Incunabula Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 gosiaja napisał(a):na chwilę obecną nic im nie zakładam w zeszłą zimę morasty biegał w kubraczku ale on w tedy był mały a jak będzie tej zimy to nie wiem zobaczę jak się będą zachowywać choć wydaje mi się że do puki nie ma strasznych mrozów to nie ma sensu zakładać chyba że psiak się trzęsie z zimna nawet jak cały czas biega Jestem tego samego zdania :) . Hehe, jakie historie z tym hartowaniem :razz: ... U mnie jedna się trzęsie, ale ona się nie trzęsie tylko w 30 stopniowe upały, a reszta raczej dobrze znosi obecną pogodę, ale o dłuższych spacerach jednak nie ma mowy. Quote
M&S Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Cześć baski - Moraski :lol: Ale sztorm super :p i foty fajowe :loveu: A. Quote
M&S Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Hello :) U nas pada :shake:, dobrego dnia A. Quote
gosiaja Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 u nas ma być dziś słonecznie zobaczymy co z tego będzie Quote
M&S Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 gosiaja napisał(a):u nas ma być dziś słonecznie zobaczymy co z tego będzie Życzę, żeby prognoza się sprawdziła :p A. Quote
jamnicze Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 gosiaja napisał(a):u nas ma być dziś słonecznie zobaczymy co z tego będzie No i było całkiem ładnie :), my byłyśmy 1,5 godziny na plaży. Tak myślę o wspólnym spacerku coby Saidi mogła poganiać z chłopakami, ale o 17,30 już zaczyna się ciemno robić, to może rano w sobotę? :razz: Quote
gosiaja Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 chłopaki się ucieszą ale niestety w ten weekend to ja nie mogę :( Quote
M&S Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 jamnicze napisał(a):No i było całkiem ładnie :), my byłyśmy 1,5 godziny na plaży. Tak myślę o wspólnym spacerku coby Saidi mogła poganiać z chłopakami, ale o 17,30 już zaczyna się ciemno robić, to może rano w sobotę? :razz: U nas było do d......:shake::cool1: A. Quote
Incunabula Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Maks i Spark napisał(a):U nas było do d......:shake::cool1: A. U nas też :mad: . Pozdrawiamy wieczornie :loveu: ! Quote
gosiaja Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 u nas za to dzisiaj zapowiada się nie ciekawie życzę wszystkim ładnej pogody :) Quote
Asiaczek Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 A co Wy chcecie od pogody? Przecież to juz jesień ze wszystkimi swoimi atrybutami: szarością, burowatością, deszczami, mgłami, mżawkami itp. Tylko,fakt, mogłoby być więcej sónka, prawda?:lol: Pzdr. Quote
taxelina Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Asiaczek napisał(a):A co Wy chcecie od pogody? Przecież to juz jesień ze wszystkimi swoimi atrybutami: szarością, burowatością, deszczami, mgłami, mżawkami itp. Tylko,fakt, mogłoby być więcej sónka, prawda?:lol: Pzdr. no mogloby byc ladnie slonecznie i te kolory jesieni bo moj tz podpada w depresje juz prawie od takiej szarosci...wtedy male problemu rosna i przytlaczaja :-(:-( Quote
gosiaja Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Asiaczek napisał(a):A co Wy chcecie od pogody? Przecież to juz jesień ze wszystkimi swoimi atrybutami: szarością, burowatością, deszczami, mgłami, mżawkami itp. Tylko,fakt, mogłoby być więcej sónka, prawda?:lol: Pzdr. no słonko by się przydało bo w taka pogodę to nic się nie chce robić :( Quote
Asiaczek Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 No, patrz! A ja mam tyle rzeczy do zrobienia... Pzdr. Quote
M&S Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Asiaczek napisał(a):A co Wy chcecie od pogody? Przecież to juz jesień ze wszystkimi swoimi atrybutami: szarością, burowatością, deszczami, mgłami, mżawkami itp. Tylko,fakt, mogłoby być więcej sónka, prawda?:lol: Pzdr. Chcemy pięknej jesieni ze słońcem..... gosiaja napisał(a):no słonko by się przydało bo w taka pogodę to nic się nie chce robić :( Jak nie ma słońca, to ja nie funkcjonuję.....:placz: Asiaczek napisał(a):No, patrz! A ja mam tyle rzeczy do zrobienia... Pzdr. Joasiu musisz ograniczyć zajęcia!!!!! A. Quote
jamnicze Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 gosiaja napisał(a):chłopaki się ucieszą ale niestety w ten weekend to ja nie mogę :( Oj, szkoda :placz:, to może jednak uda sie w tygodniu, tylko na którą? :hmmmm: Maks i Spark napisał(a):Chcemy pięknej jesieni ze słońcem..... A. POPIERAM :multi: Quote
gosiaja Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 jamnicze napisał(a):Oj, szkoda :placz:, to może jednak uda sie w tygodniu, tylko na którą? :hmmmm: ja mogę najwcześniej na 16:00 Quote
gosiaja Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 jamnicze napisał(a):a piątek wam odpowiada? w tym tygodniu niestety nie :( Quote
jamnicze Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 no to w przyszłym, ale się jeszcze zdzwonimy, bo z takim wyprzedzeniem, to też za bardzo nie mogę się umówić. Quote
gosiaja Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 jamnicze napisał(a):no to w przyszłym, ale się jeszcze zdzwonimy, bo z takim wyprzedzeniem, to też za bardzo nie mogę się umówić. ok będziemy czekać z niecierpliwością :) Quote
Recommended Posts