Jump to content
Dogomania

BALBINKA - czarna pudelka - smutna, BEZ SZANS? JUŻ W NOWYM DOMU!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Charly']Fioletko najlepiej pisz tylko jako Fioletka.

Do jakiego weta teraz będziesz chodzic?

może dziewczyny z Gdańska doradzą jakiegos dobrego..
USILUJE ODNOWIC KONTAKT Z WETERYNARZEM U KTOREGO PRACOWALAM. TEN DO KTOREGO CHODZILAM BYL WLASNIE PRZEZ WSZYSTKICH POLECANY I JAK TO SIE SKONCZYLO...
fioletka

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fioletko -nie mozesz usunąc konta - MOZE to zrobi moderator, i jak pisze Brazaowa -ban gotowy - o ile nie napiszesz do moda prosby o zmianę konta, podając realny powód:razz:
a tak wogóle to dzielna jesteś ....
"
NIE MIAL. WETERYNARZ NIE WIDZIAL POTRZEBY. JESTEM SMUTNA, ZROZPACZONA I ROZGORYCZONA. TO BYL MOJ DRUGI, PO 12-LETNIM SENIORZE, UKOCHANY KOT. MIALAM GO OD MALEGO, SPECJALNIE JECHALAM PO NIEGO DO MIELCA. TERAZ ZOSTALY MI TYLKO ZDJECIA. BYL SLICZNY I KOCHANY. CALOWAL JEZYCZKIEM PO OCZACH. TAK SZYBKO ODSZEDL, ZA SZYBKO. NIE MAM SILY WSTAC Z LOZKA, DRETWIEJA MI TEZ RECE.."

i zaraz wiadomosc,ze szukasz nowego kotka ...." umarł. król, niech zyje król..." - ech...samo ż:shake:ycie

Posted

i zaraz wiadomosc,ze szukasz nowego kotka ...." umarł. król, niech zyje król..." - ech...samo ż:shake:ycie[/quote]
TOSIENKI NIE JEST MI W STANIE ZASTAPIC ZADEN INNY KOT, ODWIEDZAM JA CODZIENNIE GDY IDE Z PSAMI DO LASU. DLA TOSI NIE MOGE JUZ NIC WIECEJ ZROBIC ALE SKORO MOGE POMOC INNEMU ZWIERZACZKOWI TO NIE WIDZE POWODU ZEBY TEGO NIE ZROBIC.
fioletka

Posted

[quote=lemonka;12279644USILUJE ODNOWIC KONTAKT Z WETERYNARZEM U KTOREGO PRACOWALAM. TEN DO KTOREGO CHODZILAM BYL WLASNIE PRZEZ WSZYSTKICH POLECANY I JAK TO SIE SKONCZYLO...
fioletka
po prostu napisz nazwisko poszukiwanego weta-znajdziemy go w gora 15 minut,razem z adresem lecznicy i telefonem,to zaden problem

Posted

[quote name='brazowa1']po prostu napisz nazwisko poszukiwanego weta-znajdziemy go w gora 15 minut,razem z adresem lecznicy i telefonem,to zaden problem
JUZ SOBIE PORADZILAM. NIE CHODZILO O ZNALEZIENIE TYLKO O ODNOWIENIE KONTAKTU. JEST TO PEWNA SUBTELNA ROZNICA. ZALEZY MI NA INDYWIDUALNYM PODEJSCIU DO MOICH FUTRZACZKOW.
fioletka

Posted

Z moim Antkiem zwiedziłam prawie wszystkie trójmiejskie lecznice-jest dozywotnio chory ...moze podasz mi ( jezeli jest taki dobry:lol:) namiary na NIEGO, mioze to będzie ...TEN :shake:..dla mojego Antosia

Posted

Tez szukam dobrego weta w Trójmieście. Jak możesz to daj moi namiary na priva. I jak to nie problem to bardzo proszę o info, której to lecznicy lepiej unikać. Wolałabym nie mieć podobnych problemów...

Posted

Oferuje transport z Gdanska do Krakowa,Zabrza,Bielska-Bialej,Wroclawia,Lodzi i do Gdanska. Jade dzisiaj wieczorem. Wracam kolo wtorku. Moge zabrac wszystko co sie da wpakowac do pociagu. 509-423-142

Posted

lemonka napisał(a):
Oferuje transport z Gdanska do Krakowa,Zabrza,Bielska-Bialej,Wroclawia,Lodzi i do Gdanska. Jade dzisiaj wieczorem. Wracam kolo wtorku. Moge zabrac wszystko co sie da wpakowac do pociagu. 509-423-142

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Dziewczyny, nie przesadzacie trochę ? Lemonka/Fioletka ofiaruje nam transport, z którego ktoś mógłby skorzystać . Skąd u Was taka reakcja ?

Posted

Rybc!a napisał(a):
Dziewczyny, nie przesadzacie trochę ? Lemonka/Fioletka ofiaruje nam transport, z którego ktoś mógłby skorzystać . Skąd u Was taka reakcja ?

Jezeli Ciebie urazilam -przepraszam
ale ja nie skorzystam z uslug fioletowej lemoniady
i mysle ze zadna ciotka ktora chce miec zwierze w dobrej kondycji
tego nie zrobi.....jakos nie ufam ludziom którzy chcą brac wszystko co sie zmiesci do pociągu....5...10...100 zwierząt????????????????????
ja wioze tylko jedno i z tym jednym zawsze mam co robić
dlatego grzecznie dziekuje
mimo ze własnie mam podahalanka do Jamna:shake:

Posted

Rybciu...wybacz,ale mam podobne spojrzenie na tę sprawę jak giselka!Rozumiem jej konsternację.Czasami warto skupić się na jednym,niż rozmywać na zbyt wielu...nie przynosi to dobrych skutków,a rodzi ryzyko.
I uwaga ta to nie chęć krytykowania Fioletki,lecz może właśnie...nieśmiała wskazówka!:oops:

Co nowego u psinki? Wiem,że jeszcze trzy tygodnie nie minęły,ale czy dzieje się coś co może niepokoić?Jak humorek pudlinki?Miliony głasków!:loveu:

Posted

Nie dziewczyny, nie chodzi o to, że któraś z Was mnie uraziła. Nie oczekuję też, absolutnie, żadnych przeprosin .
Chodzi mi tylko o to, że przez tą całą, niejasną sytuację związaną z Daszeńką, mamy bardzo, ale to bardzo złe zdanie o Fioletce/Lemonce, a zapominamy, że sprawa zakończyła się na jej korzyść, jakkolwiek dziwnie to brzmi.

Miałam okazję rozmawiać wczoraj z Fioletką telefonicznie i pytała, czy któryś z naszych, elbląskich piesków nie potrzebuje transportu.
Jej oferta pomocy była jak najbardziej bezinteresowna, z tym, że my nie skorzystaliśmy, bo żaden z naszych podopiecznych nie czeka na transport .

Stąd moje lekkie oburzenie waszą reakcją, ale okej. Dla mnie temat skończony. :)
Gdy Fioletka wróci, poproszę ją o zdjęcia- i wtedy na pewno je tu wstawię. :)

Posted

Rybciu...czy w tej rozmowie udało Wam się poruszyć temat badań oraz samopoczucia pudliczki?Może wiesz coś więcej?
Choć wiem,że wyników jeszcze nie może być,ale bardzo niepokoi mnie podejrzenie tak poważnych chorób jak cukrzyca i rak:oops:.
Nie zetknęłam się osobiście z tymi chorobami i to powiększa moje obawy:oops:...żeby nie powiedzieć przerażenie.

Posted

lemonka napisał(a):

Czy ktoś wyczytuje z tej wypowiedzi, że fioletka chce/chciala przetransportowac cale zoo? "wszystko co się da wpakowac do pociągu"- też bym tak napisala. Taki skrót myślowy, pies lekki, pies cięzszy, mniejszy, większy, albo kot albo albo swinka morska, albo slimak= "wszystko co się da wpakowac do pociągu"...

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Rybciu...czy w tej rozmowie udało Wam się poruszyć temat badań oraz samopoczucia pudliczki?Może wiesz coś więcej?
Choć wiem,że wyników jeszcze nie może być,ale bardzo niepokoi mnie podejrzenie tak poważnych chorób jak cukrzyca i rak:oops:.
Nie zetknęłam się osobiście z tymi chorobami i to powiększa moje obawy:oops:...żeby nie powiedzieć przerażenie.

Przykro mi, ale nie rozmawiałam na temat Daszy. Byłam w schronisku, nie mogłam rozmawiać, gwar psów mnie przekrzykiwał .Obiecuję, że zapytam o to, przy kolejnej rozmowie- być może, Fioletka napisze to tu sama, gdy wróci.

Posted

Tweety napisał(a):
Fioletka jest jeszcze w Krakowie, walczy o życie pewnego kota ....

Powodzenia.
To widać u kochanego czupurka nie ma niczego niepokojącego.
Poczekam na info.

Posted

[quote name='zuzlikowa']A czemóż to nikt maleńkiej nie odwiedza?

Czupurku mój kochany...co u Ciebie?
Fioletko...jak czuje się pannica pudlica?
Fioletka jest jeszcze w Krakowie, walczy o życie pewnego kota ....

Posted

giselle4 napisał(a):
jezeli ciebie urazilam -przepraszam
ale ja nie skorzystam z uslug fioletowej lemoniady
i mysle ze zadna ciotka ktora chce miec zwierze w dobrej kondycji
tego nie zrobi.....jakos nie ufam ludziom którzy chcą brac wszystko co sie zmiesci do pociągu....5...10...100 zwierząt????????????????????
Ja wioze tylko jedno i z tym jednym zawsze mam co robić
dlatego grzecznie dziekuje
mimo ze własnie mam podahalanka do jamna:shake:

To co piszesz jest bardzo krzywdzace dla mnie ale krzywda zawsze wraca do tego kto ja wyrzadza. Moze kiedys przypomnisz sobie moje slowa.
fioletka

Posted

[quote name='Charly']Czy ktoś wyczytuje z tej wypowiedzi, że fioletka chce/chciala przetransportowac cale zoo? "wszystko co się da wpakowac do pociągu"- też bym tak napisala. Taki skrót myślowy, pies lekki, pies cięzszy, mniejszy, większy, albo kot albo albo swinka morska, albo slimak= "wszystko co się da wpakowac do pociągu"...
BARDZO SIE CIESZE ZE KTOS MNIE ROZUMIE. DOKLADNIE TO MIALAM NA MYSLI. DWIE OSOBY SKORZYSTALY Z MOJEJ POMOCY-ZABRALAM 1 PSA I 1 KOTA. SA CALE, ZDROWE I SZCZESLIWE NA NOWEJ DRODZE ZYCIA.
WRACAM JUTRO RANO Z KRAKOWA DO GDANSKA. W PRZYSZLYM TYGODNIU JADE DO WARSZAWY NA TOMOGRAFIE KOMPUTEROWA-MOGE ZABRAC ZWIERZACZKA DO WARSZAWY ALBO PRZYWIESC Z WARSZAWY DO GDANSKA.
FIOLETKA