Jump to content
Dogomania

BALBINKA - czarna pudelka - smutna, BEZ SZANS? JUŻ W NOWYM DOMU!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, dojechałyśmy !
Teraz na szybko, bo wanna czeka :diabloti: Daszeńka jest cuuuuuudowna :loveu: pięknie jeździ samochodem - siedziała mi na kolankach całą drogę.
Kordonia, nie martw się, miałam ze sobą ręcznik :razz:
Domku będziemy szukać - ona jest tak cudowna, że załuguje na pancie na wyłączność :oops:
Charly - oczywiścię, że opiszę na jej wątku i kłamać nie będę, bo ona też jest sama słodycz :loveu:
Idziemy do wanny :evil_lol:

Posted

[quote name='gameta']Dziewczyny, dojechałyśmy !
Teraz na szybko, bo wanna czeka :diabloti: Daszeńka jest cuuuuuudowna :loveu: pięknie jeździ samochodem - siedziała mi na kolankach całą drogę.
Kordonia, nie martw się, miałam ze sobą ręcznik :razz:
Domku będziemy szukać - ona jest tak cudowna, że załuguje na pancie na wyłączność :oops:
Charly - oczywiścię, że opiszę na jej wątku i kłamać nie będę, bo ona też jest sama słodycz :loveu:
Idziemy do wanny :evil_lol:

i tak trzymac Gameta:loveu: Nie daj się podejsc niecnie elbląskim ciotkom:evil_lol:

Posted

Jesteśmy po kompieli - Daszeńka doskonale wie co to kompiel, nie ma nic przeciwko, wie jak się zachować - grzecznie stoi, nie wyskakuje, podnosi łapki rusza się dopiero na widok ręcznika :crazyeye: i sama się wyciera :p
Cóż zaraz po wytarciu zrobiła siku w łazience :roll: mam nadzieję i mocno trzymam kciuki, żeby to było tylko przez zimno z wody :roll: i że reszta będzie na dworku :eviltong:
Sierść jest w fatalnym stanie, wyciełam jej koło pupy kołtuny z suchą karmą :crazyeye: Reszty nie tykam, bo Brązowa mnie zastrzeli :evil_lol: Boję się tylko, że jak ją jutro ostrzyżemy, to nic nie zostanie :roll: sierść jest strrrrasznie zadka :placz: to co jest to filc do wycięcia...
Wymacałam jej jakiś guzek pod szczęką (na śliniance albo na węźle chłonnym) - jutro Brązowa zobaczy, staram się myśleć pozytywnie :roll:
Daszeńka jest straszna przylepa - pcha się na kolanka, a jak nie może, to kładzie się u stóp :p
Koks obrażony na mnie :-( do Daszy podchodzi z duuuużą rezerwą i niestety się szczerzy i warczy i szczeka ...

Posted

Gameta :loveu: .
Dziękujemy.

A Koks się przyzwyczai, zobaczysz .
Czekamy teraz na śliczne zdjęcia. Porobimy ogłoszenia, może akurat ktoś ją wypatrzy, a Gameta.. Gameta dostanie w zamian.. Innąą elbląąskąą psinkę :evil_lol:

Posted

kordonia napisał(a):
Ale ona musi być szczęśliwa teraz :loveu:

A Koks jaki nieszczęśliwy, heheh

Żebyś wiedziała :roll: trochę mam wyrzutów sumienia - w stosunku do Koksa, ale z drugiej strony... ona jest taka czuła i delikatna - nie powinna siedzieć w schronie :shake:
Daszeńka śpi zwinięta w kłębek na ręczniku. Mam nadzieję, że przeschine, bo przed snem jeszcze się na dwór wybieramy :roll: Koks tylko udaje, że śpi :evil_lol:

Posted

Prosze myslec tylko i wyłacznie pozytywnie :)Sikanie na pewno bedzie na dworze-mala jest bardzo przejeta,trzeba wybaczyc i zapomniec :).Jest przesliczna!!! Prawdziwy pudelek!
Jutro zrobimy jej fotki i ruszymy na podboj swiata z Daszeńka.
Zobaczymy,co sie da zgolić,gdzie bedzie mozna zostawic.Na szczescie pudelki błyskawicznie odrastaja:)

Posted

No i się napooglądałam smolastych cudeńków...oj,naoglądałam!!!:lol:

Dobrze,że Dasza...jakoś mi to bardziej leży.
Kokos pięknie wygląda i ...pięknie się potem zachowa,ale teraz musi dbać o swój image:evil_lol:.

Posted

zuzlikowa napisał(a):
No i się napooglądałam smolastych cudeńków...oj,naoglądałam!!!:lol:

Dobrze,że Dasza...jakoś mi to bardziej leży.
Kokos pięknie wygląda i ...pięknie się potem zachowa,ale teraz musi dbać o swój image:evil_lol:.

Zuzliku jutro też się naoglądasz - Daszy po metamorfozie :evil_lol:

Mam nadzieję, że Koksowi przejdzie, nie jest źle, ale mogłoby być lepiej...

Daszeńka śpi zwinięta w kłębek. Puszcza kwieciste bąki. Jest strasznie spokojna. Gdy Koks na nią warknie przybiega do mnie się przytulić :roll: Jest taka kochana i słodka :loveu: I świetnie robi słupek :evil_lol: Aaaaa i reaguje na imię :crazyeye: czasami :eviltong: I zrobiła dwa razy siusiu na dworze :multi: Mam nadzieję, że do rana wytrzyma :roll: