Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Bylam przy Tobie myslami owego "23" - zreszta co dnia jestes ze mna, przy mnie, w we mnie. Jestes czescia mnie samej, Darka i mlodego.Kocham Cie jak dawniej mocno i bez opamietania i stasznie, strasznie tesknie...

Posted

Ehh...nie mam sił czytać...beczę jak glupia, wracają wspomnienia. Dlaczego to tak boli...

(')Opiekuj się Lazy i liźnij ją ode mnie w ten najpiekniejszy pyszczek o najmądrzejszym psim spojrzeniiu.

Posted

Tonieczku - znow jedziesz z nami na wies... opiekuj sie tam Guciem, wiesz , jak bardzo go kochamy i ile dla nas znaczy, prosze...
Znow bede lezec nocami pod golym niebiem i patrzec na spadajace lenonidy i wysylac Ci buziaki!!!

• 3 weeks later...
Posted

Wrocilismy wczoraj - wiem, ze u Ciebie wszystko dobrze - dzieki za te spadajaca sliczna gwiazde, za te "oczko" puszczone przez Ciebie do nas!
Tez mam cos dla Ciebie - zobacz jak to wyglada od naszej strony... pieknie!!!!

Tam mieszkasz wraz z innymi psami z dogomanii. Czekajcie...

Posted

Witaj Paskudo kochana - dzis znow "22", to juz 22. miesciecy bez Ciebie, ale z Toba. Rano, tak o tej prze, jechalismy do Tomka na badania krwi, ktore okazaly sie w poludnie wyrokiem dla Ciebie... Nie wiem, co Ci napisac, nie wiem...
Pamietasz jak nazywalam Cie "Sloneczkiem" ? To Ty!

Posted

Tonieczku - juz pare dni temu chcialam Ci tu cos napisac, ale admin mial klopoty techniczne.
Wiesz, ze bylam u Ciebie i fajnie mi sie siedzialo obok Ciebie, mlody warowal tuz obok - zrobilam Wam fajne zdjecie - "Dwa najwieksze szczecia mojego zycia". Siedzialm i wpsominalam majac lzy w oczach. Wrocily wspomnienia, jak lezalaes pod jablonka, jak krzyczales na wszystko , och piesku....

Posted

Tonieczku - juz pare dni temu chcialam Ci tu cos napisac, ale admin mial klopoty techniczne.
Wiesz, ze bylam u Ciebie i fajnie mi sie siedzialo obok Ciebie, mlody warowal tuz obok - zrobilam Wam fajne zdjecie - "Dwa najwieksze szczecia mojego zycia". Siedzialam i wspominalam majac lzy w oczach. Wrocily wspomnienia, jak lezales pod jablonka, jak krzyczales na wszystko , nawet jeszcze ta zolta kaczuszka jest (a raczej jej czesc - Gutek odgryzl jej glowe - ale tak szczerze to nie przepadales za nia). Codziennie Cie wspominam i mysle o Tobie i tak bedzie do konca ...

Posted

Wiem Agga -prawie 13 lat, ale to zawsze za malo.
Sniles mi sie z soboty na niedziele- sen byl okropny! Zostawilismy Cie w naszym drugim mieszkaniu na 2 tygodnie, bo jechalismy na wczasy! Pomysl - my cie zostawiamy w pustym mieszkaniu! Przeciez to niemozliwe! Nawet w najczerniejszych myslach! Zawsze wszystko planowalismy pod Ciebie i to dla nas bylo normalne. skad ten okropny sen? Co chciales nam powiedziec? Do teraz nie moge ochlonac! Nie chce takich snow!!!!

Posted

Tonieczku dzis Szekus, pierwszy briard Cioci Patki, ma urodzinki - powiedz Mu, ze Pat teskni i kocha! Powiedz Mu, zeby sie jej przysnil, tak na wesolo, prosze....

Posted

Słoneczko Ty moje- jutro znow "22", to juz 23 miesiace bez Ciebie, ale z Toba. Pamietam ten ostatni czwartek, te sile zycia, cos mi niestety wtedy mowilo, ze to juz ostatni dzien z Toba, tu na ziemi. Nie umiem tego wytlumaczyc, to taka poprawa zdrowia przed odejsciem - i to sie niestety sprawdzilo.
Bylam teraz z Guciem na gieldzie, swieci slonko, liscie powoli zolkna, boje sie tego pazdziernika, boje sie tego stwierdzenia, ze to juz 2 lata...
Jutro przyjde do Ciebie, a wlasciwie do miejsca, w ktorym spisz.... Znow siade, powspominam, pousmiecham sie przez lzy. Bo ja nadal stasznie tesknie!