brazowa1 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Charly napisał(a):fuuu heheh. Gameta a on tam się odmrazal?...w folii..? nie odmrażał,tylko wykrwawiał.... Quote
zebrazebra Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 gameta napisał(a):Zebra, będzie mi strasznie miło :loveu: Znaczy się Daszce, która pochłania wszystko co znajdzie się w jej zasięgu :roll: Tylko nie szalej, bo potrzeby nie są aż takie wielkie ;) Dziękuję serdecznie :loveu: Jutro wieczorem powinien już być. Quote
Charly Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 a skoro tylko się wykrwawial to spoko....aaaaa... Gameta jest taka "bliska naturze"....poluje, gotuje, gary...te rzeczy:evil_lol::eviltong: Quote
gameta Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Taaaaaaaa i stepuję, i poluję i barszczyku ugotuję :mad: Śmiejcie się, śmiejcie, zobaczymy jak Wy z dziką świnią dacie radę :evil_lol: Quote
Charly Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 heheh. nie dam. nie dam rady dzikiej swini:shake: Jak Daszenka się miewa? mówi już?:lol: Quote
gameta Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Charly napisał(a): Jak Daszenka się miewa? mówi już?:lol: Właśnie dzisiaj powiedziała pierwsze słowo - hau! Koks tak się wystraszył, że wszedł mi na kolana :evil_lol: Poza tym jest genialna - sama sobie rzuca piłeczkę i przynosi supełek jak ją zapytam "gdzie jest supeł" :p I zakopuje się w pościeli i niesamowicie grzeje - muszę się rozkopywać, bo mi za gorąco :evil_lol: Quote
Charly Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 koffana jest sunieczka. czy ona jest mocno wychudzona czy tylko tak wyglada bez wlosow? a jak z sikaniem? Quote
gameta Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Charly napisał(a):koffana jest sunieczka. czy ona jest mocno wychudzona czy tylko tak wyglada bez wlosow? a jak z sikaniem? Niestety, ona jest bardzo mocno wychudzona :-( Pracujemy nad tym - pomału kości miednicy się chowają, ale do ideału jeszcze daleko. A żeby kręgosłup schować to jeszcze ho ho :cool1: Widać, że jej lepiej, bo zaczęła się bawić i biega na spacerkach (wcześniej tylko chodziła), nabiera trochę mięśni... Klatka piersiowa juz mniej zapadnięta, ale to wszystko musi potrwać. Cóż, myślę, że jeszcze trochę i by padła z głodu :-( W schronie tylko suche było a ona suche je baaaaardzo powoli - pewnie wszyscy byli szybsi od niej :cool1: A z sikaniem :shake: Lipa :( Nie wytrzymuje moich nieobecności :shake: Nawet jak jestem w domu i na czas nie wyjdę to od razu jest kałuża... Czasami jest tak dziwnie, bo czymś innym jest zajęta, nagle przestaje robić to co robi i sika... Nie wiem, może to przeziębienie, może nerwy - nie mam pojęcia :roll: Ale poza tym jest cudowna i kochana :multi: Quote
Charly Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 gameta napisał(a):Niestety, ona jest bardzo mocno wychudzona :-( Pracujemy nad tym - pomału kości miednicy się chowają, ale do ideału jeszcze daleko. A żeby kręgosłup schować to jeszcze ho ho :cool1: Widać, że jej lepiej, bo zaczęła się bawić i biega na spacerkach (wcześniej tylko chodziła), nabiera trochę mięśni... Klatka piersiowa juz mniej zapadnięta, ale to wszystko musi potrwać. Cóż, myślę, że jeszcze trochę i by padła z głodu :-( W schronie tylko suche było a ona suche je baaaaardzo powoli - pewnie wszyscy byli szybsi od niej :cool1: A z sikaniem :shake: Lipa :( Nie wytrzymuje moich nieobecności :shake: Nawet jak jestem w domu i na czas nie wyjdę to od razu jest kałuża... Czasami jest tak dziwnie, bo czymś innym jest zajęta, nagle przestaje robić to co robi i sika... Nie wiem, może to przeziębienie, może nerwy - nie mam pojęcia :roll: Ale poza tym jest cudowna i kochana :multi: to pewnie trochę jeszcze potrwa z tym sikaniem. moj psiak (chyba juz pisalam:oops:) sikal w domu przez miesiąc. non stop:roll:. co do jedzenia. psiaki w schronie mają sporo zarcia. zawsze jak wchodzę do kojcow ich miski są pełne, a psiaki nie jedzą. mysle ze balbinka po prostu nie umiala jesc tymi swoimi ząbkami:shake:. będziemy musialy na takie rzeczy zwracac uwagę. do tej pory nie myslalam o tym. Quote
gameta Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Charly napisał(a): co do jedzenia. psiaki w schronie mają sporo zarcia. zawsze jak wchodzę do kojcow ich miski są pełne, a psiaki nie jedzą. mysle ze balbinka po prostu nie umiala jesc tymi swoimi ząbkami:shake:. będziemy musialy na takie rzeczy zwracac uwagę. do tej pory nie myslalam o tym. Zwróć uwagę szczególnie na takie zaroslaki - futrzaki. Koks jak go brałam też wydawał się niczego sobie - dopiero po strzyżeniu okazało się że jest bardzo chudy... Quote
brazowa1 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 przede wszystkim-stres,to psy zniecheca do zycia ,do jedzenia. Quote
giselle4 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 ..u nas jest piesek bez ząbkow i jak ma jesc tylko gotowaną papkę bo nawet parowkę memla i memla ale zyje i jest nparawdę cuudowny tylko sareńki:oops::-( Trzymaj sie gameciu;) Quote
zuzlikowa Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Poranne odwiedzinki u...nabierającej ciałka dziewczynki:evil_lol: pozdrowionka dla całej trójeczki!:loveu: Ewuś- to dziś Twój synuś ma trzynastkę? WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zebrazebra Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Zerknijcie na bazarek dla pudliszki, może tak zostać, czy coś zmienić? http://www.dogomania.pl/forum/f99/w-budowie-dla-staruszki-kilka-drobiazgow-do-23-03-09-a-133332/#post11942856 Quote
Nadziejka Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 :loveu::lol:Witaj Gameciu witaj Daszenko witaj Koksiu:multi::buzi::bigcool:hurra , jak sie ciesze ze Daszenka zrobila hau :multi: no no ..jeszcze tydzien i bedziesz miec kochana Gameciu czarnuszke obronna w domku;):evil_lol: bo jak juz niunie podtuczysz i w lozeczku bedziecie tak wylegiwac , to niech tylko kto na dworze krzywo spojrzy - takiemu Daszenka zaraz sie odszczeka:multi::loveu: Buuuuuziaaaki miziaaakiii dla Was :bigcool::bigcool: Quote
brazowa1 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 mala ma trojmiejskie i ma allegro,gdyby jakas ciotka chciala wspomoc Daszke dalszymi ogloszeniami-byloby wspaniale Quote
gameta Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 brazowa1 napisał(a):mala ma trojmiejskie i ma allegro,gdyby jakas ciotka chciala wspomoc Daszke dalszymi ogloszeniami-byloby wspaniale przyłączam się do prośby :roll: Nic więcej dziś nie napiszę, bo dziś to "nie mój dzień" :shake: Oby do jutra ;) Quote
Charly Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Księżniczka Daszeńka-pudliczka miniaturowa wyrwana z piekła - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Trójmiasto zaraz dorobie allegratke Pudelka Dasza szuka domu jak będą nowe zdjęcia to dodam je jeszcze do ogloszeń. to na łóżku np. jest fenomenalne:) Quote
Dyzia Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Kochany psiak:* Ale śłicznego ma koczka:loveu: Quote
gameta Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='Charly']Księżniczka Daszeńka-pudliczka miniaturowa wyrwana z piekła - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Trójmiasto zaraz dorobie allegratke Pudelka Dasza szuka domu jak będą nowe zdjęcia to dodam je jeszcze do ogloszeń. to na łóżku np. jest fenomenalne:) Charly dziękuję :loveu: Może w łikend uda mi się zrobić kilka zdjęć w plenerze :roll: Żeby pogoda dopisała :roll: Quote
brazowa1 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 fajnie byloby nowe fotki,bez lampy.....a najlepiej- gameta,przywiaz ja na sznurku do drzewa,poszarp na Daszce ubranko,zrobmy taka fotorelacje-ludzie to lubia i wzrusza sie. Quote
koss Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 DZIEWCZYNY -JAK SIE ZAKŁADA WATEK : SZUKAM TRANSPORTU DLA SONI : ELBLĄG/ GDYNIA -KRAKÓW:placz::placz:-przeprzaszam Daszeńkę .. Quote
gameta Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 koss napisał(a):DZIEWCZYNY -JAK SIE ZAKŁADA WATEK : SZUKAM TRANSPORTU DLA SONI : ELBLĄG/ GDYNIA -KRAKÓW:placz::placz:-przeprzaszam Daszeńkę .. Koss pisz do Zbójini on jedzie w poniedziałek do KRK !! Quote
Charly Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 ....a poza tym zakładasz wątek na forum transportowym oraz piszesz w przyklejonym na tym samym forum. Takze oferty. Jak np. od Zbójini forum transportowe jest na pwp w akcjach i tam transport: Transport - Dogomania Forum Quote
Recommended Posts