Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W dniach 14-15.03.09 BALTIC AGILITY TEAM organizuje seminarium z Magdą Ziółkowską, ktore odbedzie sie na naszym placu szkoleniowym w Sopocie (boisko rugby Ogniwo Sopot).

Mamy jeszcze kilka wolnych miejsc.

Kontakt: PW / gg: 3697279
/ tel. do organizatora 601-611-387 (Urszula Grzegorzewska)

Baltic Agility Team

Posted

PATIszon napisał(a):
Czym sie rozni seminarium od warsztatow?:cool3:

Na (i do) seminarium chodzi sie w sutannie i duzo gada, na warsztaty chodzi sie w ciuchach roboczych i duzo pracuje :evil_lol:

Posted

marider napisał(a):
Na (i do) seminarium chodzi sie w sutannie i duzo gada, na warsztaty chodzi sie w ciuchach roboczych i duzo pracuje :evil_lol:

A no faktycznie!:lol:

To ja bardzo poprosze o zdjecia \Magdy w sutannie :evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

Napiszcie proszę gdzie będzie ta impreza. Już nie mogę się doczekać , strasznie mi się chce pracować i nogami głową :evil_lol:. Chociaż na mapie sobie poszukam, wprowadzę do Panny Zofii itd, takie tam przygotowania.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Bardzo dziękuję za przemiły weekend, którego nie zepsuła nawet wilgoć niedzieli. Dużo się nauczyłam, dużo pobiegałam (czuję w nogach) i mam pomysły jak dalej pracować. Jesteście zgraną grupą, Ula jest niesamowita organizatorką, potrafi trafić do każdego. jestem pod ogromnym wrażeniem. Magda jest oddanym nauczycielem, od rana do wieczora, nawet w deszczu. Jestem bardzo wdzięczna.

Posted

Dziekujemy za mile slowa :) i rowniez BARDZO dziekujemy wszystkim gosciom za przybycie i mila atmosfere :) miejmy nadzieje, ze do rychlego zobaczenia :razz:

semi bylo... :loveu:

mam zaskakujace zakwasy, chyba musze zaczac biegac czesciej :-o natomiast pies sie zregenerowala w ciagu godziny i zaczela szukac pilki :-o

:D