( jutro tez jes "22" :( ), kolejne swiadectwa, a potem wakacje - 3. bez Ciebie... trzecie mlodego... Mysle, ze Gutek jest z nami szczesliwy, tego "szczescia" Ty nas nauczyles i on teraz jego owoce zbiera.
Wiesz, mam swietna klase - jestem z niej bardzo dumna - az 7 swiadectw z paskiem!

Posted

Joluniu kochana ja już nie mogę doczekać się naszego spotkania. Chciałabym spotkać się z wszystkimi, którzy tu piszą. Mielibyśmy sobie wiele do opowiadania.

Posted

Oj, a jak byśmy ryczały....
Matko kochana, łzami zalałybyśmy całą okolicę. Przynajmniej ja sie szybko wzruszam i czasami leje łzy bez opamiętania. Oj, beksa jestem!
Coż póki co szajbus jest zamknięta we własnym świecie z chorą mamą ,która coraz bardziej ją martwi. Ale takie jest życie. Czasami siedzę i cichutko zapłaczę, ale się nie skarżę. Bogu dziękuje, że mając skończone 47 lat dane jest mi mieć rodzicielkę. To jest w tym wszystkim najpiękniejsze. Nieważne jaka jest, ale jest.

Tonieczku, ale ty bądź zawsze uśmiechnięty w tym pięknym, wiecznym świecie

Posted

Pięknie napisałaś Szajbus ja swoją mamę pożegnałam 19 kwietnia i jest mi bardzo ciężko bez niej żyć więc pielęgnuj swoją mamusię i ciesz się że jest z Tobą .
Jolu chyba nie pogniewasz się że piszę o tym na wątku Atosa

Posted

Atosek patrzy na swoją pańcię i pilnuje, żeby nic jej sie nie stało. Prawda pieseczku?;) Szajbus trzymaj się kochana.
Bella11 bardzo mi przykro z powodu mamy:-(