M&S Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Asiaczek']To tak samo jak ja! A przy drogach to ja się boję kupować. Wolę zostać przy pieczarkach... Pzdr.[/quote] To jest nas dwie ;) [quote name='gosiaja']a z jedzeniem to nie koniecznie chodziarz jak mama zrobi zupę grzybową mniam :)[/quote] zupka z grzybków, grzybki marynowane, kurki.....niebo w gębie :p A. Quote
Asiaczek Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Taaaa, zupka grzybowa, mniam, mniam, mniam... Mam taki super przepis, może któegoś dnia zrobię? pzdr. Quote
taxelina Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Grzyby grzybami a ja bym fotki poogladala :D Quote
gosiaja Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='deer_1987']Grzyby grzybami a ja bym fotki poogladala :D[/quote] hmmmm fotki mówisz no fajnie by było jak znajdę trochę czasu to obrobię i wstawię [quote name='Asiaczek']Taaaa, zupka grzybowa, mniam, mniam, mniam... Mam taki super przepis, może któegoś dnia zrobię? pzdr.[/quote] :) czemu nie Quote
gosiaja Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Dziękować :) również życzymy miłego poniedziałku Quote
taxelina Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Bede wdzieczna ale tez rozumiem z tym czasem a w sumie jego brakiem.. Quote
M&S Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Doberek :) u nas czasem słońce, czasem deszcz :razz: Miłego dnia A. Quote
gosiaja Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 jamnicze napisał(a):Hejka, merdanki od Saidy :lol: dzięki chłopaki się ucieszyli :) łapki od chłopaków :) Maks i Spark napisał(a):Dzień dobry ogonki :p A. :) witamy się nawet ładnie słoneczko świeci Quote
M&S Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 gosiaja napisał(a):nawet ładnie słoneczko świeci U nas też świeci :p A. Quote
taxelina Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 a nas ulewa z agility wyrzucila godzine temu a teraz slicznie slonce... szkoda ze nie zostalismy tam ale tak lunelo i nie wygladalo na tp ze sie przejasni.. z drugiej strony wieje mocno to tez milo nie jst na dworzu.. psiaki chociaz wybiegane bez smyczek i teraz bede spokojniejsze na smyczach i szczesliwa Niunia ze mogla poskakac :D Quote
taxelina Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Ale jesiennie liscie!! mam zamiar - jak nie bedzie padac - to sie jutro wybrac na jesienny spacer Quote
gosiaja Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='deer_1987']a nas ulewa z agility wyrzucila godzine temu a teraz slicznie slonce... szkoda ze nie zostalismy tam ale tak lunelo i nie wygladalo na tp ze sie przejasni.. z drugiej strony wieje mocno to tez milo nie jst na dworzu.. psiaki chociaz wybiegane bez smyczek i teraz bede spokojniejsze na smyczach i szczesliwa Niunia ze mogla poskakac :D szkoda że musieliście uciekać [quote name='Maks i Spark'] Miłego dnia A. dzięki:) również życzymy miłego dzionka [quote name='deer_1987']Ale jesiennie liscie!! mam zamiar - jak nie bedzie padac - to sie jutro wybrac na jesienny spacer ja może w weekend pójdę na spacerek i może fotki porobię jesienne Quote
taxelina Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 No troche sie nam udalo poskakac najpierw mimo ze padalo ale otem mocniej lunelo. u nas ma wiac i padac rano ale nie potem to zobacze czy uda sie wybrac. w weekend jak zawsze praca :( Quote
jamnicze Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Gadu, gadu a gdzie zdjęcia? :mad: Ja już się stęskniłam za chłopakami ;) Quote
Asiaczek Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 gosiaja napisał(a): ja może w weekend pójdę na spacerek i może fotki porobię jesienne No to czekamy na jesienne foteczki chłopaków... jamnicze napisał(a):Gadu, gadu a gdzie zdjęcia? :mad: Ja już się stęskniłam za chłopakami ;) ja też... Pzdr. Quote
taxelina Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Asiaczek napisał(a):No to czekamy na jesienne foteczki chłopaków... oby to byla porzadna jesien z kolorami bez deszczu a nie tak jak nam sie dzis trafilo :angryy: specjalnie jechalam i czekalam na pociag zeby po 20 min do domu sie zbierac bo lunelo i grad. a teraz co? slonce znow :angryy: ale nie mam sily by jechac znow bo tam sie jednak troche czeka na pociag... Quote
M&S Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Cześć baskowate :) Miłego piątkowego popołudnia ;) A. Quote
Cherry Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='gosiaja'] fajny kubraczek :loveu: Quote
gosiaja Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 [quote name='Cherry'][quote name='gosiaja'] http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/20090113231.jpg fajny kubraczek :loveu: dzięki :) uszyty z kaptura ale moras już z niego wyrósł Quote
gosiaja Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 nie podoba mi się ten nowy wygląd dogo Quote
M&S Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 gosiaja napisał(a):nie podoba mi się ten nowy wygląd dogo Mi też nie :shake: Cześć wieczorowo :) A. Quote
Recommended Posts