gops Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 najprawdopodobniej tak :multi: na pewno tak..juz zaplacili za nia :diabloti: :evil_lol: Quote
Rybc!a Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Nikt za nią nie płacił :shake: . Dzisiaj zadzwonię do ludzi i się upewnię . Quote
gops Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Rybc!a napisał(a):Nikt za nią nie płacił :shake: . Dzisiaj zadzwonię do ludzi i się upewnię . a mieli ja zarezerwowac i zaplacic ?? tak zrozumialam :roll: Quote
wanda szostek Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 No i co z pudelką? Coś się obawiam, że dalej jej trzeba domu szukać. Obym się myliła. Quote
Rybc!a Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Spokojnie. Zadzwonię dzisiaj wieczorem, teraz pewnie są w pracy. Ja jestem dobrej myśli. Gops, rezerwacja nie polega na zapłaceniu. Balbina jest zarezerwowana, ale nikt nie musiał za nią płacić . Quote
gops Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Rybc!a napisał(a):Spokojnie. Zadzwonię dzisiaj wieczorem, teraz pewnie są w pracy. Ja jestem dobrej myśli. Gops, rezerwacja nie polega na zapłaceniu. Balbina jest zarezerwowana, ale nikt nie musiał za nią płacić . to ja zle zrozumialam :oops: no ale wieczorem jak zadzwonisz sie okaze czy ja wezma , mam nadzieje ze nie zrezygnowali Quote
gops Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 kurcze....a wydawali sie tacy w porzadku :roll: moze by do nich zadzwonic czemu zrezygnowali...taki fajny domek Quote
Pralinka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Ogromna szkoda dla tej przekochanej suni... :-( Ja myślę, że dzwonienie i pytanie o powód rezygnacji jest bez sensu, nie powinno się komuś narzucać, to sami chętni powinni wykazać się zainteresowaniem... A poza tym co to da, jeśli wyjawią powód? Pies i tak nadal będzie siedział w schronisku... Quote
kordonia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Tak myślałam, ze tak zrobią. Jakby chcieli naprawdę, to by wzieli tydzień temu. Nie wiem dlaczego większość ludzi nie potrafi w prost powiedziec,z e jednak rezygnuje, i już. Lub chociazby wysąłc smsa. A tak, to nie odbierają telefonu i uważają, ze są super. Dla mnie to niezrozumiałe i poniżej jakiegokolwiek minimum godnosci i kultury. Quote
gameta Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 To powiedzcie, jaki teraz jest stan psychiczny suni ? Jak się czuje ? Quote
kordonia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Oczywiscie, ze tak sie nie robi. Tym bardziej, żepsa zarezerwowali, przeceiż mogo być tak, że komuś schronisko by odmówiło w tym tygodniou pudla, bo była zarezerwowana. Quote
Pralinka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Wydaje mi się, że jej stan psychiczny nie zmienił się bardzo od ostatniego tygodnia. W każdym razie, kiedy znajduje się w boksie, to wszystkich obszczekuje, ale po wyciągnięciu jest bardzo kochana, staje się przymilna. Była dzisiaj na spacerze, zachowywała się normalnie, była bardzo grzeczna. Kurczę, tak się nie robi... Quote
Rybc!a Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Nadal jest w schronisku. Wyczytałam, że Balbina ma 10 lat i jest oddana przez właściciela. Quote
gameta Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Rybc!a']Nadal jest w schronisku. Wyczytałam, że Balbina ma 10 lat i jest oddana przez właściciela.[/quote] :wallbash::snipersm::2gunfire::chainsaw::boom:wszystko dla fłaściclea :angryy: To co, dalej szukamy domku ? Quote
zebra12 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Jeśli jest łagodna w stosunku do dzieci, umie zachować czystość, to ja jestem miłośniczką rasy! Marzy mi się pudliczka. Ale muszę mieć więcej info o niej. Szukam suni do 3 dzieci. Bo jak na razie w sprawie Żużu nikt się nie odzywa. Piszcie do mnie na priw! Moje gg: 10107397 Quote
zebra12 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Moje dzieci mają 12,9 i 2 lata. I właśnie chodzi tu o dwulatkę. Bo ona na pewno będzie nachalna w stosunku do psa. Dlatego chcę być pewna, ze sunia nic dziecku nie zrobi. Quote
Recommended Posts