gameta Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 brazowa1 napisał(a):dlaczego,gdy czytam to rechocze? przeciez to smutny watek o smutnym pudlu,a sikanie w chacie wcale nie jest zabawne,tym bardziej sikanie ze starchu.Chyba cos ze mna nie tak :roll: Co u Misi-Norwezki? chca Ci ja oddac? Brązowa, bo to nerwowy śmiech ;) A pudel wcale nie jest smutny, tylko radosny do granic :) Jak pisałam z radości także sika :cool1: Z mniej śmiesznych rzeczy - ona jest sraszna przylepa - przytula się całym swym maleńkim ciałkiem, albo tak śmiesznie schyla główkę, że oczy wbija w kołdrę i nadstawia kark do drapania. Kochana jest i słodka :loveu: Tylko sika :cool1: Nesti pewnie z chęcią by mi oddały, ale ona jest agresywna i rzuca się na Koksa :crazyeye: i na Daszę warczy, dlatego ten pomysł zupełnie odpada :p Quote
brazowa1 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Inna sprawa,ze czemu mialabys chciec ich psa?Nesti byla histeryczna,gdy ja braly i bedzie.Ciekawe,kiedy ja kopna do schronu,jak komus raz rodzi sie pomysl,to zawsze go realizuje,bo powod znajdzie sie na zawolanie,chocby odwlekalo sie w czasie :( jak pudelek sie przytula,to kazdy mieknie.Ona jest w tym mistrzynia,mimo,ze sika. Quote
Dorothy Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 trzymamy, choc nie wiem za co, bo az zal wydawac takie cudo :-) Quote
gameta Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 brazowa1 napisał(a):rozumiem,ze gdy pojdzie do domu daszka,to bierzesz Nesti :diabloti: (nie bij!!!!!!) Nic nie wezmę juz na DT - nawet chomika - to nie na moje nerwy !!! :shake: Quote
gameta Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Dorothy napisał(a):trzymamy, choc nie wiem za co, bo az zal wydawac takie cudo :-) Dorothy nie dokładaj mi, proszę :placz::placz::placz: Quote
brazowa1 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 rozumiem,ze gdy pojdzie do domu daszka,to bierzesz Nesti :diabloti: (nie bij!!!!!!) Quote
zuzlikowa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Dorothy napisał(a):trzymamy, choc nie wiem za co, bo az zal wydawac takie cudo :-) ...i to jeszcze z ...moją fryzurką:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale trzymam!:oops: Quote
Dorothy Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 gameta napisał(a):Dorothy nie dokładaj mi, proszę :placz::placz::placz: no co?? ja bym pewnie nie wydala:evil_lol: ale wiesz, ja to ja. Moze Ty trzezwiej podchodzisz do zycia :calus: Quote
gameta Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Dorothy napisał(a):no co?? ja bym pewnie nie wydala:evil_lol: ale wiesz, ja to ja. Moze Ty trzezwiej podchodzisz do zycia :calus: Powiem szczerze - jak bym miała pracę w domu, lub cokolwiek, co nie oznaczałoby dla Daszy 10 godzin w zamknięciu, to za żadne skarby bym nie oddała - ona jest cudowna ! Wiem, że tam będzie jej lepiej (mam nadzieję)... Czekam na transport :cool1: Smutno mi :placz: Quote
Dorothy Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 ojej, bedziemy Cie pocieszac jakos...:glaszcze: Quote
gameta Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Daszeńka już w nowym domu :multi: Myślę, że trafiła bardzo dobrze - kobieta kocha zwierzęta i umie o nie dbać. Jeśli nie wydarzy się nic dziwnego (hm, Dasza goni koty :cool1: jednego nawet ugryzła w ogon :evil_lol:) Mam kontakt mailowy, telefoniczny, mogę odwiedzić małą cholerę, za którą teraz siedzę i ryczę... a jestem w pracy i muszę się wziąść w garść... Dam nowej Pani Daszy link do wątku - może zechce się zalogować i sama napisze dwa słowa ? Więcej napiszę wieczorem... Quote
zuzlikowa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 gameta napisał(a):Daszeńka już w nowym domu :multi: Myślę, że trafiła bardzo dobrze - kobieta kocha zwierzęta i umie o nie dbać. Jeśli nie wydarzy się nic dziwnego (hm, Dasza goni koty :cool1: jednego nawet ugryzła w ogon :evil_lol:) Mam kontakt mailowy, telefoniczny, mogę odwiedzić małą cholerę, za którą teraz siedzę i ryczę... a jestem w pracy i muszę się wziąść w garść... Dam nowej Pani Daszy link do wątku - może zechce się zalogować i sama napisze dwa słowa ? Więcej napiszę wieczorem... To mój:evil_lol: słodki czupurek już w domku? No i tak to radość miesza się ze smutkiem!:oops: Powodzenia...dziewczyny!:loveu: Quote
Vitka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Fantastycznie!!! :loveu: Zapraszamy serdecznie panią Daszeńki na wątek! :lol: (To co gametka... następny tymczas? Coby nie było smutno? :evil_lol:) Quote
gameta Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Żadnych tymczasów więcej - to nie na moje nerwy :shake: Oddanie Daszy to taki stres, że prawie zabijałam ludzi wczoraj.... Nie chcę tego przechodzic ponownie... Bedę pomagać w innej formie, takiej już nie :shake: Za bardzo boli... Quote
zuzlikowa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 gameta napisał(a):Żadnych tymczasów więcej - to nie na moje nerwy :shake: Oddanie Daszy to taki stres, że prawie zabijałam ludzi wczoraj.... Nie chcę tego przechodzic ponownie... Bedę pomagać w innej formie, takiej już nie :shake: Za bardzo boli... Rozumiem Cię świetnie...jak Bercik pojechał do Torunia,wszystko wydawało się piękne- i rodzinka i dom i...a ja całą niedzielę latałam jak pogłupiała,wypłakiwałam...może dlatego jak go przywieźli z powrotem i ten terrorysta:evil_lol: wtulił się we mnie...przysięgłam,że nigdy nie pójdzie nigdzie jeśli nie sprawdzę osobiście i nie będę w...1000% pewna,że to jego domek! A teraz coraz trudniej...:oops::oops::oops:...już nawet o tym myśleć nie potrafię! ...:loveu:,trzymaj się!...niech Balbinka jest już szczęśliwa, niech jest w swoim domku! Quote
Rybc!a Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 gameta napisał(a):Żadnych tymczasów więcej - to nie na moje nerwy :shake: Oddanie Daszy to taki stres, że prawie zabijałam ludzi wczoraj.... Nie chcę tego przechodzic ponownie... Bedę pomagać w innej formie, takiej już nie :shake: Za bardzo boli... Ja też się nie nadaję .. Mój tymczas jakoś rok u mnie zalega.. :oops: Quote
brazowa1 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 noo,po roku to juz sie psow nie oddaje... gameta,trzymaj sie,glowa do gory,bedzie dobrze. Quote
Vitka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Rybcia gdyby chciała to Figę wyadoptowałaby bardzo szybko :evil_lol: Wspaniale, że Daszka ma domek! :lol: Nie martw się Gametko! Quote
gameta Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Koty, wrrrrrrrrrrrr (ech, te bezzębne dziąsła) Koty jeszcze raz (chyba coś mają do jedzenia) Ptaszek ? Chyba widziałam ptaszka :diabloti: Trzeba wszystko zwiedzić Quote
gameta Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 I to by było na tyle :) Przynajmniej na chwilę obecną :) Jestem padnięta... W domu cicho... Zauważyłyście, że wątek zmienił forum ? Za to Koks zadowolony :diabloti: Quote
gameta Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 A teraz DZIĘKUJĘ: - Rybci - Kordonii - Charly - Vitce Za opiekę nad Daszą w schronisku, za założenie wątku, za prowadzenie go, za pilotowanie mnie w drodze do schroniska i za wszystko co zrobiły dla Daszeńki - Akuszcze - Brązowej - Charly za ogłaszanie Daszeńki, bo dzięki ogłoszeniom Daszeńka znalazła dom - Brązowej za opiekę groomerską, wszelkie cenne rady, wskazówki, podtrzymywanie na duchu i walenie po głowie, gdy było trzeba - Brązowej - Charly - Dorothy - Zuzlikowej - Giselle - Ewie Gonzales za regularne odwiedziny i wsparcie duchowe - Zebrazebra za bazarek i wsparcie mentalne, oraz wszelkie próby poszukiwawcze oraz wszystkim tym, których nie wymieniłam z nicku, a przyczynili się do udanego pobytu Daszeńki w moim DT i udanej adopcji do DS, także tym, którzy na dogo nie istnieją, a w realnym życiu bardzo mi pomogli przy Daszeńce. Dziękuję Wam wszystkim serdecznie, z całego serducha. Tyle wiemy o sobie, na ile nas sprawdzono. Dla mnie to była ogromna, wartościowa lekcja. Dziękuję !!! Quote
Dorothy Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 gameta napisał(a):Żadnych tymczasów więcej - to nie na moje nerwy :shake: Oddanie Daszy to taki stres, że prawie zabijałam ludzi wczoraj.... Nie chcę tego przechodzic ponownie... Bedę pomagać w innej formie, takiej już nie :shake: Za bardzo boli... doskonale Cie rozumiem. I tak jestes twarda i sie trzymasz :calus: dziekuje za podziekowania w ktorych mnie ujeto :oops: :calus: :calus: :calus: oby Dasza byla tak szczesliwa jak u Ciebie a Ty bogatsza o milosc daszy i nowe doswiadczenia. :calus: Quote
Recommended Posts