Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Sloneczko - bylismy wlasnie w naszej kochanej Zielonej - mnostwo sniegu!!!! Nasze pole namiotowe zasypane, bylssmy tam tacy szczesliwi, pamietasz? Pamietasz pierwszy skoko do wody, ja wrzeszczalam jak opetana, ze sie utopisz, a Ty wskoczyles do jeziora przed Darkiem... Potem wspolne grille, siedzenie do nocy i patrzenie w gwiazdy - teraz mi sie przypomnio - przeciez Ty masz swoja gwiazde - te w dyszlu Wielkiego Wozu!!!!!!!!!!

Posted

PANIE
" Daj nam wiare, że to ma sens,
że nie trzeba żalowac przyjaciół,
że gdziekolwiek są, dobrze im jest
bo sa z nami, coć w innej postaci.

I przekonaj, że tak ma być,
że po głosach tych wciąż drży powietrze,
że odszedl PO TO BY ŻYĆ
i tym razem będą żyć wiecznie."

Sota, rowniez sadze, ze we snie Atos dal ci znac, ze jest mu dobrze, ze po drugiej stronie jest szczesliwy. On wie, ze za nim tesnkisz, ze nadal go kochasz.Bede szczera, bardzo zazdroszcze ci tych snow. Czekam i czekam, zeby przysnila mi sie Psonia. Moze bylabym spokojniejsza majac pewnosc, ze jest szczesliwa.

Posted

Szajbus - dziekuje za te modlitwe! Dla mnie jest ona niezmiernie dzis wazna, dzis jest znow "22", mija 15 miesiecy od odejscia Tonia za TM. Czytam ja i placze, raz jeszcze dziekuje - wlasnie dzis.
Rowniez sie ciesze, ze czasami sni mi sie ta moja Paskuda, Tobie kiedys tez wypelni Twoj sen. Czekalam na to dlugo i chcialalbym, by On mi sie snil czesciej. Badz cierpliwa - kiedys Twoje marzenie sie spelni i zobaczysz Ja jak szaleje po zielonych laczkach, jak sie tarza w trawie, jak wygrzewa na sloneczku, zobaczysz Ja jaka jest szczesliwa!
Taro- dziekuje, ze tu zagladasz, dziekuje za to, ze ktos mysli o moim Toniu i dodaje mi sil.

Posted

Odwiedzilam taopark, chcialam Ci zapalic swieczke, ale nie moge! Cos sie stalo i dostaje dziwny komunikat, jakis blad - tylko czyj??? Napisalam do nich z prosba o wyjasnienie... czekam na odpowiedz.

Posted

Juz po remoncie - mamy sypialnie - mlody ma poslanie w tym samym miejscu co Ty - chcetnie tam sie kladzie :). Wyobraz sobie Toniu, ze znalazlam Twoja siersc :):):)
Sliczny cytat znalazlam - " Kochac kogos, a potem stracic, to tak jakby kupic milosc i lzami placic'

Posted

Dzis znow "18" - znow kolejne trudne dni przede mna. Darek pojechal wlasnie z Guciem na dzialke - ma Cie pozdrowic. Dolaczyla do Ciebie Sabcia - urocza bokserka - zyla tyle lat co Ty, Sloneczko. Znow rozpamietowuje tych ostatnich 5 dni Twego zycia, a naszej i Twojej walki o Ciebie. Bardzo tesknie, Toniu. Znow lzy plynal...

Posted

szajbus napisał(a):
Czy kiedykolwiek bedzie nam lżej? Ja zaczynam w to wątpic.
Pozdrawiam serdecznie .
- mysle, ze nie, moze bedzie inaczej. Ale ja nie chce by bylo mi lzej, w koncu On ze mna przezyl ponad 12 lat. Chce Go wspominac, pamietac i kochac do konca. Chce, by na wspomnienie o Nim zawsze pojawiala sie w moim oku lza....

Posted

Dzis 21 lutego - 16 miesiecy wstecz byl ostatnim wspolnie spedzonym dniem. Pamietam ostatnia noc, kiedy nie chcialam zasnac, lezac obok Ciebie, jakbym przypuszczala, ze to ... chcialam zapamietac kazda sekunde, zapamietac na zawsze. Kocham Cie Sloneczko!
Bylam tez dzis u weta na ostatnim zastrzyku Agata - rosnie chlopak zdrowo, jest kochany, jest swietnym Twoim nastepca - pilnuj mi go z gorry, prosze...