Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eehh! mama teraz nie chce psa :((
Jak tak można..
Ale widzę, ze się przy niej trochę wzruszyła..
Jeszcze zastosuje tortury typu: "Jej tęskny wzrok zza krat.." albo "tak słodko wyglądała na tym śniegu.. pełna werwy, ochoty do życia.. a tam? Tam czar pryska.." no coś tam wymyślę i się zobaczy. Na razie zostanę na wykombinowaniu szelek (co by się tak nie dusiła) i jakiejś smyczy. Dłuuugiej smyczy :D
Aaa..! Jak widzę tego szkraba, to aż nie mogę..! Takie słodkie dziecie :D:D

Posted

Lusia to wulkan energii. Bardzo ciężko jest zrobić jej ładne zdjęcie na spacerze. Dziś wzięłam piłeczkę :loveu: No i nie trzeba mówić, że było fantastycznie! :cool3:
Ulubienica Madzi - Lusia!

A patrzcie jak skubana wysoko skacze! :crazyeye:

Posted

Łojej! jaki skok! I moje baardzo czyste spodnie (dzięki Kopi). Jutro tez w nich będę :P Będzie beka. hahaha xD
Moja ukochana LUUUSIAAA x*********
o. i tyle Wam powiem. Ale ma niefajne towarzyszki w boksie :(

Posted

alegratka.pl
kupsprzedaj.pl
przygarnijzwierzaka.pl
spacerek.net
dwukropek.pl
bono-polska.pl
ojej.pl
petworld.pl
adopcjapsa.pl
e-zwierzak.pl
adopcje.org.pl

Posted

No, to Luśka ma teraz tyle ogłoszeń, że domek musi się znaleźć.
Byłam z nią dziś na spacerku, ale oczywiście aparat padł mi już po pierwszej focie, na której jej nie było, bo zwiała:diabloti:

• 3 weeks later...
Posted

rita60 napisał(a):
Co tam u małej,szalonej szorstkiej:lol:

jak zwykle: Zobaczy cżłowieka i biega jak głupia! Taka spragniona, omg ;)
Moja ukochana.. szkoda, że nie moge jej wziąć, bo normalnie bym ją ubóstwiała.. co do tej kwestii nic nie mogę zrobić, chyba, że schronisko wyśle jakąś petycje do mojej mamy :razz: Oczywiście żartuję ;)
Co do Lusi.. Byłam z nią na spacerze i oczywiście musiała się wylatać. Zlitowałam się i wzięłam ją na dłuugą smycz ;) jak się cieszyła ^^
W życiu nie widziałam aż tak radosnego psa (w kontakcie z człowiekiem) jak ona. Jest taka spragniona miłości.. LUDZIE! :(

Posted

biedna Lusinka. wczoraj weszlysmy do ich boksów dodac im nowego lokatora i Lusinka najpierw zwiala z boksu, potem starala się wspiąc po Rybci, byle tylko ją głaskac, glaskac, głaskac. Kochana malenka sunieczka. Tak bardzo kocha.

Posted

o jesooo..ona jest taka śliczna kochana ma modeczkę...jak może nikt jej nie zauważyć??To chyba niemożliwe jest...:-(a na wątku przez dwa tygodnie byla taka cisza..trzeba rozruszać wątek chyba..allegro sunia ma???moze ogloszenia-plakaty jakieś...naprawde sliczny, pocieszny malutki i radosny piesio..no domek na pewno jest gdzies...domki szukaja takich psiuniow...co robić??co robić????:razz:

Posted

[quote name='Charly']Allegro nie ma, poza tym ma sporo ogloszen. Jutro dodam ją jeszcze na caffeanimals.

Lusinka

Czy to "coś" co obok Lusi leży to jest maskotka czy pies????nijak nie mogę rozeznać:lol: Myślę, że trzeba rozzruszać wątek trochę i jakby co moge zrobić suni Allegro ale niestety nie mam teraz kasy na wyróżnienie..jeśli ktos zechcialby zasponsorować- służe pomocą, tylko prosze o namiary do kontaktu..chyba ze sa w podanych ogloszeniach (bo jeszcze nie sprawdzalam)...jesli nie bedzie sponsora na wyroznienie- moge zrobić zwykle allegro tylko ze takie zwykle to ma zwykle ogladalność rzedu 200-300 osob a wyroznione ok3000:roll:

Posted

To mam robic to Allegro?/Bo zrozumailam ze nie trzeba bo ma wiele ogloszen...tak???jesli zle zrozumielam- prosze poprawcie mnie:lol: A Lusia...pewnie spi wiec miziam cieplutko za uszkiem ślicznotke...i jej wspoltowarzyszy niedoli.....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Lusia jest w schronisku. wiek - nie wiem. ona zachowuje się jak szczylek. ale jest dorosłą sunieczką juz. dzis ide to zaglądne w kartotekę. moze jest napisana data urodzin. i w ząbki jej luknę

Posted

Lusinka zachowuje się jak szczenior. jest bardzo ruchliwa:) Jak na mieszankę terrierowatą przystało też trochę zadziorna. taka mala kochana zadziorna sunieczka. przyniesie wiele radosci nowemy wlascicielowi.

Lusia oczywiscie byla na spacerku. 1, 5 godziny. szalała szalała szalała:)

edit: Kordonia nie zaglądala malej w ząbki. Ile ona może miec? taka mloda sunieczka to jest. jutro zaglądne w zęby

Posted

Lusi nie zaglądąłam w zeby, Charly.
Tylko Zosieńce.

Ja myślę, ze ona jest młodsza

Na dzisieszym spacerze Luśka pokazała,z e jest narwanym, niezmęczalnym, szybkim i zwinnym terrierkiem :lol: