Asiaczek Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Maks i Spark napisał(a): Joasiu musisz ograniczyć zajęcia!!!!! A. Nie ma takiej mozliwości, absolutnie! Jak ograniczę zajęcia, to będę miała za dużo czasu do rozmyślania. A tego nie chcę, bo pewnie bym chodziła zaryczana, zasmarkana... Musze funkcjonowac na wysokich obrotach, taka moja dola!:cool3: pzdr. pzdr. Quote
gosiaja Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Asiaczek napisał(a):Nie ma takiej mozliwości, absolutnie! Jak ograniczę zajęcia, to będę miała za dużo czasu do rozmyślania. A tego nie chcę, bo pewnie bym chodziła zaryczana, zasmarkana... Musze funkcjonowac na wysokich obrotach, taka moja dola!:cool3: pzdr. pzdr. Tylko dbaj o swoje zdrowie na tych wysokich obrotach miłego dzionka :) Quote
Asiaczek Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Dzieki spacerom z psami jestem zahartowana. albo przynajmniej tak mi się wydaje... pzr. Quote
bety Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Asiaczek napisał(a):Dzieki spacerom z psami jestem zahartowana. albo przynajmniej tak mi się wydaje... pzr. Raczej Ci się nie wydaje :p - z obserwacji wiem, że ci co mają psy i chodzą z nimi na spacery są zdrowsi od tych co psów nie mają. :cool3::lol: Pzdr Quote
M&S Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 bety napisał(a):Raczej Ci się nie wydaje :p - z obserwacji wiem, że ci co mają psy i chodzą z nimi na spacery są zdrowsi od tych co psów nie mają. :cool3::lol: Pzdr Prawda :lol: Cześć Morki :loveu: A. Quote
jamnicze Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Niestety dzisiaj też tak ponuro, błeeee :shake: Quote
Asiaczek Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 A skąd taki widoczek? Z Twojego okna...? Pzdr. Quote
gosiaja Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 deer_1987 napisał(a):Ale buro i deszczowo.. Maks i Spark napisał(a):Cześc :) Jakoś deszczowo u Was :razz: A. jamnicze napisał(a):Niestety dzisiaj też tak ponuro, błeeee :shake: niestety pogoda niezbyt aż się mi nic nie chce a jeszcze auto się psuje dziś mi odpadła jakaś czarna skrzynka i musiałam ją przywiązać żeby do domu dojechać :( Asiaczek napisał(a):A skąd taki widoczek? Z Twojego okna...? Pzdr. tak to widok z mojego okna w Wejherowie Quote
Asiaczek Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 gosiaja napisał(a):niestety pogoda niezbyt aż się mi nic nie chce a jeszcze auto się psuje dziś mi odpadła jakaś czarna skrzynka i musiałam ją przywiązać żeby do domu dojechać :( tak to widok z mojego okna w Wejherowie Hm, czarna skrzynka, mówisz, odpadła...? Jak w samolotach taka skrzynka odpada, to... koniec... Potem zostaje juz tylko czytanie, co to tam było i o czym rozmawiali piloci ze stewardesami...:evil_lol: A tak na serio - to co to za element samochodu? Wieszco? Ten widok mnie nie zachwyca. Pewnie gdyby to było lato, widok byłby zupełnie inny... Pzdr. Quote
gosiaja Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Hm, czarna skrzynka, mówisz, odpadła...? Jak w samolotach taka skrzynka odpada, to... koniec... Potem zostaje juz tylko czytanie, co to tam było i o czym rozmawiali piloci ze stewardesami...:evil_lol: A tak na serio - to co to za element samochodu? Wieszco? Ten widok mnie nie zachwyca. Pewnie gdyby to było lato, widok byłby zupełnie inny... Pzdr. jeszcze nie wiem co to odpadło ale jak się dowiem to dam znać a jeśli chodzi o widok to teraz nie jest ładnie chodź nie jest źle ale okolica super bo rzeka i las na około :) Quote
Asiaczek Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Jasne. No i postaraj się o jakiesfoteczki chłopaków. Dawno ich tutaj nie było... Pzdr. Quote
gosiaja Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 wgrywają się :) no to czas na chłopaków zdjęcia jeszcze cieplutkie z wczoraj Quote
gosiaja Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 uwaga a tak morek oglądał wczorajszą walkę Quote
gosiaja Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 i to by było na tyle miłej nocki :) Quote
Asiaczek Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Hahaha, spodobało mi sie ujęcie Morka, podczas oglądania walki Adamek vs gołota! Super! A na kogo stawiałas? Tradycyjnie informuję, że kradnę trochę fotek Morka na moja www. Choć na razie tylko zapisze nr strony w Twojej Galerii, ale jak odzyskam mój komp - zdjęcia będą u mnie, OK? pzdr. Quote
taxelina Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Tia.. samochody.. my nie mamy a brakuje go juz teraz a co dopiero w zimie jak bedziesz i godzine stal i czekal na autobus co jezdzi raz na pol ale nie pzyjedzie.. Quote
gosiaja Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Asiaczek napisał(a):Hahaha, spodobało mi sie ujęcie Morka, podczas oglądania walki Adamek vs gołota! Super! A na kogo stawiałas? Tradycyjnie informuję, że kradnę trochę fotek Morka na moja www. Choć na razie tylko zapisze nr strony w Twojej Galerii, ale jak odzyskam mój komp - zdjęcia będą u mnie, OK? pzdr. ja stawiałam na Adamka morek chyba też :) jeśli chodzi o kradzież zdjęć to bierz jakie chcesz :) deer_1987 napisał(a):Tia.. samochody.. my nie mamy a brakuje go juz teraz a co dopiero w zimie jak bedziesz i godzine stal i czekal na autobus co jezdzi raz na pol ale nie pzyjedzie.. to kiepsko jednak autko to spore udogodnienie Quote
gosiaja Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Asiaczek napisał(a): A tak na serio - to co to za element samochodu? Pzdr. melduję że już wiem co to za element odpadł jest to pochłaniacz par paliw takie coś żeby środowiska nie zatruwać już się umówiłam z lekarzem od auta mam nadzieję że naprawią szybko i tanio ;) Quote
Asiaczek Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 gosiaja napisał(a):ja stawiałam na Adamka morek chyba też :) jeśli chodzi o kradzież zdjęć to bierz jakie chcesz :) to kiepsko jednak autko to spore udogodnienie Oj, tak. Dopiero jak nie ma, to odczuwa się... Dlatego jak tylko sprzedam Forda (jakoś nie mam serca do tego samochodu), to kupję chyba Fiata Pandę. gosiaja napisał(a):melduję że już wiem co to za element odpadł jest to pochłaniacz par paliw takie coś żeby środowiska nie zatruwać już się umówiłam z lekarzem od auta mam nadzieję że naprawią szybko i tanio ;) Mam też nadzieję, że będzie szybko i tanio.:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts