Jump to content
Dogomania

BALBINKA - czarna pudelka - smutna, BEZ SZANS? JUŻ W NOWYM DOMU!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wstałam :diabloti:
Byliśmy na spacerku :) W nocy cisza i spokój - żadnych problemów :multi: Daszeńka spała ze mną :oops: Koks obrażony na fotelu :roll: Rano jak go zawołałam to do nas przyszedł :evil_lol:
Zwierzyniec właśnie konsumuje ryż z warzywami, ścinkami i saszetką mięsną... Nie słyszę narzekania, więc chyba smakuje ;)
Spacerek dzisiejszy - super :multi: Daszeńka zrobiła wzorcową kupkę :multi: I spuśiłam ją ze smyczy... Nie biega, ale drepcze po leśnych ścieżkach z zadowoleniem :) Wraca na wołanie - kuma, że Daszeńka to ona :multi:

Za chwilę muszę wyjść na dwie godziny z domu i się głowię, jak to zrobić :roll: Czy kaganiec Koksowi, czy Daszeńkę do kuchni, czy zostawić w samopas :roll: Jakieś rady ???

Posted

FAJNIE, FAJNIE ,CUDNIE-GAMETA:p
Zajrzyj na wątek Majki ( pamietasz???)ost. strona -są slicznośiowe zdjecia Majeczki -takiej promieniejacej ze szczescia:multi:
Juz za moment pewnie zobacze Daszę - przeanieloną ze szczęśia-czasami zycie jest super!!!!!!

Posted

:iloveyou::cunao: SUPER WIESCI KOCHANA NIECHAJ SIE WAM SZCZESCI:thumbs: GAMECIU TERAZ MASZ DWA SERDUSZKA W DOMKU DO KOCHANIA , ALE PIEKNIE DZIEWCZYNY , TOZ GAMECIA MA WIELKIEEE SERDUSZKO :loveu::loveu: A NIUNKI NAPEWNO SIE ZGODZA , BO MUSI MINAC KILKA DNI CZASEM , BO PRZECIEZ GAMECIA BYLA CALA DLA KOKSIKA ..WIEC KOKSIK ZDEZORIENTOWANY NARAZIE. MATKO JEDYNA AZ MI SIE GEBUCHA CIESZY OD UCHA DO CHA:loveu:

Posted

Wróciłam :)
Oba psy całe i zdrowe i wygląda na to, że się dogadały - ostrożne :multi:
Wychodziłam jak nienormalna - najpierw stałam pod drzwiami słuchając, co się dzieje. Koks jak zwykle zaczął "jazdę" pod tytułem "pańcia wychodzi". Znając odgłosy, stwierdziłam, że wszystko w normie. Później pod klatką stałam i słuchałam, czy odgłosy się nie zmieniają na agresywne, atakujące czy jakkolwiek wzbudzające niepokój - wszystko w normie - stała jazda Koksa. Jak sąsiedzi zaczeli się gapić przez okna to sobie poszłam :diabloti: Myślę, że mnie nie kochają :evil_lol: Dziś rano na spacerku z dwójką spotkałam sąsiadkę - pobladła, widząc, że mi się rozmnozyło na smyczy :evil_lol: Chciała o coś zapytać, ale nie dałam jej szansy :eviltong: Daszeńka za to nie wydaje żadnych dźwięków - co wcale mnie nie martwi ;)

Koss, Ty to przecież możesz na żywo wyoglądać Daszkę - możesz wpaść jak przyjedzie Brązowa, to się kawy napijemy przed akcją :evil_lol:

Posted

zdjęęęęęcia zdjęęęęęęcia....

ciekawa jestem, jak się zachowywala Daszka przy scinaniu.

Bo ona w schronisku jak miala stracha przed czyms, to chciala gryść. Gryzla do momentu, kiedy Ewka ją " rozpracowala";)

Posted

gameta napisał(a):
Wróciłam :)
Oba psy całe i zdrowe i wygląda na to, że się dogadały - ostrożne :multi:
Wychodziłam jak nienormalna - najpierw stałam pod drzwiami słuchając, co się dzieje. Koks jak zwykle zaczął "jazdę" pod tytułem "pańcia wychodzi". Znając odgłosy, stwierdziłam, że wszystko w normie. Później pod klatką stałam i słuchałam, czy odgłosy się nie zmieniają na agresywne, atakujące czy jakkolwiek wzbudzające niepokój - wszystko w normie - stała jazda Koksa. Jak sąsiedzi zaczeli się gapić przez okna to sobie poszłam :diabloti: Myślę, że mnie nie kochają :evil_lol: Dziś rano na spacerku z dwójką spotkałam sąsiadkę - pobladła, widząc, że mi się rozmnozyło na smyczy :evil_lol: Chciała o coś zapytać, ale nie dałam jej szansy :eviltong: Daszeńka za to nie wydaje żadnych dźwięków - co wcale mnie nie martwi ;)

Koss, Ty to przecież możesz na żywo wyoglądać Daszkę - możesz wpaść jak przyjedzie Brązowa, to się kawy napijemy przed akcją :evil_lol:

Super wieści . :loveu:
Miło było Cię poznać, Gameta.

Posted

Ehhhhh, Brązowa właśnie wyszła :evil_lol:
Sunia to jest anioł - ale myślę, że Brązowa by chciała osobiście napisać o niej kilka słów :cool3: i o tym strzyżeniu :cool3:
Nie zostało za dużo włosków - tak jak pisałam, niewiele udało się uratować :roll: Brązowa zrobiła jej śliczne zielone ubranko :evil_lol:
Ja mam wszystkiego na dziś dość - dwa strzyżenia psów w ciągu trzech dni to jak na mnie stanowczo za dużo :cool1:
Zdjęcia pojechały z Brązową - jak biedna będzie mieć jeszcze siłę, to dziś wklei...
Widzę, że trenuję odminanę "Brązowa" przez przypadki, ale już padam... a w domu pobojowisko :cool1: idę ogarniać :roll:

Rybciu, przez to wszystko nawet nie napisałam, ale mnie również baaaardzo było miło poznać Was wszystkie osobiście :multi:

Posted

smaczki psie byly znakomite i zostaly wydane w całosci. bardzo dziękujemy:)

No to idę spac, zdjęc pewnie dzis juz nie będzie:)

napierw tną psa 12 godzin,a potem narzekają, ze taki łysy:watpliwy:

Posted

A i jeszcze zanim mi się oczy zamkną:
potrzebujemy witaminy na sierść - może ktoś ma na zbyciu ? I druga sprawa - trzeba ruszyć z bazarkami i pozbierać na małą trochę kasy - trzeba kupić dobrą karmę, porobić badania i tak dalej :roll:

Posted

Zrobimy tak,aby sunia mogła skorzystac z porad weta OTOZowskiego,to zawsze taniej.Trzeba ja doprowadzic do porzadku.Postaramy sie skontaktowac z prezes OTOZu,pieski z Gdyni moga korzystac z wizyt ulgowych u weta,po adopcji (przez dwa tygodnie),wiec mysle,ze skoro sunia OTOZowska,to sie uda.

Suczka jest aniołem.Aniołkiem,jakiego juz sie nie spotyka.A gameta to drugi Anioł.

a ja 15 minut temu wrociłam do domu ,a zycie mi uratowal rower zacumowany w Sopocie koło schronu i niezła kondycja.Inaczej do tej pory bylabym na odludziu :diabloti:

Posted

[quote name='brazowa1']Zrobimy tak,aby sunia mogła skorzystac z porad weta OTOZowskiego,to zawsze taniej.Trzeba ja doprowadzic do porzadku.Postaramy sie skontaktowac z prezes OTOZu,pieski z Gdyni moga korzystac z wizyt ulgowych u weta,po adopcji (przez dwa tygodnie),wiec mysle,ze skoro sunia OTOZowska,to sie uda.

Suczka jest aniołem.Aniołkiem,jakiego juz sie nie spotyka.A gameta to drugi Anioł.

a ja 15 minut temu wrociłam do domu ,a zycie mi uratowal rower zacumowany w Sopocie koło schronu i niezła kondycja.Inaczej do tej pory bylabym na odludziu :diabloti:

prawie się popłakałam. sunia OTOZowska- jak to dumnie brzmi:multi:. Sunia OTOZowska oznacza....życie..Godne...w miare możliwosci.