Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Henio Spotkał Tonia napewno !!!
Tam zwierzęta, które juz odeszły wcześniej witają nowoprzybyłego.
Atosik napewno zaopiekował sie Heniem, przeciez Henio to była część Jego rodziny!

Jolu tak napewno jest, więc nie martw się !!!

Posted

Wczoraj bylismy w Ogrodziencu - Ty znasz Jure od polnocy, a mlody zaczal wlasnie stamtad. Przypominalam sobie Ciebie w Mirowie i Olsztynie. Znow wspomnienia.... Byla z nami Patrycja, to ze Ja znam, to tez Twoja "robota", polaczyly nas wspomnienia o Tobie i Jej Szekim. Teraz laczy mlody i Danonek (straszny z niego urwis, ale Gutek tez nie jest swiety!).

Posted

Sloneczko - dzis opowiadalam o Tobie Ani, Ania to super znawczyni briardow - znasz mnie - jestem gadula.... musialam Jej opowiedziec jak Gucio trafil do nas do domku, a przeciez to wszystko przez Ciebie! I dziekuje Ci za niego! Zresta po co ja to pisze - wiesz o tym!

Posted

Agga napisał(a):
Jolu Atos tam na gorze siedzi z innymi piechami i patrzy na nas i jest dumny ze swojej pani.
- myslisz??? Brakuje mi Go Aga....

Posted

sota36 napisał(a):
- myslisz??? Brakuje mi Go Aga....

Jolu tak właśnie myśle. Wiem, że CI go brakuje tak samo jak mi brakuje Saruni. Nie umiem opisać tego bólu.

Posted

Agus - tobie chyba jest trudniej, no bo u nas jest [przeciez mlody! To moj rehabilitant. Sluchaj - m,oze bys zawitala do nas na pogaduchy - powspominamy nasze Staruszki??? Serdecznie zapraszam!!!!! No i poznasz mlodego!

Posted

sota36 napisał(a):
Agus - tobie chyba jest trudniej, no bo u nas jest [przeciez mlody! To moj rehabilitant. Sluchaj - m,oze bys zawitala do nas na pogaduchy - powspominamy nasze Staruszki??? Serdecznie zapraszam!!!!! No i poznasz mlodego!

Jolu a moze nastepny tydzień co? MUsze dopytać Alicję kiedy w Opolu będzie. BO jeśli bym do Was jechała chciałabym też ALę zobaczyć.

Posted

to Slonce podaj terminy, bo chce zabrac psa i jechac na wiesie - odpoczac! ale sprobuje sie dostosowac, nasz czas nie nagli, w koncu ja mam dlugie wakacje! A moze namow tez Ale na przyjazd do mnie????!!! Oj to sobie poplaczemy....

Posted

Tonieczku- dzis Wielki Dzien. Twoj nastepca konczy 2 latka - jak ten czas leci... Zycze mu przede wszystkim zdrowa i dluuuugiego zycia, i aby dalej jego Starszy Brat czuwal nad nim, bo wiem ze Gutek jest wtedy bezpieczny - dziekuje Ci za to....

Posted

Dzis bylam z Guciem, jak zwykle w te upaly, na dzialce. Siadlam sobie kolo Ciebie i nagle...!!! Miales odwiedziny - przylecial zolciutki motyl i przelatywal dosc chwilke z kwiatka na kwiatek. To tak jakby chcial powiedziec mi, ze jestes blisko, bliziutko, nie mialalm odwagi podejsc, nie chcialam go sploszyc, nie chcialam zeby odlecial...