Aga i Tajga Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Ach! Jaolus Atoski napewno sie zaopiekuje Heniem o to sie nie matrw [*] [*] [*] Quote
sota36 Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Elastyno i Ago - dziekuje ... Dzis "22" - mam nadzieje, ze Henioo juz spotkal Tonia. Quote
Elastyna Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Henio Spotkał Tonia napewno !!! Tam zwierzęta, które juz odeszły wcześniej witają nowoprzybyłego. Atosik napewno zaopiekował sie Heniem, przeciez Henio to była część Jego rodziny! Jolu tak napewno jest, więc nie martw się !!! Quote
sota36 Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Chce w to wierzyc!!!!Toniu - "22" dzis :placz: Quote
Alicja Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 :-(Joluś, Hanio już jest z Maxiem , razem skubią mleczyki , a Atos i Harley pilnują zeby się nie oddalali od nich .Oni już są razem :-( ['][']['] Quote
sota36 Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Dziekuje wszystkim- Henio pamietal jeszczeToska.... Teraz najstarszym zwierzakiem jest ... Gutek. Quote
sota36 Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Toniu - zaczynam drugie wakacje bez Ciebie. Quote
sota36 Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Wczoraj bylismy w Ogrodziencu - Ty znasz Jure od polnocy, a mlody zaczal wlasnie stamtad. Przypominalam sobie Ciebie w Mirowie i Olsztynie. Znow wspomnienia.... Byla z nami Patrycja, to ze Ja znam, to tez Twoja "robota", polaczyly nas wspomnienia o Tobie i Jej Szekim. Teraz laczy mlody i Danonek (straszny z niego urwis, ale Gutek tez nie jest swiety!). Quote
sota36 Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Sloneczko - dzis opowiadalam o Tobie Ani, Ania to super znawczyni briardow - znasz mnie - jestem gadula.... musialam Jej opowiedziec jak Gucio trafil do nas do domku, a przeciez to wszystko przez Ciebie! I dziekuje Ci za niego! Zresta po co ja to pisze - wiesz o tym! Quote
Agga Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Jolu Atos tam na gorze siedzi z innymi piechami i patrzy na nas i jest dumny ze swojej pani. Quote
sota36 Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Agga napisał(a):Jolu Atos tam na gorze siedzi z innymi piechami i patrzy na nas i jest dumny ze swojej pani. - myslisz??? Brakuje mi Go Aga.... Quote
Agga Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 sota36 napisał(a):- myslisz??? Brakuje mi Go Aga.... Jolu tak właśnie myśle. Wiem, że CI go brakuje tak samo jak mi brakuje Saruni. Nie umiem opisać tego bólu. Quote
sota36 Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Agus - tobie chyba jest trudniej, no bo u nas jest [przeciez mlody! To moj rehabilitant. Sluchaj - m,oze bys zawitala do nas na pogaduchy - powspominamy nasze Staruszki??? Serdecznie zapraszam!!!!! No i poznasz mlodego! Quote
Agga Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 sota36 napisał(a):Agus - tobie chyba jest trudniej, no bo u nas jest [przeciez mlody! To moj rehabilitant. Sluchaj - m,oze bys zawitala do nas na pogaduchy - powspominamy nasze Staruszki??? Serdecznie zapraszam!!!!! No i poznasz mlodego! Jolu a moze nastepny tydzień co? MUsze dopytać Alicję kiedy w Opolu będzie. BO jeśli bym do Was jechała chciałabym też ALę zobaczyć. Quote
sota36 Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 to Slonce podaj terminy, bo chce zabrac psa i jechac na wiesie - odpoczac! ale sprobuje sie dostosowac, nasz czas nie nagli, w koncu ja mam dlugie wakacje! A moze namow tez Ale na przyjazd do mnie????!!! Oj to sobie poplaczemy.... Quote
Agga Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 no 3 płaczące kobity :evil_lol: Oki zapytam ALi kiedy w Opolu będzie i kiedy miałaby czas na spotkanko Quote
sota36 Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Tonieczku- dzis Wielki Dzien. Twoj nastepca konczy 2 latka - jak ten czas leci... Zycze mu przede wszystkim zdrowa i dluuuugiego zycia, i aby dalej jego Starszy Brat czuwal nad nim, bo wiem ze Gutek jest wtedy bezpieczny - dziekuje Ci za to.... Quote
sota36 Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Moj Toniowy zakatek, pod ukochana, stara jablonka... Quote
Agga Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Jolu piekny... Jolu najprawdopodobniej w sobote bede u Ali Quote
sota36 Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Tosiu - juz po urodzinkach - zaczal sie 3 roczek Gucia... Quote
sota36 Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Tosiu - rozmawialam dzis o Tobie z Aga, byla u Ali od Harleya . Quote
Agga Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 TOniu poznałąm Twoją pańcię. Wiem, że miałeś u niej jak w niebie kruszynko. Quote
sota36 Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Dzis bylam z Guciem, jak zwykle w te upaly, na dzialce. Siadlam sobie kolo Ciebie i nagle...!!! Miales odwiedziny - przylecial zolciutki motyl i przelatywal dosc chwilke z kwiatka na kwiatek. To tak jakby chcial powiedziec mi, ze jestes blisko, bliziutko, nie mialalm odwagi podejsc, nie chcialam go sploszyc, nie chcialam zeby odlecial... Quote
Recommended Posts