Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziekuje, ze nas odwiedzilas! Bardzo dziekuje!
A kiedy się pożegnać trzeba...i psu czas iść do psiego nieba... to niedaleko pies wyrusza, przecież przy tobie jest psie niebo... z tobą zostanie jego dusza...
Tak,to prawda - Atos i nie tylko On jest tu z nami,na zawsze! I to jest piekne! Dlatego - warto zyc!

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tonieczku - dziekuje, przez kilka momentow znow bylo jak dawniej! Sniles mi sie - jaki to byl fajny sen. Tylko co Ty robiles na lozku? Ale niewazne - wazne, ze byles i przez chwilke bylo jak dawniej, jakby czas sie zatrzymal.Poczylam Twoj zapach, popatrzalam w Twoje oczy, glaskalam, tylko ze to byl sen...

Posted

Marzenia się spełniają, cieszę się, że widziałaś i czułaś swojego Atoska. Zdarza mi się wąchać psy albo przynajmniej ręce po głaskaniu i żaden nie pachnie tak jak mój... Koło łóżka leży kocyk, którym mój Atos był okrywany, jeszcze dwa tygodnie temu zapach był wyraźnie wyczuwalny, teraz boję się sprawdzić, bo co zrobię jeśli okaże się, że sie ulotnił:placz: ?

Posted

Dlugo czekalam na ten moment, moze za dlugo, nie wiem... Wlasnie przed minuta zrobilam to, co kiedys z Toba- wymienilam sie oddechami, jak Indianie,wierzac ze zabralam czastke Gutka, a on moja. Teraz wiem, ze Ty, on i ja to jedno - tak dlugo jak bede zyla!

Posted

Tonieczku - dzis zabralam sie za sprzatanie kuchni przed Swietami (to beda juz trzecie bez Ciebie,ale z Toba). Wkladalam do zmywarki te roznosci stojace na kuchennych meblach i nagle wypadl mi z jednej z nich koreczek do kroplowki. Pokazalam go Darkowi, a on powiedzial - "Pamietasz, jak Tomek mowil,zeby go nigdy nie zgubic,bo ten koreczek to wazna rzecz". No i owe szkla umyte, a i koreczek powedrowal na stare miejsce:)

Posted

Tak - choinki to Toniek lubial. Powiedzcie jak to jest - dawalo sie psu zabawke, pieknie zapakowana, lezala miedzy innymi prezentami, a On zawsze wiedzial, ktora paczuszka jest dla Niego! Kiedy te prezenty sie kladlo pod choinka, Tosiek ...kladl sie pod nia i pilnowal :)

Posted

Tonieczku !!!!
:tree1: :tree1: :tree1: :tree1:
Spoglądaj na swoją rodzinę znad zielonych choinek.Tam za TM choinki zawsze są zielone prawda? Nie opadają z nich igły ????
Wiem, że jesteś z nami w ten świateczny czas.............

Posted

Atosku
dużo ciepła, spokoju, bliskich przyjaciól, miłości i dobroci w Psim Raju :tree1:
Bądź blisko swojej Rodziny w ten wyjątkowy czas, przyjdź w najpiękniejszym śnie...

Posted

:tree1:Tonieczku - dzis Wigilia.Zawsze zakladalam Ci czerwona kokarde na szyje,byles taki odswietny:) Mam ja nadal. W pudeleczku z ...medalami za odwage, pamietasz... Dzis juz tez trzeci raz w takiej "muszce" wystapi Gutek - to juz nasza tradycja.
To juz trzecie Swieta bez Ciebie, ale z Toba. Podzielimy sie oplatkiem, znow oczy sie zaszkla, spokojnych Swiat - Paskudo...

Posted

Sloneczko- juz po Wieczerzy, Darek poszedl do pracy... ale Ty to znasz, nieraz tak bywalo...
W czasie kolacji Gutek lezal za mna na kanapie i chyba spal, czul sie tak bezpiecznie. Wiedzialam, ze i Ty jestes z nami. Potem , jak to w zwyczaju u nas jest, i on dostal swoja wigilijna Wieczerze. No i prezenty - pileczka na sznurku. Kocha je!
Teraz wrocilam z krotkiego spacerku (mzy troche i jest nieprzyejmnie) i caly czas mysla o Tobie, ze to juz 3 Wigilia... Jak ten czas leci, a tesknota pozostaje.

Posted

Kukalam dzis do Ciebie. Szkoda, ze nie przyszedles we snie, choc chyba to dobrze, bo mysle, ze nie miales czasu i ze sie dobrze bawisz. Ja sobie poradze, najwazneijsze ze to Tobie ma byc dobrze. Tesknie Tonieczku choc Gutek stara sie jak moze...

Posted

Ja też bardzo tęsknię, ale Ida swoimi durnymi zachowaniami skutecznie odwracała moje myśli od Lazy...Te Święta były inne...ale na szczęście inne kochane futro przytulalo się do mnie.

Posted

Juz to pisalam, ze kiedy byl z nami Tosiek, czesto mowilam Jemu , zeby byl inny, zeby byl spokojniejszy itd. No i teraz Gutek jest Toskowym odmiencem. Mysle tez, ze Atos celowo nakierowal nas na te kupe futra, bo z nia jestesmy szczesliwi.Choc za Atosem tesknimy. Nie ma dnia, kiey o Nim nie pomysle, wlasciwie to stale jest w moich myslach juz 3 rok.

Posted

Juto Sylwester. Jak Ty sie bales tego huku petard! Od kilku lat zawsze spedzalismy go we trojke i teraz tez tak bedzie - a raczej we czworkke - Ty w serduchu, mlody i my... Dobrego roku Sloneczko!

Posted

Atosku, przyjaciół nigdy dość więc mam nadzieję, że zaprzyjaźniłeś się z naszym Bajankiem.. On taki łagodny i tak lubi pieski..

Dla was kochani nasi :loveu: