Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Charly']Lusia:)

LUSIAAA!! ;* ;* ;*;* ;*
No widzę, ze nie tylko moje serducho podbiła :evil_lol:
Jej by się przydał taki całodobowy spacer :diabloti: Wtedy, moi drodzy parafianie, byłaby zbyt zmęczona żeby iść i chętnie trzymałaby się na rączkach :D Uwielbiam ją.. taka mała tancereczka ;):loveu:
A w jej oczach nadzieja. Nadzieja na to, że gdy następnym razem postawi krok.. będzie on wykonywany w jej własnym domu.. :roll:
Myślę, ze spacery można opisać tak:
I wystartowali.! najpierw Lusia, potem smycz a na końcu wolontariusz, który pomimo wszystko cieszy się z szaleństwa swojej pieszczochy. Nagle tył zwrot, suczka biegnie.. biegnie, nie patrzy na nic, wpada w ramiona wolontariusza i z radością w ogonie, pomachuje nim niczym baldachimem uczuć.. (to trzeba czytac z uczuciem xD Napęciem w głosie i.. z tentego szybkością :P) :diabloti:

Chyba się źle czuję :lol::lol::lol::lol:

Posted

Dziewczyny..potrzebny jest banerek Lusi...Ona juz ma prawei 2 mies watek a taki maly ruch u niej..a jest naprawde super psem i mysle ze jak najszybciej powinna miec super domeczek:lol:Niech no ktoraś napisze do cioteczek "banerkowych" prosbe...chcialam wlasnie zamiescic baner Lusi, zrobilam miejsce , patrze a tu "zero" banerków:roll: Ja niestety nie umiem ale sa osoby ktore to poptrafią świetnie robić i na pewno nie odmowia:roll::roll::roll:

Posted

ahahahhahahah:loveu: dobry opis. suuper:evil_lol:

ale to jeszcze nic. sluchajcie wczoraj w jednym z boksów (w psiarni korytarz na prawo i tam pierwszy boks) zobaczylam psiaka, który przerasta ( zachowaniem) nawet Luske. Szok!! Co za piesek. Mniejszy niz Lusia, ale jaki wariatuncio. skacze, biega, warczy, robi fikołki, skacze lize w usta, gryzie w brodę ( wcale nie tak lekko) straaaaszne:evil_lol:

nie wiem czy ma wątek, nie wiem jak się nazywa. w poniedzialek sprawdzę. Jest niesamowity.

Posted

[quote name='Maadzia']LUSIAAA!! ;* ;* ;*;* ;*
No widzę, ze nie tylko moje serducho podbiła :evil_lol:
Jej by się przydał taki całodobowy spacer :diabloti: Wtedy, moi drodzy parafianie, byłaby zbyt zmęczona żeby iść i chętnie trzymałaby się na rączkach :D Uwielbiam ją.. taka mała tancereczka ;):loveu:
A w jej oczach nadzieja. Nadzieja na to, że gdy następnym razem postawi krok.. będzie on wykonywany w jej własnym domu.. :roll:
Myślę, ze spacery można opisać tak:
I wystartowali.! najpierw Lusia, potem smycz a na końcu wolontariusz, który pomimo wszystko cieszy się z szaleństwa swojej pieszczochy. Nagle tył zwrot, suczka biegnie.. biegnie, nie patrzy na nic, wpada w ramiona wolontariusza i z radością w ogonie, pomachuje nim niczym baldachimem uczuć.. (to trzeba czytac z uczuciem xD Napęciem w głosie i.. z tentego szybkością :P) :diabloti:

Chyba się źle czuję :lol::lol::lol::lol:

Hahaha, Maadzia, kocham Cię za opisy :lol:

A to trzecei zdjecie z tej serii :) Własnie Lusia ine wytrzymała i zaczeła sie wyrywac :) Do biegu gotów staaart!!! :lol:

Posted

Cześć moja kochana Madziu:angel::angel::angel:. Wiesz co się dzis stalo??? nie uwierzysz..poszłam do domku:crazyeye::multi::multi:. Przyjechala miła pani specjalnie po mnie i mnie zabrala:sweetCyb:. Bardzo Cię pokochalam i nigdy nie zapomnę, ale teraz już lecę, bo musze tak: biegać, lizac, szczekac, biegac, lizac, skakac prost w ramiona. Ledwo skoczę w te ramiona już zeskakuje..w sumie to nawet wskakując robię juz w tyl zwrot...bo wiesz..muszę biegac, hopsać, biegać, lizac,biegać i troszkę też rozporządzac innymi psami.
A jesli ta pani nie ma zadnych oprócz mnie, to znajde sobie jakies do rządzenia na spacerku. Poradzę sobie.
Dobra lecę latać:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :Dog_run::Dog_run::Dog_run: :painting::painting::painting:

Twoja Lusia:iloveyou::sweetCyb:

Posted

Charly napisał(a):
Cześć moja kochana Madziu:angel::angel::angel:. Wiesz co się dzis stalo??? nie uwierzysz..poszłam do domku:crazyeye::multi::multi:. Przyjechala miła pani specjalnie po mnie i mnie zabrala:sweetCyb:. Bardzo Cię pokochalam i nigdy nie zapomnę, ale teraz już lecę, bo musze tak: biegać, lizac, szczekac, biegac, lizac, skakac prost w ramiona. Ledwo skoczę w te ramiona już zeskakuje..w sumie to nawet wskakując robię juz w tyl zwrot...bo wiesz..muszę biegac, hopsać, biegać, lizac,biegać i troszkę też rozporządzac innymi psami.
A jesli ta pani nie ma zadnych oprócz mnie, to znajde sobie jakies do rządzenia na spacerku. Poradzę sobie.
Dobra lecę latać:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :Dog_run::Dog_run::Dog_run: :painting::painting::painting:

MOJAAA LUSIAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem taka głupia! Spłakałam się doszczętnie! Oczywiście ze szczęścia! Ale z drugiej strony nie zdążyłam się pożegnać! To nic.. TAK SIĘ CIESZE! Jezuuu! Ona ma włascicieli! Moja ukochana znalazła dom! Jaaa nie moge!
Mój głupiutki i bardzo zacieszny stForek (haha) znalazł dom! Podbił serce człowiekowi! Jestem taka szczęsliwa!!
(dzięki Charly za przecudny opis ;* no i Luśka, też dzięki. Leć leć szalooona!)

Posted

Charly napisał(a):

No i też sie rozpłakałam z radości..ta śliczna Kruszynka już zawsze będzie szczęśliwa...choć z pewnością za Madzią zatęskni jeszcze nie raz...i nie tylko za Madzią:roll:
Ale to szczęście:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Pokażcie tą Kelly. Nie wiem która to, ale w 4 zdaje sie jest piesek czy suczka jeszcze "gorsza" od Lusi. Ten psiak jest mniejszy jeszcze od Lusi i jeszcze bardziej ruchliwy. Taki malusi, a nie dalam rady zmienic im poslanek i musialam wyslac go na korytarz, bo tak skakal. Co za wariatuncio. Pewnie wiecie kto to zacz, bo mi się miesza wszytko.

Maly sFtorek jasnobrązowy..