sota36 Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 Wczoraj znow plakalam, tesknie za Toba, w poniedzielk jedziemy na wies - Ty jak zwykle w moim serduchu tez... Quote
sota36 Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Jutro zabieram Gucia na wies, na wakacje - Ty jedziesz z nami Sloneczko . Quote
sota36 Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Bylam przy Tobie myslami owego "23" - zreszta co dnia jestes ze mna, przy mnie, w we mnie. Jestes czescia mnie samej, Darka i mlodego.Kocham Cie jak dawniej mocno i bez opamietania i stasznie, strasznie tesknie... Quote
LAZY Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Ehh...nie mam sił czytać...beczę jak glupia, wracają wspomnienia. Dlaczego to tak boli... (')Opiekuj się Lazy i liźnij ją ode mnie w ten najpiekniejszy pyszczek o najmądrzejszym psim spojrzeniiu. Quote
Agga Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Atosku pewnie nielze rozrabiacie tam na górze. NIezłe aparaty z was były. Quote
sota36 Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Tonieczku - znow jedziesz z nami na wies... opiekuj sie tam Guciem, wiesz , jak bardzo go kochamy i ile dla nas znaczy, prosze... Znow bede lezec nocami pod golym niebiem i patrzec na spadajace lenonidy i wysylac Ci buziaki!!! Quote
sota36 Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Wrocilismy wczoraj - wiem, ze u Ciebie wszystko dobrze - dzieki za te spadajaca sliczna gwiazde, za te "oczko" puszczone przez Ciebie do nas! Tez mam cos dla Ciebie - zobacz jak to wyglada od naszej strony... pieknie!!!! Tam mieszkasz wraz z innymi psami z dogomanii. Czekajcie... Quote
sota36 Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 Witaj Paskudo kochana - dzis znow "22", to juz 22. miesciecy bez Ciebie, ale z Toba. Rano, tak o tej prze, jechalismy do Tomka na badania krwi, ktore okazaly sie w poludnie wyrokiem dla Ciebie... Nie wiem, co Ci napisac, nie wiem... Pamietasz jak nazywalam Cie "Sloneczkiem" ? To Ty! Quote
sota36 Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 Caly czas myle o Tobie... Tak chce wierzyc, ze jest Ci tam wysoko bardzo dobrze! Quote
sota36 Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 Minela 17.05 - zaczal sie 23 miesiac... Quote
sota36 Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Przysniles mi sie dzis, przez momencik, spojrzales tak, jak na moim ulubionym zdjeciu. Dziekuje... Quote
sota36 Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 No i po wakacjach, drugich bez Ciebie - pochmurno,zimno i jakos tak bardzo smutno. Quote
Agga Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Jolu czytam i łezki mi sie pokazały. On tam za tmi chmurkami na nas patrzy. Quote
sota36 Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Tonieczku - juz pare dni temu chcialam Ci tu cos napisac, ale admin mial klopoty techniczne. Wiesz, ze bylam u Ciebie i fajnie mi sie siedzialo obok Ciebie, mlody warowal tuz obok - zrobilam Wam fajne zdjecie - "Dwa najwieksze szczecia mojego zycia". Siedzialm i wpsominalam majac lzy w oczach. Wrocily wspomnienia, jak lezalaes pod jablonka, jak krzyczales na wszystko , och piesku.... Quote
sota36 Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Tonieczku - juz pare dni temu chcialam Ci tu cos napisac, ale admin mial klopoty techniczne. Wiesz, ze bylam u Ciebie i fajnie mi sie siedzialo obok Ciebie, mlody warowal tuz obok - zrobilam Wam fajne zdjecie - "Dwa najwieksze szczecia mojego zycia". Siedzialam i wspominalam majac lzy w oczach. Wrocily wspomnienia, jak lezales pod jablonka, jak krzyczales na wszystko , nawet jeszcze ta zolta kaczuszka jest (a raczej jej czesc - Gutek odgryzl jej glowe - ale tak szczerze to nie przepadales za nia). Codziennie Cie wspominam i mysle o Tobie i tak bedzie do konca ... Quote
Agga Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Jolu wspominaj go jak najczesciej.Ja tak robie. Wiem łezki same sie pojawiaja ale ile wspaniałych chwil z nimi przeżyliśmy. Quote
sota36 Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Wiem Agga -prawie 13 lat, ale to zawsze za malo. Sniles mi sie z soboty na niedziele- sen byl okropny! Zostawilismy Cie w naszym drugim mieszkaniu na 2 tygodnie, bo jechalismy na wczasy! Pomysl - my cie zostawiamy w pustym mieszkaniu! Przeciez to niemozliwe! Nawet w najczerniejszych myslach! Zawsze wszystko planowalismy pod Ciebie i to dla nas bylo normalne. skad ten okropny sen? Co chciales nam powiedziec? Do teraz nie moge ochlonac! Nie chce takich snow!!!! Quote
Agga Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Jolu nie zadręczaj się. Ja czasami też mam takie beznadziejne sny. DObrze wiesz, że w życiu byś czegoś takiego nie zrobiła. Quote
sota36 Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Tonieczku dzis Szekus, pierwszy briard Cioci Patki, ma urodzinki - powiedz Mu, ze Pat teskni i kocha! Powiedz Mu, zeby sie jej przysnil, tak na wesolo, prosze.... Quote
lespaa Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 toniu, powiedź Szekusiowi żeby trzymał się cieplutko i nie rozpinał futerka, chociaż pewnie u was zawsze swieci słonko to Szekuś był zmarźluchem :loveu: Quote
sota36 Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Tonieczku - Kalina cos fajnego robi dla wszystkich psiakow za TM - zobacz http://img45imageshack.us/img45/5130/piguazl9.jpg Jeszcze tu trzeba date Twoich Urodzin poprawic na 15 grudnia :) Quote
sota36 Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 O popatrz - juz poprawione - http://img64.imageshack.us/img64/43/piguaiu5.jpg Quote
sota36 Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Znow mi sie dzis sniles! Siedziales i czekales kolo lozka. Quote
Agga Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='sota36']Tonieczku - Kalina cos fajnego robi dla wszystkich psiakow za TM - zobacz http://img45imageshack.us/img45/5130/piguazl9.jpg Jeszcze tu trzeba date Twoich Urodzin poprawic na 15 grudnia :) Mozna by było utworzyć taki temat i osoba która to zrobiłą wklejałabym zdjęcia naszych pupili. Quote
sota36 Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Słoneczko Ty moje- jutro znow "22", to juz 23 miesiace bez Ciebie, ale z Toba. Pamietam ten ostatni czwartek, te sile zycia, cos mi niestety wtedy mowilo, ze to juz ostatni dzien z Toba, tu na ziemi. Nie umiem tego wytlumaczyc, to taka poprawa zdrowia przed odejsciem - i to sie niestety sprawdzilo. Bylam teraz z Guciem na gieldzie, swieci slonko, liscie powoli zolkna, boje sie tego pazdziernika, boje sie tego stwierdzenia, ze to juz 2 lata... Jutro przyjde do Ciebie, a wlasciwie do miejsca, w ktorym spisz.... Znow siade, powspominam, pousmiecham sie przez lzy. Bo ja nadal stasznie tesknie! Quote
Recommended Posts