Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to tak jak obiecałam wstawiam zdjęcia

na zdjęciach głównie Aziz bo Morasty spał
i ciężko było zrobić mu zdjęcia
a robione dziś
a i znów zapomniałam karty do aparatu i robiłam podłączonym aparatem do kompa

Posted

Ja ostatnio dziwiłam się, dlaczego mi tak szybko "wychodzą" friszki kocie. I oc się okazało? Jak wychodziłam, to Serek zostawał razem z Wahzirkiem i Hipka w duzym pokoju, a reszta towarzystwa - w przedpokoju i kuchni. I Serek, widać, się chłopaczyna nudził albo zgłodniał, bo wchodził na krzesło, potem na biurko a z biurka to już rzut beretka i pojemnik z kocia karmą. No to się, biedaczyna, poczestował, a co!
I dlatego od tamtego zdarzenia Serek - jak mnie nie ma w domu - wędruje do przedpokoju do innych cioć i wujków. Trudno.

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja ostatnio dziwiłam się, dlaczego mi tak szybko "wychodzą" friszki kocie. I oc się okazało? Jak wychodziłam, to Serek zostawał razem z Wahzirkiem i Hipka w duzym pokoju, a reszta towarzystwa - w przedpokoju i kuchni. I Serek, widać, się chłopaczyna nudził albo zgłodniał, bo wchodził na krzesło, potem na biurko a z biurka to już rzut beretka i pojemnik z kocia karmą. No to się, biedaczyna, poczestował, a co!
I dlatego od tamtego zdarzenia Serek - jak mnie nie ma w domu - wędruje do przedpokoju do innych cioć i wujków. Trudno.

Pzdr.

:)
nie ładnie tak podjadać

[quote name='jamnicze']Super tu Aziz wyszedł :)
http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_8.jpg

To u Ciebie w domku?

tak to u mnie
już powoli się wyprowadzamy od rodziców

Posted

... tylko zabieraj najbardziej potrzebne rzeczy, bo potem to aż strach otworzyc szafę czy inną komódkę. Tyle tego mamy w domu. Ja przy okazji remontu tez sporo wyrzuciłam i ubrań (do kontenerów PCK) i innych róznych rzeczy (do smietnika). Wyrzuciłam też sporo książek, ale nie do śmietnika, tylko kładłam je na parapecie u nas na klatce schodowej i po godzinie, dwóch juz książek nie było.
Bo tak do śmietnika, to jakoś mi żal...

Pzdr.

Posted

ja mam z tym problem zawsze
mówię sobie że coś się na pewno przyda i wszystko zostaje :(
ale siostra bedzie mi pomagać w pakowaniu to z pewnością przekona mnie do pozbycia się części rzeczy

Posted

gosiaja napisał(a):
ja mam z tym problem zawsze
mówię sobie że coś się na pewno przyda i wszystko zostaje :(
ale siostra bedzie mi pomagać w pakowaniu to z pewnością przekona mnie do pozbycia się części rzeczy

Uf, dobrze, że masz taka Siostrę, co to mądrze podpowie...

Pzdr.

Posted

[quote name='gosiaja']

Zapomniałam napisać że "Morsaty" MANY MORE MOST Asiaczek FCI odchodzi Dziś swoje pierwsze Urodziny :)

:BIG: :new-bday: :tort: :new-bday: :BIG:

STO LAT MORKU :)

...fajny płotek

A.

Posted

[quote name='Asiaczek']Oj, gosiaja, cos pokłamałaś, jezei chodzi o datę urodzenia miotu "M". ale to nic nie szkodzi. Złożymy spóźnione zyczenia...
Data urodzin Morka & co. - 31.10.2008.:)

Pzdr.

a wiesz że masz rację a ja sobie wbiłam do głowy 30.11.2009 i nie wiem dlaczego
ale dałam ci.... :(