gosiaja Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Asiaczek napisał(a):Oj, tak. Dopiero jak nie ma, to odczuwa się... Dlatego jak tylko sprzedam Forda (jakoś nie mam serca do tego samochodu), to kupję chyba Fiata Pandę. Pzdr. a panda nie będzie za mała ?? Quote
Asiaczek Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Nienienie. Ja Pande kupuje TYLKO dla siebie, na zakupy, jak będę ewent. jechała z pieskiem/kotkiem do weta. Na wystawy to wolę jednak "osobnego" kierowcę. Poza tym, ja nie nadaję się na kierowce po kilka-kilkanaście godzin. A, i choruję na taką odmianę choroby lokomocyjnej, co to po godzinie, dwóch jazdy każe zamykac oczy i spać.:evil_lol: Pzdr. Quote
gosiaja Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Asiaczek napisał(a):Nienienie. Ja Pande kupuje TYLKO dla siebie, na zakupy, jak będę ewent. jechała z pieskiem/kotkiem do weta. Na wystawy to wolę jednak "osobnego" kierowcę. Poza tym, ja nie nadaję się na kierowce po kilka-kilkanaście godzin. A, i choruję na taką odmianę choroby lokomocyjnej, co to po godzinie, dwóch jazdy każe zamykac oczy i spać.:evil_lol: Pzdr. kiedyś też miałam taką chorobę wujek miał zaporożca jak wsiadałam tego auta od razu oczy mi się zamykały :) Quote
M&S Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 gosiaja napisał(a):melduję że już wiem co to za element odpadł jest to pochłaniacz par paliw takie coś żeby środowiska nie zatruwać już się umówiłam z lekarzem od auta mam nadzieję że naprawią szybko i tanio ;) To przy tłumiku chyba jest takie coś? Cześć, super foty :multi::lol: A. Quote
M&S Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 gosiaja napisał(a):kiedyś też miałam taką chorobę wujek miał zaporożca jak wsiadałam tego auta od razu oczy mi się zamykały :) Ja tak mam jak nie prowadzę i dlatego nie "robię" za pasażera :evil_lol: A. Quote
gosiaja Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Maks i Spark napisał(a):To przy tłumiku chyba jest takie coś? Cześć, super foty :multi::lol: A. u mnie akurat po przeciwnej stronie Cześć słoneczka trochę wysyłam :) a fotki fajne są najbardziej podoba mi się Aziz na wadera http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_8358a.jpg Quote
M&S Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 gosiaja napisał(a):Cześć słoneczka trochę wysyłam :) Dizięki Ci :multi: bo tu pogoda.....:shake::-( A. Quote
taxelina Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ale na samochod tez trzeba miec, na zepsucie sie, na benzyne, na podatek, na przeglady... i na to nas nie stac :( Quote
gosiaja Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 samochód po części wyleczony dzisiaja panowie naprawili pochłaniacz par paliw i dokręcili łożysko w kole 97 zł nie jest tak żle ale żeby było ciekawiej mam do wymiany końcówkę drążka kierowniczek z prawej i gumy z lewej oraz rurkę od wspomagania kierownicy :( ciekawe co jeszcze wyjdzie miłej nocki życzę :) Quote
gosiaja Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 deer_1987 napisał(a):aco to za model? ja posiadam Lanosa 1,5 16v z 1999r. już swoje wysłużył jest w rodzinie od "urodzenia" :) Quote
Asiaczek Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 gosiaja napisał(a):samochód po części wyleczony dzisiaja panowie naprawili pochłaniacz par paliw i dokręcili łożysko w kole 97 zł nie jest tak żle ale żeby było ciekawiej mam do wymiany końcówkę drążka kierowniczek z prawej i gumy z lewej oraz rurkę od wspomagania kierownicy :( ciekawe co jeszcze wyjdzie miłej nocki życzę :) No tak, rzeczywiście 97 zł to nie duzo. Ale co z resztą? Pzdr. Quote
gosiaja Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Asiaczek napisał(a):No tak, rzeczywiście 97 zł to nie duzo. Ale co z resztą? Pzdr. reszta czeka na przyszły miesiąc i wypłatę i mam nadzieję że zamknie się w 500 zł Quote
Asiaczek Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 gosiaja napisał(a):reszta czeka na przyszły miesiąc i wypłatę i mam nadzieję że zamknie się w 500 zł O, cholibka, sporo... Pzdr. Quote
gosiaja Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Asiaczek napisał(a):O, cholibka, sporo... Pzdr. robocizna niestety trochę kosztuje a ja nie mam takich warunków żeby to naprawić z bratem Quote
taxelina Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 no wlasnie najgorsza stawka zza robocizne :( Quote
Asiaczek Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 O, nowe bannerek... Jaki ładny:lol: Pzdr. Quote
gosiaja Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Asiaczek napisał(a):O, nowe bannerek... Jaki ładny:lol: Pzdr. dziękuje moja nie udolna praca Quote
Asiaczek Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 gosiaja napisał(a):dziękuje moja nie udolna praca Udolna, udolna! Brawo!!!:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Cześć :) To trochę wydatków w perspektywie masz......znam ten ból :cool1: Miłych snów :lol: A. Quote
gosiaja Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Maks i Spark napisał(a):Cześć :) To trochę wydatków w perspektywie masz......znam ten ból :cool1: Miłych snów :lol: A. niestety za przyjemności trzeba plamic dziękujemy miłego dzionka :) Quote
jamnicze Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Cześć morki :p Chłopaki się słodko wylegują :lol: Quote
Asiaczek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='jamnicze']Cześć morki :p Chłopaki się słodko wylegują :lol:[/QUOTE] A zwróciłaś uwagę, jaki [B]gosiaja[/B] ma sliczny bannerek? Pzdr. Quote
Izabela124. Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_8352a.jpg jaki śpioch Quote
Recommended Posts