Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bety napisał(a):
Ja mam taką pelerynkę, Asia widziała - tej samej firmy co z linka tylko większą bo z kieszenią na dodatkową lampę błyskową. Ja kupiłam na Allegro jakieś dwa miesiące temu.
Pzdr

bety a masz nazwę sprzedawcy ??

Posted

[quote name='gosiaja']bety a masz nazwę sprzedawcy ??

Na Allegro ten sprzedawca nazywa się fuhflesz to jest sklep z siedzibą na Śląsku (nie osoba prywatna). Najśmieszniejsze, że pokrowce (2 w paczce są) przysłali mi zanim im pieniądze wpłaciłam. :roll:
Pzdr

Posted

[quote name='bety']Na Allegro ten sprzedawca nazywa się fuhflesz to jest sklep z siedzibą na Śląsku (nie osoba prywatna). Najśmieszniejsze, że pokrowce (2 w paczce są) przysłali mi zanim im pieniądze wpłaciłam. :roll:
Pzdr

dzięki na razie nie ma ją

a jak wysłali przed kasą to znaczy że mają zaufanie do Ciebie :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
I naprawdę nigdzie nie można takiej plastikowej osłony kupić...?:-o

Pzdr.

W sklepach z akcesoriami foto nigdzie nie widziałam, a na allegro szły jak świeże bułeczki. Swego czasu jak ja tego poszukiwałam to w sklepach internetowych przy tym produkcie widziałam dopisek "brak" albo "produkt niedostępny" - nie wiem jak jest teraz.
Pzdr

Posted

kolega kiedyś tak zasnął w skm i pojechał na końcowy a jaki był zdziwiony że na jakiejś bocznicy jest :)
i musiał czekać na powrotny bo to już inne miasto było

Posted

Jak jeździłam na studia, to czasem mi się zdarzyło przegapić stacje :evil_lol:, zresztą w autobusie, czy tramwaju też, ale tam są mniejsze odległości i można się przejść 1 przystanek ;)

A ja prawie przespałam i sobotę i niedzielę, i nawet nie wiem kiedy minęły taka byłam śnięta :roll: