Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gosiaja napisał(a):
melduje że żyje
dochodzę do siebie po weekendzie
tak się obiadłam
a to dowód że chłopaki też żyją
robione dziś rano

...chłopcy tez objedzeni...? Tak, jak Ty?:)

Pzdr.

Posted

[quote name='gosiaja']oni trochę mniej bo pilnowałam żeby nikt nie dokarmiała[/QUOTE]

Taaaaaaaaaaaaa pańcia niedobra - biedne pieski - sama się objadła a pieski głodziła. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pzdr

Posted

O, na bieganie po plaży mamy jeszcze miesiąc, to jak może następnym razem wybierzemy się nad morze?
Czas już przestawiony i można spotkać się kiedyś po południu, jeszcze jest jasno i nie trzeba czekać do weekendu :)

Posted

jamnicze - a może bys jakieś fotki do SWOJEJ Galerii wstawiła, co? Łazikujesz po innych Galeriach(do mnie, oczywiście, nie przyszłaś), a o swojej Galerii nie pamiętasz...

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']jamnicze - a może bys jakieś fotki do SWOJEJ Galerii wstawiła, co? Łazikujesz po innych Galeriach(do mnie, oczywiście, nie przyszłaś), a o swojej Galerii nie pamiętasz...

pzdr.[/QUOTE]
O, przepraszam, do Twojej galerii to wpadam obowiązkowo jak tylko jestem na dogo, tylko mnie chyba ciotka kilka razy przeoczyłaś :) no, ale ja taka mała i niepozorna jestem, to może się zdarzyć ;)
[quote name='gosiaja']pewnie że możemy się na spacerek umówić w tygodniu :)[/QUOTE]
No to fajnie :) :) :)

Posted

[quote name='jamnicze']O, przepraszam, do Twojej galerii to wpadam obowiązkowo jak tylko jestem na dogo, tylko mnie chyba ciotka kilka razy przeoczyłaś :) no, ale ja taka mała i niepozorna jestem, to może się zdarzyć ;)
[/QUOTE]
Naprawde, mogłam Cię ominąć...?Rrrrrrrany, dzisiaj to juz nie (padam na pysk!), ale jutro po smentarzu - przelecę ostatnie strony... Musowo!

pzdr.