Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem, ze to jest temat "off topic", ale to pytanie kieruje raczej do wlascicieli psiakow zaprzegowych.

Gdzie sie wybieracie na wakacje w tym roku ?

Mysle ze jak przystalo na ludzi, ktorzy mnostwo czasu spedzaja z psiakami potrzebujacymi duzo ruchu, to ich wakacje tez na pewno sa pelne wrazeń. Moze ktos jedzie nad morze a moze w gory.

A moze na biegun, a moze do Hiszpanii, a moze w Himalaje sie wybieracie................? 8)

Posted

Ja niestety w tym roku nigdzie nie jadę, bo kasę wydałam na psa :) Ale nie martwię się tym. Ja mam chociaż niedaleko domu góry i na pewno będę sobie robić jakieś wycieczki. A poza tym to już sie nie mogę doczekać na wyjazd 29-31 sierpnia do Morska :))

Posted

A ja mam przesrane bo moje psy mają chorobę lokomocyjną, jeszcze w tym roku sprubujemy jak reagują na pociąg :-? A potem,kto wie.......

W końcu mieszkam 40 kilosów od Bieszczad............ :lol:

Posted

a ja biore namiocik, spiworek i jade do pieskow, moze nawet jak sie bede wczesnie budzic to cos pobiegamy..

nie wyjade nigdzie bo nie mam jak wziazc psiakow a przeciez ich nie zostawie.. ;)) chyba ze mi odbije, zapne psy, pojade do lasu, tam sie rozbije i za pare dni wroce.. ;pp ehh,.. nie.. psy mi sie zeskwarkuja.. ;pp

Posted

od gliwic jedziesz 15 km w styrone kedzierzyna a pozniej do tworogu malego, tam sie konczy swiat i droga tez i wjezdzasz do lasu ;)) jest go cos 30 km dookola, pozniej pola i znowu las i tak az dop raciborza i rybnika.. ;))

Posted

hehe :)) ja tam jade jakos pod koniec tygodnia, moze z kumplem.. teraz jeszcze musze jechac po karme do czech i pozalatwiiac pare rzeczy w gliwicach..

tyle ze nie wiem jak to wyglada 'prawnie' - bo z tego co wiem jest zakaz trozbijania sie w lesie.. wiec trzebaby sie gdzies tam schowac.. ;))