gosiaja Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Maks i Spark napisał(a):Hello, już piątek :multi::multi: A. :) a jak miło że już piątek :multi::multi: pozdrowionka Quote
M&S Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 gosiaja napisał(a)::) a jak miło że już piątek :multi::multi: pozdrowionka Dzięki :lol::lol::lol: A. Quote
taxelina Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 nioom troche bylam a dzis od 21 do 5 nad ranem z milym dzieckiem bede siedziec wiec tez nie pospie.. Quote
gosiaja Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 przysłali mi właśnie aparat z serwisu :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
taxelina Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 gosiaja napisał(a):przysłali mi właśnie aparat z serwisu :multi::multi::multi::multi::multi: super!! to tez bedzie duzo fotek!! Quote
gosiaja Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 zobaczymy muszę jeszcze iść z obiektywem do kalibracji Quote
M&S Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 gosiaja napisał(a):przysłali mi właśnie aparat z serwisu :multi::multi::multi::multi::multi: To super :lol::lol::lol: gosiaja napisał(a):zobaczymy muszę jeszcze iść z obiektywem do kalibracji Nie znam się na tym zupełnie.....:oops::cool1: A. Quote
Asiaczek Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 gosiaja napisał(a):przysłali mi właśnie aparat z serwisu :multi::multi::multi::multi::multi: Superowo! gosiaja napisał(a):zobaczymy muszę jeszcze iść z obiektywem do kalibracji Matko... a co to jest? Ja, gdy odbierałam aparatos z serwisu , nigdzie nie musiałam chodzic...:crazyeye::cool3: Pzdr. Quote
jamnicze Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Fajnie :multi:, to następnym razem ze spacerku będą w końcu jakieś porządne fotki :) Quote
gosiaja Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Maks i Spark napisał(a):To super :lol::lol::lol: Nie znam się na tym zupełnie.....:oops::cool1: A. Asiaczek napisał(a):Superowo! Pzdr. jamnicze napisał(a):Fajnie :multi:, to następnym razem ze spacerku będą w końcu jakieś porządne fotki :) muszę was zmartwić po podpięciu obiektywu okazała się że zdjęcia wychodzą strasznie ciemne i nie da się ustawić inaczej wiec muszę wysłać aparat znów do serwisu i jestem bardzo nie zadowolona :angryy::angryy::angryy::angryy: miałam taką ochotę porobić zdjęcia Asiaczek napisał(a): Matko... a co to jest? Ja, gdy odbierałam aparatos z serwisu , nigdzie nie musiałam chodzic...:crazyeye::cool3: Pzdr. czasami bywa tak że obiektyw nie do końca jest zgrany z aparatem i trzeba to poustawiać Maks i Spark napisał(a):Cześć, dobrej soboty :) A. witam jak miło że sobota się skończyła była bardzo pracowita pomagałam kopać pod układanie kostki brukowej i padam na pysk miłej nocki życzę Quote
M&S Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Cześć :) Kiepsko z tym aparatem.....:shake: Jejku, ale miałaś zajęcie......to dziś chociaż odpocznij :cool3: A. Quote
gosiaja Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Maks i Spark napisał(a):Cześć :) Kiepsko z tym aparatem.....:shake: Jejku, ale miałaś zajęcie......to dziś chociaż odpocznij :cool3: A. Cześć o tak dziś odpoczywam na całego :) Quote
taxelina Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 no to sie nie nacieszylas aparatem :( Quote
gosiaja Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 deer_1987 napisał(a):no to sie nie nacieszylas aparatem :( no niestety ale od poniedziałku będę z nimi walczyć dalej Quote
M&S Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Witamy, u nas świeci ;) Dobrego dnia :) A. Quote
gosiaja Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 U nas trochę chmurek jest ale na szczęście też świeci :) Quote
taxelina Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Teraz swieci ale rano blo tylko 11 stopni.. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 gosiaja napisał(a):muszę was zmartwić po podpięciu obiektywu okazała się że zdjęcia wychodzą strasznie ciemne i nie da się ustawić inaczej wiec muszę wysłać aparat znów do serwisu i jestem bardzo nie zadowolona :angryy::angryy::angryy::angryy: miałam taką ochotę porobić zdjęcia czasami bywa tak że obiektyw nie do końca jest zgrany z aparatem i trzeba to poustawiać A, co do tego zgrania, to nie wiedziałam. Ja po prostu mój nowy obiektyw załozyłam i juz. Nawet mi przez mysl nie przeszło, że to trzeba jeszcze dogrywac... Pzr. Quote
M&S Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Asiaczek napisał(a):A, co do tego zgrania, to nie wiedziałam. Ja po prostu mój nowy obiektyw załozyłam i juz. Nawet mi przez mysl nie przeszło, że to trzeba jeszcze dogrywac... Pzr. Bo to wyższa szkoła jazdy jest......:roll: Cześć gosiaja :) A. Quote
gosiaja Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Asiaczek napisał(a):A, co do tego zgrania, to nie wiedziałam. Ja po prostu mój nowy obiektyw załozyłam i juz. Nawet mi przez mysl nie przeszło, że to trzeba jeszcze dogrywac... Pzr. jak dobrze robi zdjęcia to nie trzeba Maks i Spark napisał(a):Bo to wyższa szkoła jazdy jest......:roll: Cześć gosiaja :) A. Cześć miłego dzionka :) Quote
gosiaja Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 ja już nie wiem co mam robić aziz znów zjadł tel tym razem mojego taty :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::shake::-( Quote
gosiaja Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 nie wiem ostatnio wszystko co mu wpadnie w oczy to zjada Quote
Recommended Posts