Asiaczek Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 A jakaś dokumentacja fotograficzna to będzie? Pzdr. Quote
gosiaja Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 jamnicze napisał(a):hej, gosiaja, a gdzie zdjęcia wygrzewających się na tym słoneczku chłopaków? Saida mnie właśnie trąca, że się nudzi, ale pogoda taka, że mi się nie chce wychodzić ... ja byłam w pracy tylko tata mi mówił że się wygrzewają wiec zdjęć nie ma Maks i Spark napisał(a):Cześć Moraski :) Fajnego dnia Cześć dziękujemy i wzajemnie :) Quote
gosiaja Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Asiaczek napisał(a):A jakaś dokumentacja fotograficzna to będzie? Pzdr. jak znajdę natchnienie to zrobię im jak się bawią nowymi zabawkami. myszki dostali Quote
Asiaczek Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Oj, to znajdź natchnienie, please....... Pzdr. Quote
M&S Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Asiaczek napisał(a):Oj, to znajdź natchnienie, please....... Pzdr. Oj znajdź Morasku;) Miłego popołudnia:) Quote
gosiaja Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 :) chłopaki już śpią jutro zrobię Quote
Zuza i Noddy Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 My mamy taką żółtą i czarną, a do kompletu smyczki ;) A chłopakom w nich prześlicznie. Quote
gosiaja Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 :) dzięki smyczki to następnym razem im dokupię Quote
Asiaczek Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Śliczne obróżki. Ja mam taką czerwoną; namówiła mnie na nią jenis podczas wystawy w Gorzowie Wlkp. http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_9371.jpg Ale nie uzywam jej na codzień; wożę w plecaku wystawowym na takie różne awaryjne sytuacje. A juz 2 razy ja uzywałam właśnie w awaryjnych sytuacjach. Pzdr. Quote
gosiaja Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 nasz będą wyjściowe jak w końcu przyjdą zamówione z innego sklepu Quote
gosiaja Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 dziękujemy :) miłego poniedziałku życzę wszystkim u nas pada ale za to w centrum nie ma prawie śniegu tylko błoto i kałuże Quote
bety Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 A u nas znowu śliczne słoneczko, wiosna jak się patrzy. Bez zaczyna puszczać pąki a dzwońce zaglądają do budki lęgowej (przeznaczonej dla szpaków - hi hi hi) Pzdr Quote
gosiaja Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 to fajnie macie u nas może jutro będzie ładna pogoda Quote
bety Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 gosiaja napisał(a):to fajnie macie u nas może jutro będzie ładna pogoda Prognozy jakie podają w telewizji nie są ciekawe - straszą halnymi, sztormami i wogóle paskudną pogodą - zobaczymy. Jak już ma świecić to słońce to tak, żeby to błoto osuszyło bo moje hrabianki kręcą nosami na takie trawniki. Pzdr Quote
Asiaczek Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Tylko cześć? I nic, żadnych nowości, fotek...? Pzdr. Quote
gosiaja Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 zrobiłam dziś fotki chłopaki jak się opalają ale kabel od tel zostawiłam w domu i nie mogę zgrać na kompa:( Quote
Recommended Posts