Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tonieczku, wczoraj byla rocznica, juz 4, Twej operacji...
Zas 8 pazdziernika odeszla piekna mloda birardka Sweety& Sexy MC. W niespelna tydzien, kiedy wydala na swiat 10 szczeniaczkow.Sweety miala miec 14. pazdziernika tylko 3 lata!!!! Tonieczku - znajdz Ja tam!!! I powiedz, ze ma sie nie martwic! I zaopiekuj sie Nia!

Posted

Tonieczku, siedze przed monitorem i ...
i wspominam ostatnia nasza noc. Pamietam wszystko, jakby to bylo wczoraj. Kiedy Tomek przyjechal na ostanie plukanie, Ty - pierwszy raz pokazales mu zeby . Piewsza mysl - oho - jest dobrze, ale zaraz potem... doszlo do mnie , ze chyba jednak to ostatni Twoj zryw przed TA Podroza, ostatnia w zyciu. Pierwszy raz serducho mi podpowiedzialo, ze przegralismy... Choc nie chcialam tego slyszec!!!!
Pamietam te ostania noc, kiedy lezales obok nas, a ja Cie glaskalam, chyba juz wiedzac... I ta piosenka Kombi... ktora teraz znow gra...
Tonieczku, od tej pory mija 4 dlugie lata. Wiele sie zmienilo, przeorientowal nam sie swiat. Ty nauczyles nas milosci, oddania i umierania! I za to Ci cholernie dziekuje.
I wiedz jedno - jestesmy szczesliwi. Szczesliwi inaczej. Nasze "szczescie" to takie rude futro, ktore kochamy, bo Ty nas tego nauczyles! Ty pokazales, jak madrze kochac! I strasznie Ci za to dziekuje! I cholernie tesknie za Toba!!! Cholernie!

Posted

TONIECZKU....

....Jesień...dla Twojej Joli to czas smutku....bo ...zabrala ciepło Twego ciała ..deszczem łez rozszemrała serce....ktore nieskonczenie pamieta..
....ruszyles jesienna drogą do nieba.....

Tonieczku...

....od nas dla Ciebie....

GDZIEŚ TAM, NA STYKU CZERWIENI I ŻÓŁCI,
W WĄSKICH PRZESMYKACH
POMIĘDZY RADOŚCIĄ I SMUTKIEM,
JESIEŃ SNUJE SWÓJ BURSZTYNOWY SEN
I CICHO KWITNIE JEJ TAJEMNICA

Posted

Bardzo współczuję, gdy odchodzi przyjaciel serce pęka :-(.

Wczoraj odszedł też kundelek mojej koleżanki, też Atos. I tak samo chorował na nerki. Miał 16 lat.

Posted

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje. Podobnie, gdy czerpiesz z prawdziwej studni, im więcej z niej czerpiesz, tym staje się ona hojniejsza.

Antoine de Saint-Exupéry

Tak hojny byłeś Tyu Atosku.Twoje serce i dusza to najprawdziwsza studnia, z której przez calutki czas czerpią Jola i Darek.

Posted

[quote name='sota36']Tonieczku... nie wiem, co napisac,nie wiem!!! Dzis 4 lata mijaja...
juz sie zaczal 5 rok...

[FONT=Comic Sans MS]
Czas tak strasznie szybko leci.
Kochaniutki [`]
[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]Pochyleni w milczeniu [/FONT]

[CENTER] [CENTER] [CENTER]
[FONT=Georgia](listopadowa refleksja)[/FONT]

[FONT=Arial] [FONT=Georgia]To dzień pocałunku[/FONT][/FONT][FONT=Georgia]
nocy i światła
Pamięci o Matce, Ojcu