Rybc!a Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Gdy do schroniska trafia pies bezdomny, który nigdy nie miał swojego domu, z czasem wydaje się być szczęśliwy. Traci co prawda wolność, ale zyskuje ciepłą budę i zawsze pełną miskę. Gdy do schroniska trafia pies, który był maltretowany przez swojego właściciela, z dala od swego oprawcy zyskuje spokój. A co zyskuje taki pies jak Lusia? Lusia, który miała dom, swoje miejsce na kanapie przy ukochanym panu, pełną miskę, zabawki, spokój? Co zyskała Lusia?... Spójrz w jej oczy… Znajdziesz w nich odpowiedź na to pytanie… Lusia stała się ofiarą ludzi, którzy zwierzęta traktują jak zabawki. Zabawki, które dopóki są nowe, ładne - cieszą, gdy się znudzą - trafiają w kąt… Jak bardzo Lusia chciałaby trafić tylko w kąt… Jak bardzo… Niestety, gdy podrosła, gdy przestał być tak urocza i zabawna, gdy przestała ślicznie przekrzywiać główkę… trafił a do schroniska… Do schroniska, w którym nie zyskała NIC… Czy to możliwe, by okrutny los się odmienił? Odmienił się i tym razem dał prezent Lusi? Właśnie jej - samotnemu, odrzuconemu, zwykłemu kundelkowi?... Czy to możliwe, by los dał jej prezent, o jakim marzy każdy bezdomny, samotny, odrzucony, zwykły kundelek?… By dał jej prezent, jakim jest… dom?… Jeśli możesz podarować rocznej Lusi taki prezent… Jeśli możesz podarować jej kawałek podłogi w swoim domu… Jeśli możesz dać jej miejsce w swoim sercu… Jeśli możesz oddać jej siebie do kochania… Bezdomna Lusia czeka… Kontakt: GG 5722414 email rybcia122@tlen.pl GSM 691- 364- 660 (zaraz więcej zdjęć) Quote
Vitka Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Lusia pokaż się światu śliczny kosmaczku! :loveu: Quote
Valeur248 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Jeszcze jeden, mały, szorstki rudasek:shake: Quote
deathgs Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Laski, jaka to będzie rasa? Po za tym, że kundelek :cool3: Quote
Rybc!a Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Terrierek jakiś, ale jaki, to nie wiem . Quote
deathgs Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='Vitka'] Fajne zdjęcia przydadzą się do ogłoszeń, a jakieś info o psiuni, jest spokojna, mogła mieszkać w domku? Quote
Vitka Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Pralinka miała ją na spacerze. Rozbrykana małolata ;) Myślę, że jak najbardziej w domku mogłaby mieszkać. Quote
Rybc!a Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 No a gdzie indziej? Chyba nie w budzie ? :mdleje: Quote
Rybc!a Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 iwonamaj napisał(a):Jasne, że w domku, na kanapie... Tylko i wyłącznie ! Do innego domu jej nie wydam . :cool3: Quote
Valeur248 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Luśka ogłoszona na: eoferty.com bono-polska.pl pajeczyna.pl pineska.pl animalia.pl gumtree.pl petworld.pl etablica.com nasipupile.pl Reszta stron ogłoszeniowych nie chciała mi się otwierać. Quote
Rybc!a Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 I myślę, że super dogadałaby się z dziećmi. Z kotami też jest OK. Quote
Maadzia Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Ojej! I nawet ja się załapałam! Lusia..? hm. Bardzo słodka psinka. Najpierw taka wystraszona, ale jak mnie poznała, to myślę, że lepiej :)) Jak ktoś nie chce miec nudnego spaceru -> no to macie idealną istotę. Nie próbujcie cmokać przed dobrym złapaniem smyczy. Ma motor w tyłku xD Nieziemsko piekna i kochana! ;********** Quote
Maadzia Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 buhaha :* Ajj! Normalnie musze mame namówić, chętnie bym ją wzięła do siebie.. Mała czpiotka (jakkolwiek się to pisze..) i taka słodka, podreczna. Wesoła i nawet niezaczepna.. Może okiełznałaby mojego niewychowanego zwierzaka -> Zuzię (świnke morską)?? Ahh.. co o tym myślicie? Quote
Vitka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Nie wiem co na to świniacz, ale mi się podoba :evil_lol: Quote
Recommended Posts