Tengusia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 nie robmy z bullowatych nie wiadomo jakich psow, bullowate to psy jak kazde inne, prowadzone dobrze od szczeniaka wyrastaja na zwyczajne, stabilne psychicznie psy .... jedyne czego zapomniec nie mozna to to ze to sa teriery psy bardzo aktywne i energiczne ot cala roznica miedzy owczarkiem a amstaffem ... uwazam ze wizyte trzeba przeprowadzic tym bardziej ze amstaff poza szalenstwem i lobuzowaniem uwielbia spac na kanapie obok swojego ludzia !!!! Quote
agnieszka32 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Tengusia']nie robmy z bullowatych nie wiadomo jakich psow, bullowate to psy jak kazde inne, prowadzone dobrze od szczeniaka wyrastaja na zwyczajne, stabilne psychicznie psy .... jedyne czego zapomniec nie mozna to to ze to sa teriery psy bardzo aktywne i energiczne ot cala roznica miedzy owczarkiem a amstaffem ... uwazam ze wizyte trzeba przeprowadzic tym bardziej ze amstaff poza szalenstwem i lobuzowaniem uwielbia spac na kanapie obok swojego ludzia !!!! Bardzo mądre wyważone słowa :loveu:, ale z jednym się nie zgadzam :evil_lol: - Tengusiu, o nie, bullowate to nie psy jak każde inne, TO NAJWSPANIALSZE PSY NA ŚWIECIE :eviltong::loveu: Quote
Dinka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Mam robic ogloszenia Frodusiowi? czy poczekac, az bedzie wizyta? :loveu: Quote
MartynaP Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Dinka napisał(a):Mam robic ogloszenia Frodusiowi? czy poczekac, az bedzie wizyta? :loveu: może zrób bo jeszcze narazie szukam osoby ktora by wizyte przeprowadzila i niewiado mo =co z tego wyjdzie Tengusia co co tego spania na kanapie to fakt dzis sie o tym przekonalam,wczoraj spal w kuchni ale dzis juz znalazl nasze łóżko-oj jak nam bylo ciasno :evil_lol: Quote
Tengusia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 MartynaP napisał(a):Tengusia co co tego spania na kanapie to fakt dzis sie o tym przekonalam,wczoraj spal w kuchni ale dzis juz znalazl nasze łóżko-oj jak nam bylo ciasno :evil_lol: pomysl sobie ze ja mam dwa takie wyrosniete :diabloti: Quote
MartynaP Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 chyba bym im dodatkowe łóżko kupiła :eviltong: Quote
MartynaP Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 misieek sprawdzi dom :multi: Tengusia jako ze sie znasz :cool3: prosze napisz co powinna sprawdzac u tych ludzi pod katem tejże rasy :eviltong: Quote
Tengusia Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 MartynaP napisał(a):misieek sprawdzi dom :multi: Tengusia jako ze sie znasz :cool3: prosze napisz co powinna sprawdzac u tych ludzi pod katem tejże rasy :eviltong: przedewszystkim pies typu amstaff potrzebuje duzo wysilku zarowno fizycznego jak i psychicznego, bez tego pies sie nudzi a co za tym idzie zaczyna broic i zjadac rozne rzeczy (przewaznie nie swoje :eviltong: ) czyli pytanie podstawowe to czy sa w stanie zapewnic psu wystarczajaca ilosc ruchu i zabaw ? drugie trzeba miec na uwadze ze psy w typie bull czesto nie kochaja zbytnio innych psow ;) maja tez sklonnosci do alergii i roznistych dolegliwosci, ogolnie wbrew pozorom to bardzo delikatne pieseczki sa :loveu: i to tyle chyba, pytanie drugie ktore warto zadac to czy panstwa zniecheci np zjedzona kanapa :diabloti: a cala reszta to tak jak przy innych adopcjach ;) Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Martynko nie tyle pies co zachwyciło mnie twoje dzieciatko, pamiętam jak byłas w ciąży , a to maleństwo juz zacznie hasać po domu. Wspaniale. Wysłałam informacje o frodo tu i tam, aby znalexć odpowiedzialnych ludzi dla takiego psa. aby mogli go okiełznac i zapewnic mu ciepły dom, bez rzeczowego podejścia jako psa "mordercę" - tak niestety często się o nich mysli i tak wielu wychowuje... Quote
Tengusia Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 sliczne zdjecia i takie rozkoszne :loveu::loveu::loveu: a ja dzis dostalam wiadomosc z prosba o pomoc dla 4 miesiecznego ascika moze ktos ma pomysl na DT dla niego ???? Quote
MartynaP Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Elżbietka ano rosnie rosnie-niedługo pierwsze urodziny :BIG: Tengusia no widzisz jak nie urok to...wiecie co :evil_lol: Quote
MartynaP Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 hoooooooooooooooooooooooooooooooop Quote
MartynaP Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 w domu w domu i to blisko bo w Bytomiu :) Quote
Recommended Posts