Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tonieczku, dzis ostatni dzien wakacji, to juz 4 mlodego...
Dwa dni temu bylam na stajni, byl Grom od Darka - jaki on do Ciebie podobny! Kiedy spojrzalam mu w oczy - zmrozilo mnie! Tylko podpalenia ma jasniejsze odrobine. Ma juz 12 lat! Ale zaczyna utykac, ma cos z prostata... lecz ten blysk w oku - taki jak u Ciebie. No i to zamilowanie do butelek plasikowych:)

Posted

Jolus, tak bardzo bym chciała, żeby mi sie przyśniła Psonia. Tak dawno tego nie robiła. Zazdroszczę ci tego snu, Myślę, ze był dobry, skoro chciałaś go zapamiętać.

Atosku

Posted

Witaj Tonieczku. Dzis Psie Zaduszki, wiec zanim wstanie slonko przybieglam do Ciebie...
Z 3 tygodnie minie 4 rok . Jak ten czas leci... A ja nie mam dnia, w ktorym bym nie myslala o Tobie i mysle, ze tak juz pozostanie...
Tonieczku - badz dalej tam szczesliwy i czekaj na nas!

Posted

Wczoraj było Święto Św. Franciszka, wasze Święto- Międzynarodowy dzień Zwierząt, a nie byłam w stanie dostać się na dogo, żeby was odwiedzić.

Dziś jest pierwsza niedziela października czyli Psie Zaduszki.
Niech to światełko będzie znakiem naszej miłości do was i naszej pamięci o was - nasze psie Aniołeczki