Jump to content
Dogomania

BALBINKA - czarna pudelka - smutna, BEZ SZANS? JUŻ W NOWYM DOMU!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gameta napisał(a):
Zebra, będzie mi strasznie miło :loveu: Znaczy się Daszce, która pochłania wszystko co znajdzie się w jej zasięgu :roll: Tylko nie szalej, bo potrzeby nie są aż takie wielkie ;)
Dziękuję serdecznie :loveu:

Jutro wieczorem powinien już być.

Posted

Charly napisał(a):

Jak Daszenka się miewa? mówi już?:lol:

Właśnie dzisiaj powiedziała pierwsze słowo - hau! Koks tak się wystraszył, że wszedł mi na kolana :evil_lol:
Poza tym jest genialna - sama sobie rzuca piłeczkę i przynosi supełek jak ją zapytam "gdzie jest supeł" :p I zakopuje się w pościeli i niesamowicie grzeje - muszę się rozkopywać, bo mi za gorąco :evil_lol:

Posted

Charly napisał(a):
koffana jest sunieczka. czy ona jest mocno wychudzona czy tylko tak wyglada bez wlosow?

a jak z sikaniem?

Niestety, ona jest bardzo mocno wychudzona :-( Pracujemy nad tym - pomału kości miednicy się chowają, ale do ideału jeszcze daleko. A żeby kręgosłup schować to jeszcze ho ho :cool1:
Widać, że jej lepiej, bo zaczęła się bawić i biega na spacerkach (wcześniej tylko chodziła), nabiera trochę mięśni... Klatka piersiowa juz mniej zapadnięta, ale to wszystko musi potrwać. Cóż, myślę, że jeszcze trochę i by padła z głodu :-( W schronie tylko suche było a ona suche je baaaaardzo powoli - pewnie wszyscy byli szybsi od niej :cool1:

A z sikaniem :shake: Lipa :( Nie wytrzymuje moich nieobecności :shake: Nawet jak jestem w domu i na czas nie wyjdę to od razu jest kałuża... Czasami jest tak dziwnie, bo czymś innym jest zajęta, nagle przestaje robić to co robi i sika... Nie wiem, może to przeziębienie, może nerwy - nie mam pojęcia :roll:

Ale poza tym jest cudowna i kochana :multi:

Posted

gameta napisał(a):
Niestety, ona jest bardzo mocno wychudzona :-( Pracujemy nad tym - pomału kości miednicy się chowają, ale do ideału jeszcze daleko. A żeby kręgosłup schować to jeszcze ho ho :cool1:
Widać, że jej lepiej, bo zaczęła się bawić i biega na spacerkach (wcześniej tylko chodziła), nabiera trochę mięśni... Klatka piersiowa juz mniej zapadnięta, ale to wszystko musi potrwać. Cóż, myślę, że jeszcze trochę i by padła z głodu :-( W schronie tylko suche było a ona suche je baaaaardzo powoli - pewnie wszyscy byli szybsi od niej :cool1:

A z sikaniem :shake: Lipa :( Nie wytrzymuje moich nieobecności :shake: Nawet jak jestem w domu i na czas nie wyjdę to od razu jest kałuża... Czasami jest tak dziwnie, bo czymś innym jest zajęta, nagle przestaje robić to co robi i sika... Nie wiem, może to przeziębienie, może nerwy - nie mam pojęcia :roll:

Ale poza tym jest cudowna i kochana :multi:

to pewnie trochę jeszcze potrwa z tym sikaniem. moj psiak (chyba juz pisalam:oops:) sikal w domu przez miesiąc. non stop:roll:.

co do jedzenia. psiaki w schronie mają sporo zarcia. zawsze jak wchodzę do kojcow ich miski są pełne, a psiaki nie jedzą. mysle ze balbinka po prostu nie umiala jesc tymi swoimi ząbkami:shake:. będziemy musialy na takie rzeczy zwracac uwagę. do tej pory nie myslalam o tym.

Posted

Charly napisał(a):

co do jedzenia. psiaki w schronie mają sporo zarcia. zawsze jak wchodzę do kojcow ich miski są pełne, a psiaki nie jedzą. mysle ze balbinka po prostu nie umiala jesc tymi swoimi ząbkami:shake:. będziemy musialy na takie rzeczy zwracac uwagę. do tej pory nie myslalam o tym.

Zwróć uwagę szczególnie na takie zaroslaki - futrzaki. Koks jak go brałam też wydawał się niczego sobie - dopiero po strzyżeniu okazało się że jest bardzo chudy...

Posted

..u nas jest piesek bez ząbkow
i jak ma jesc
tylko gotowaną papkę
bo nawet parowkę memla i memla
ale zyje i jest nparawdę cuudowny
tylko sareńki:oops::-(
Trzymaj sie gameciu;)

Posted

Poranne odwiedzinki u...nabierającej ciałka dziewczynki:evil_lol:

pozdrowionka dla całej trójeczki!:loveu:

Ewuś- to dziś Twój synuś ma trzynastkę?
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

:loveu::lol:Witaj Gameciu witaj Daszenko witaj Koksiu:multi::buzi::bigcool:hurra , jak sie ciesze ze Daszenka zrobila hau :multi: no no ..jeszcze tydzien i bedziesz miec kochana Gameciu czarnuszke obronna w domku;):evil_lol: bo jak juz niunie podtuczysz i w lozeczku bedziecie tak wylegiwac , to niech tylko kto na dworze krzywo spojrzy - takiemu Daszenka zaraz sie odszczeka:multi::loveu: Buuuuuziaaaki miziaaakiii dla Was :bigcool::bigcool:

Posted

brazowa1 napisał(a):
mala ma trojmiejskie i ma allegro,gdyby jakas ciotka chciala wspomoc Daszke dalszymi ogloszeniami-byloby wspaniale

przyłączam się do prośby :roll: Nic więcej dziś nie napiszę, bo dziś to "nie mój dzień" :shake: Oby do jutra ;)

Posted

koss napisał(a):
DZIEWCZYNY -JAK SIE ZAKŁADA WATEK : SZUKAM TRANSPORTU DLA SONI : ELBLĄG/ GDYNIA -KRAKÓW:placz::placz:-przeprzaszam Daszeńkę ..

Koss pisz do Zbójini on jedzie w poniedziałek do KRK !!