Maadzia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Eehh! mama teraz nie chce psa :(( Jak tak można.. Ale widzę, ze się przy niej trochę wzruszyła.. Jeszcze zastosuje tortury typu: "Jej tęskny wzrok zza krat.." albo "tak słodko wyglądała na tym śniegu.. pełna werwy, ochoty do życia.. a tam? Tam czar pryska.." no coś tam wymyślę i się zobaczy. Na razie zostanę na wykombinowaniu szelek (co by się tak nie dusiła) i jakiejś smyczy. Dłuuugiej smyczy :D Aaa..! Jak widzę tego szkraba, to aż nie mogę..! Takie słodkie dziecie :D:D Quote
Vitka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Lusia to wulkan energii. Bardzo ciężko jest zrobić jej ładne zdjęcie na spacerze. Dziś wzięłam piłeczkę :loveu: No i nie trzeba mówić, że było fantastycznie! :cool3: Ulubienica Madzi - Lusia! A patrzcie jak skubana wysoko skacze! :crazyeye: Quote
rita60 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Ale sliczna szorstka mordunia,ona taka troche w typie teriera niemieckiego jest:roll: Quote
Maadzia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Łojej! jaki skok! I moje baardzo czyste spodnie (dzięki Kopi). Jutro tez w nich będę :P Będzie beka. hahaha xD Moja ukochana LUUUSIAAA x********* o. i tyle Wam powiem. Ale ma niefajne towarzyszki w boksie :( Quote
Rybc!a Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 alegratka.pl kupsprzedaj.pl przygarnijzwierzaka.pl spacerek.net dwukropek.pl bono-polska.pl ojej.pl petworld.pl adopcjapsa.pl e-zwierzak.pl adopcje.org.pl Quote
Valeur248 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 No, to Luśka ma teraz tyle ogłoszeń, że domek musi się znaleźć. Byłam z nią dziś na spacerku, ale oczywiście aparat padł mi już po pierwszej focie, na której jej nie było, bo zwiała:diabloti: Quote
Maadzia Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 To normalne u Lusi. Jej wszedzie duuuuużo :D Quote
Valeur248 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Dokładnie. Takie małe, a tyle energii:evil_lol: Quote
rita60 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Co tam u małej,szalonej szorstkiej:lol: Quote
Maadzia Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 rita60 napisał(a):Co tam u małej,szalonej szorstkiej:lol: jak zwykle: Zobaczy cżłowieka i biega jak głupia! Taka spragniona, omg ;) Moja ukochana.. szkoda, że nie moge jej wziąć, bo normalnie bym ją ubóstwiała.. co do tej kwestii nic nie mogę zrobić, chyba, że schronisko wyśle jakąś petycje do mojej mamy :razz: Oczywiście żartuję ;) Co do Lusi.. Byłam z nią na spacerze i oczywiście musiała się wylatać. Zlitowałam się i wzięłam ją na dłuugą smycz ;) jak się cieszyła ^^ W życiu nie widziałam aż tak radosnego psa (w kontakcie z człowiekiem) jak ona. Jest taka spragniona miłości.. LUDZIE! :( Quote
Charly Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 biedna Lusinka. wczoraj weszlysmy do ich boksów dodac im nowego lokatora i Lusinka najpierw zwiala z boksu, potem starala się wspiąc po Rybci, byle tylko ją głaskac, glaskac, głaskac. Kochana malenka sunieczka. Tak bardzo kocha. Quote
gonia66 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 o jesooo..ona jest taka śliczna kochana ma modeczkę...jak może nikt jej nie zauważyć??To chyba niemożliwe jest...:-(a na wątku przez dwa tygodnie byla taka cisza..trzeba rozruszać wątek chyba..allegro sunia ma???moze ogloszenia-plakaty jakieś...naprawde sliczny, pocieszny malutki i radosny piesio..no domek na pewno jest gdzies...domki szukaja takich psiuniow...co robić??co robić????:razz: Quote
gonia66 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Charly']Allegro nie ma, poza tym ma sporo ogloszen. Jutro dodam ją jeszcze na caffeanimals. Lusinka Czy to "coś" co obok Lusi leży to jest maskotka czy pies????nijak nie mogę rozeznać:lol: Myślę, że trzeba rozzruszać wątek trochę i jakby co moge zrobić suni Allegro ale niestety nie mam teraz kasy na wyróżnienie..jeśli ktos zechcialby zasponsorować- służe pomocą, tylko prosze o namiary do kontaktu..chyba ze sa w podanych ogloszeniach (bo jeszcze nie sprawdzalam)...jesli nie bedzie sponsora na wyroznienie- moge zrobić zwykle allegro tylko ze takie zwykle to ma zwykle ogladalność rzedu 200-300 osob a wyroznione ok3000:roll: Quote
Charly Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Allegro nie ma, poza tym ma sporo ogloszen. Jutro dodam ją jeszcze na caffeanimals. Lusinka Quote
Charly Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 nio. Byli chętni na Balbinkę. Z boksu wyjęli. na smyczy pochodzili ,mieli przyjsc za tydzien i nigdy wiecej sie nie pojawili:roll: Goniu dzięki za chęć pomocy. Quote
gonia66 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 To mam robic to Allegro?/Bo zrozumailam ze nie trzeba bo ma wiele ogloszen...tak???jesli zle zrozumielam- prosze poprawcie mnie:lol: A Lusia...pewnie spi wiec miziam cieplutko za uszkiem ślicznotke...i jej wspoltowarzyszy niedoli.....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
malagos Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 czy Lusia jest w schronisku, czy domu tymczasowym? W jakmi jest wieku? Quote
malagos Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Kawał drogi do Warszawy, nie?... a mam chętną pania na maleńką suczkę, po sterylizacji. Quote
Charly Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Lusia jest w schronisku. wiek - nie wiem. ona zachowuje się jak szczylek. ale jest dorosłą sunieczką juz. dzis ide to zaglądne w kartotekę. moze jest napisana data urodzin. i w ząbki jej luknę Quote
Rybc!a Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Lusia jest bardzo młodą sunieczką. Nie jest wysterylizowana. Quote
Charly Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Lusinka zachowuje się jak szczenior. jest bardzo ruchliwa:) Jak na mieszankę terrierowatą przystało też trochę zadziorna. taka mala kochana zadziorna sunieczka. przyniesie wiele radosci nowemy wlascicielowi. Lusia oczywiscie byla na spacerku. 1, 5 godziny. szalała szalała szalała:) edit: Kordonia nie zaglądala malej w ząbki. Ile ona może miec? taka mloda sunieczka to jest. jutro zaglądne w zęby Quote
Vitka Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Lusia nigdy nie przestaje szaleć :diabloti: Quote
kordonia Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Lusi nie zaglądąłam w zeby, Charly. Tylko Zosieńce. Ja myślę, ze ona jest młodsza Na dzisieszym spacerze Luśka pokazała,z e jest narwanym, niezmęczalnym, szybkim i zwinnym terrierkiem :lol: Quote
Recommended Posts