gosiaja Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 jamnicze napisał(a):Miłego dnia moraste :lol: Dzięki wzajemnie :) i nie przepracowuj się za bardzo Quote
M&S Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Cześć w sobotę, miłego dnia :) u nas ziiimno pada i wieje :shake: A. Quote
taxelina Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Maks i Spark napisał(a): u nas ziiimno pada i wieje :shake: A. dokladnie tak samo u nas. Quote
jamnicze Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 U nas też pogoda paskudna, a Ty przypadkiem nie na kajaczkach? :cool3: Takiej pogody to nie zazdroszczę :shake: Quote
M&S Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Cześć Morki :) ...a drzwi już wybrałaś? A. Quote
gosiaja Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Witam się byłam na kajakach ale tylko w sobotę pływaliśmy z Czernicy do Rytla pogoda była piękna deszczyk padał ale na szczęście nie za duży a w niedziele dożynki w Brusach i Szarża pod Krojantami - widowisko historyczne pogoda też była deszczowa ale weekend był udany tylko Aziz był nie zadowolony bo został u mojej siostry i nie dawał im spokoju piszczał drapał w drzwi a w nocy też cały czas łaził z konta w kont i w końcu siostrzenicy przywiozły go do morastego który został w domu jeśli chodzi o drzwi to jak dla mnie za duży wybór a jak już mis się jakieś podobają to są za drogie :shake: Quote
M&S Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 gosiaja napisał(a):Witam się byłam na kajakach ale tylko w sobotę pływaliśmy z Czernicy do Rytla pogoda była piękna deszczyk padał ale na szczęście nie za duży a w niedziele dożynki w Brusach i Szarża pod Krojantami - widowisko historyczne pogoda też była deszczowa ale weekend był udany tylko Aziz był nie zadowolony bo został u mojej siostry i nie dawał im spokoju piszczał drapał w drzwi a w nocy też cały czas łaził z konta w kont i w końcu siostrzenicy przywiozły go do morastego który został w domu jeśli chodzi o drzwi to jak dla mnie za duży wybór a jak już mis się jakieś podobają to są za drogie :shake: To atrakcyjny weekend :lol: Taa, znam ten ból, jak coś ładne to cena zaporowa.... A. Quote
taxelina Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 ja to patrze jaka cena a potem patrze czy ladne zeby sobie nadzieji nie zrobic :P Quote
M&S Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 deer_1987 napisał(a):ja to patrze jaka cena a potem patrze czy ladne zeby sobie nadzieji nie zrobic :P Można i tak ;) A. Quote
M&S Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 gosiaja napisał(a):miłej nocki życzę A ja miłego dnia ;):lol: A. Quote
gosiaja Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Maks i Spark napisał(a):A ja miłego dnia ;):lol: A. Dziękować wzajemnie :) Quote
gosiaja Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 dziękujemy zyczemy miłego dzionka :) Quote
M&S Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 gosiaja napisał(a):zyczemy miłego dzionka :) My też życzymy.....:p A. Quote
jamnicze Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Nas z drzwiami postawili do pionu :evil_lol:. Mieliśmy tylko kilka dni na decyzje wiec szybko wybrało sie z tego co jest dostępne :diabloti: Quote
M&S Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 jamnicze napisał(a):Nas z drzwiami postawili do pionu :evil_lol:. Mieliśmy tylko kilka dni na decyzje wiec szybko wybrało sie z tego co jest dostępne :diabloti: No i problem z głowy.....;) Witamy się A. Quote
gosiaja Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Witamy i życzymy miłej nocki dzisiejszy dzień strasznie krótki był praca spacerek i już trzeba iść spać Quote
M&S Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 gosiaja napisał(a):Witamy i życzymy miłej nocki dzisiejszy dzień strasznie krótki był praca spacerek i już trzeba iść spać Tak te dni jakieś krótkie...... A. Quote
M&S Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 jamnicze napisał(a):A będą jeszcze krótsze :shake: Niestety.....:-( A. Quote
taxelina Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 ja zasnelam po poludniu i orzed 24 sie obudzilam.. Quote
gosiaja Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 deer_1987 napisał(a):ja zasnelam po poludniu i orzed 24 sie obudzilam.. no to byłaś bardzo zmęczona :) Quote
Recommended Posts