jamnicze Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='gosiaja']ja chce taka ale nigdzie ich nie ma OP/TECH USA Rainsleeve - osłona na aparat - Torba - Fotozakupy.pl Toż to zwykły worek foliowy :evil_lol:, w sklepach takich pełno ;) Quote
gosiaja Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 jamnicze napisał(a):Toż to zwykły worek foliowy :evil_lol:, w sklepach takich pełno ;) :) najlepszy taki duży na śmieci żebym też tam się zmieściła Quote
bety Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Asiaczek']Kup specjalną pelerynkę na aparat. Są takie. Serio-serio... Pzdr. [quote name='gosiaja']ja chce taka ale nigdzie ich nie ma OP/TECH USA Rainsleeve - osłona na aparat - Torba - Fotozakupy.pl Ja mam taką pelerynkę, Asia widziała - tej samej firmy co z linka tylko większą bo z kieszenią na dodatkową lampę błyskową. Ja kupiłam na Allegro jakieś dwa miesiące temu. Pzdr Quote
gosiaja Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 bety napisał(a):Ja mam taką pelerynkę, Asia widziała - tej samej firmy co z linka tylko większą bo z kieszenią na dodatkową lampę błyskową. Ja kupiłam na Allegro jakieś dwa miesiące temu. Pzdr bety a masz nazwę sprzedawcy ?? Quote
gosiaja Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 deer_1987 napisał(a):udal sie jesienny spacer? szybko znów pada Quote
taxelina Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Eh szkoda :( u nas nie pada ale ciemno/ponuro jest.. Quote
bety Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='gosiaja']bety a masz nazwę sprzedawcy ?? Na Allegro ten sprzedawca nazywa się fuhflesz to jest sklep z siedzibą na Śląsku (nie osoba prywatna). Najśmieszniejsze, że pokrowce (2 w paczce są) przysłali mi zanim im pieniądze wpłaciłam. :roll: Pzdr Quote
gosiaja Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 [quote name='bety']Na Allegro ten sprzedawca nazywa się fuhflesz to jest sklep z siedzibą na Śląsku (nie osoba prywatna). Najśmieszniejsze, że pokrowce (2 w paczce są) przysłali mi zanim im pieniądze wpłaciłam. :roll: Pzdr dzięki na razie nie ma ją a jak wysłali przed kasą to znaczy że mają zaufanie do Ciebie :) Quote
gosiaja Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 a morek tak się kręcił że nic ze zdjęć nie wyszło Quote
Asiaczek Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='gosiaja']ja chce taka ale nigdzie ich nie ma OP/TECH USA Rainsleeve - osłona na aparat - Torba - Fotozakupy.pl I naprawdę nigdzie nie można takiej plastikowej osłony kupić...?:-o Pzdr. Quote
jamnicze Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Piękne jesienne kolory http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_8278a.jpg mordusia :loveu: (też w ślicznych kolorkach :razz:) http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_8289.jpg Quote
bety Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Asiaczek napisał(a):I naprawdę nigdzie nie można takiej plastikowej osłony kupić...?:-o Pzdr. W sklepach z akcesoriami foto nigdzie nie widziałam, a na allegro szły jak świeże bułeczki. Swego czasu jak ja tego poszukiwałam to w sklepach internetowych przy tym produkcie widziałam dopisek "brak" albo "produkt niedostępny" - nie wiem jak jest teraz. Pzdr Quote
gosiaja Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 dokładnie tak jak bety pisze wszędzie brak albo towar nie dostępny pan z allegro odpisał że czekają na dostawę wiec może się załapie Quote
Asiaczek Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Ewent. jeżeli masz jakichs znajomych poza granicami PL - może u nich będzie to dostępne... Pzdr. Quote
gosiaja Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 brata po molestuję żeby w UK sprawdziła ale on dopiero będzie wyprzedzał i wraca za miesiąc Quote
gosiaja Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 zobaczymy może na allegro będą szybciej a pogoda dziś taka że siedzę w pracy i zasypiam a ma padać jeszcze jutro :( Quote
Asiaczek Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Ja dzisiaj prawie usnełam w tramwaju. dobrze, że zaraz był "mój" przystanek, bo pewnie pojechałabym aż do pętli...:evil_lol: Pzdr. Quote
gosiaja Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 kolega kiedyś tak zasnął w skm i pojechał na końcowy a jaki był zdziwiony że na jakiejś bocznicy jest :) i musiał czekać na powrotny bo to już inne miasto było Quote
Asiaczek Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Nie no, poza Wwę to by mnie nie wywiózł, ale znalazłabym się w dzielnicy Ochota. A tam akurat nie miałam żadnego interesu...:evil_lol: Pzdr. Quote
taxelina Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 U nas dzisiaj troche slonca ale ciagle w szkole bylam a zaraz zajdzie slonce.. Quote
jamnicze Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Jak jeździłam na studia, to czasem mi się zdarzyło przegapić stacje :evil_lol:, zresztą w autobusie, czy tramwaju też, ale tam są mniejsze odległości i można się przejść 1 przystanek ;) A ja prawie przespałam i sobotę i niedzielę, i nawet nie wiem kiedy minęły taka byłam śnięta :roll: Quote
gosiaja Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 oj jamnicze nie dobrze dbaj o swoje zdrowie Quote
Recommended Posts