giselle4 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 gameta napisał(a):Genialne :multi: nie mogę Cię nie zauważyć ;) gamatka a Twój strój? masz zrobiś foto;) Quote
Charly Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Ewka pewnie zrobi w schronisku:) Ja tez lece- zobacze to na zywo:eviltong: Quote
zuzlikowa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Charly napisał(a):Ewka pewnie zrobi w schronisku:) Ja tez lece- zobacze to na zywo:eviltong: WITAM:cool3: Czekamy na relację!!!! Niecierpliwie!:loveu: A focie też chętnie obejrzę!:multi: Quote
Charly Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 oj ale było focenia i szczęścia:loveu::loveu::loveu: Balbinka vel Dasza juz w drodze do nowego domku. Pewnie zaraz dojedzie. Szczęściara z niej wielka:multi: ps. dziewczymy chcą ją wcisnąc biednej Gamecie na zawsze:evil_lol: Gametko ja będę Cię bronić.....jeśli napiszesz parę zacnych słow na wątki Zosieńki:cool3::loveu: Zosia......Prosze przygarnij..pokochaj...... Quote
kordonia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Ostatnie zdjeice Balbiny w schronisku :D Dziewczyny pewnie potem wstawią więcej :) Powodzenia, Daszeńko :D Quote
kordonia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Gameta, dopiero teraz, w tej chwili sobie przypomniałam,ze nie dałam Ci nic do wyłożenia samochodu,a ni koca, ani obiecanej kołdry :oops: Quote
gameta Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Dziewczyny, dojechałyśmy ! Teraz na szybko, bo wanna czeka :diabloti: Daszeńka jest cuuuuuudowna :loveu: pięknie jeździ samochodem - siedziała mi na kolankach całą drogę. Kordonia, nie martw się, miałam ze sobą ręcznik :razz: Domku będziemy szukać - ona jest tak cudowna, że załuguje na pancie na wyłączność :oops: Charly - oczywiścię, że opiszę na jej wątku i kłamać nie będę, bo ona też jest sama słodycz :loveu: Idziemy do wanny :evil_lol: Quote
Charly Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='gameta']Dziewczyny, dojechałyśmy ! Teraz na szybko, bo wanna czeka :diabloti: Daszeńka jest cuuuuuudowna :loveu: pięknie jeździ samochodem - siedziała mi na kolankach całą drogę. Kordonia, nie martw się, miałam ze sobą ręcznik :razz: Domku będziemy szukać - ona jest tak cudowna, że załuguje na pancie na wyłączność :oops: Charly - oczywiścię, że opiszę na jej wątku i kłamać nie będę, bo ona też jest sama słodycz :loveu: Idziemy do wanny :evil_lol: i tak trzymac Gameta:loveu: Nie daj się podejsc niecnie elbląskim ciotkom:evil_lol: Quote
kordonia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Dasza zostanie ;) W niej sie mozna zakochac na zabój :D :D :D Quote
gameta Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Jesteśmy po kompieli - Daszeńka doskonale wie co to kompiel, nie ma nic przeciwko, wie jak się zachować - grzecznie stoi, nie wyskakuje, podnosi łapki rusza się dopiero na widok ręcznika :crazyeye: i sama się wyciera :p Cóż zaraz po wytarciu zrobiła siku w łazience :roll: mam nadzieję i mocno trzymam kciuki, żeby to było tylko przez zimno z wody :roll: i że reszta będzie na dworku :eviltong: Sierść jest w fatalnym stanie, wyciełam jej koło pupy kołtuny z suchą karmą :crazyeye: Reszty nie tykam, bo Brązowa mnie zastrzeli :evil_lol: Boję się tylko, że jak ją jutro ostrzyżemy, to nic nie zostanie :roll: sierść jest strrrrasznie zadka :placz: to co jest to filc do wycięcia... Wymacałam jej jakiś guzek pod szczęką (na śliniance albo na węźle chłonnym) - jutro Brązowa zobaczy, staram się myśleć pozytywnie :roll: Daszeńka jest straszna przylepa - pcha się na kolanka, a jak nie może, to kładzie się u stóp :p Koks obrażony na mnie :-( do Daszy podchodzi z duuuużą rezerwą i niestety się szczerzy i warczy i szczeka ... Quote
Rybc!a Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Gameta :loveu: . Dziękujemy. A Koks się przyzwyczai, zobaczysz . Czekamy teraz na śliczne zdjęcia. Porobimy ogłoszenia, może akurat ktoś ją wypatrzy, a Gameta.. Gameta dostanie w zamian.. Innąą elbląąskąą psinkę :evil_lol: Quote
kordonia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Ale ona musi być szczęśliwa teraz :loveu: A Koks jaki nieszczęśliwy, heheh Quote
gameta Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 kordonia napisał(a):Ale ona musi być szczęśliwa teraz :loveu: A Koks jaki nieszczęśliwy, heheh Żebyś wiedziała :roll: trochę mam wyrzutów sumienia - w stosunku do Koksa, ale z drugiej strony... ona jest taka czuła i delikatna - nie powinna siedzieć w schronie :shake: Daszeńka śpi zwinięta w kłębek na ręczniku. Mam nadzieję, że przeschine, bo przed snem jeszcze się na dwór wybieramy :roll: Koks tylko udaje, że śpi :evil_lol: Quote
Dorothy Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 cudownie cudownie!! nie moge opanowac wzruszenia :-) Quote
brazowa1 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Prosze myslec tylko i wyłacznie pozytywnie :)Sikanie na pewno bedzie na dworze-mala jest bardzo przejeta,trzeba wybaczyc i zapomniec :).Jest przesliczna!!! Prawdziwy pudelek! Jutro zrobimy jej fotki i ruszymy na podboj swiata z Daszeńka. Zobaczymy,co sie da zgolić,gdzie bedzie mozna zostawic.Na szczescie pudelki błyskawicznie odrastaja:) Quote
Charly Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Mistrzyni nożyczek zawitała na wątek:multi::loveu: Quote
brazowa1 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Charly napisał(a):Mistrzyni nożyczek zawitała na wątek:multi::loveu: oj,lepiej nie chwalic na zaś :evil_lol: Quote
kordonia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Brązowa, zrób jej taką fryzurkę, jak Koksowi :) Nie moge do teraz wyjść z zachwytu nad jego wyglądem :) Quote
gameta Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 brazowa1 napisał(a):oj,lepiej nie chwalic na zaś :evil_lol: Chwalić ! Jesteś genialna :loveu: Quote
zuzlikowa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 No i się napooglądałam smolastych cudeńków...oj,naoglądałam!!!:lol: Dobrze,że Dasza...jakoś mi to bardziej leży. Kokos pięknie wygląda i ...pięknie się potem zachowa,ale teraz musi dbać o swój image:evil_lol:. Quote
gameta Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 zuzlikowa napisał(a):No i się napooglądałam smolastych cudeńków...oj,naoglądałam!!!:lol: Dobrze,że Dasza...jakoś mi to bardziej leży. Kokos pięknie wygląda i ...pięknie się potem zachowa,ale teraz musi dbać o swój image:evil_lol:. Zuzliku jutro też się naoglądasz - Daszy po metamorfozie :evil_lol: Mam nadzieję, że Koksowi przejdzie, nie jest źle, ale mogłoby być lepiej... Daszeńka śpi zwinięta w kłębek. Puszcza kwieciste bąki. Jest strasznie spokojna. Gdy Koks na nią warknie przybiega do mnie się przytulić :roll: Jest taka kochana i słodka :loveu: I świetnie robi słupek :evil_lol: Aaaaa i reaguje na imię :crazyeye: czasami :eviltong: I zrobiła dwa razy siusiu na dworze :multi: Mam nadzieję, że do rana wytrzyma :roll: Quote
zuzlikowa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Spokojnej nocki! :loveu::loveu::loveu: Quote
brazowa1 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 ooo,zuzlikowa,jestes z Kęt :) lubie Kęty,bylam dwa lata temu. Dobranoc wszystkim. Quote
gameta Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ja też uciekam pod gęsie góry, chyba jestem zmęczona, bo przed chwilą musiałam się zastanawiać nad czymś oczywistym dobranocka :) Quote
Recommended Posts