jenis Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Witam Śliczne fotki jak fajnie popatrzec na mojego Azizzka .Poprosze kiedys o płytke z jego fotkami. Quote
M&S Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Fajne foty, wszystkie mi się podobają :):):) A. Quote
taxelina Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_10442a.jpg cudne!! ale wszystkie piekne! Quote
Asiaczek Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 gosiaja napisał(a):nic jeszcze nie załatwiałam :oops: Ale bedziesz kontaktowała się z nimi w tej sprawie...? jenis napisał(a):Witam Śliczne fotki jak fajnie popatrzec na mojego Azizzka .Poprosze kiedys o płytke z jego fotkami. Ja nie czekam na płytke, tylko sama ściągam sobie fotki Morka i uprzedzam gosiaja, że je ukradłam... Potem jest ciężko wybrac fajne fotki z kilkuset zdjęć... Pzdr. Quote
bety Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Melduję, że śliczne fotki chłopaków obejrzane.:lol: Pzdr Quote
gosiaja Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 jenis napisał(a):Witam Śliczne fotki jak fajnie popatrzec na mojego Azizzka .Poprosze kiedys o płytke z jego fotkami. pewnie że na koniec roku nagram płytkę i prześle :) Maks i Spark napisał(a):Fajne foty, wszystkie mi się podobają :):):) A. dziekuje Asiaczek napisał(a):Ale bedziesz kontaktowała się z nimi w tej sprawie...? Ja nie czekam na płytke, tylko sama ściągam sobie fotki Morka i uprzedzam gosiaja, że je ukradłam... Potem jest ciężko wybrac fajne fotki z kilkuset zdjęć... Pzdr. tak będę się kontaktować z nimi w tej sprawie jak znajdę chwile Maks i Spark napisał(a): Witamy się A. Witam bety napisał(a):Melduję, że śliczne fotki chłopaków obejrzane.:lol: Pzdr meldunek przyjęty Czuwaj ;) deer_1987 napisał(a):Witanko wieczorne!! Witamy się wieczorowo :) Quote
gosiaja Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 filmik aż 3 sekundy bieg.flv video by szalony_duch - Photobucket Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 gosiaja napisał(a):filmik aż 3 sekundy bieg.flv video by szalony_duch - Photobucket Kurczę, dobrze że uprzedziłaś, że film ma tylko 3 sek, bo bym ich wcale nie zauwazyła...:diabloti: Pzdr. Quote
gosiaja Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 deer_1987 napisał(a):Biegly gdzies czy do ciebie? ;) biegły sobie dalej Maks i Spark napisał(a):Witam się piątkowo:) A. Witamy sie i życzymy miłego dzionka :) Quote
gosiaja Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Asiaczek napisał(a):Kurczę, dobrze że uprzedziłaś, że film ma tylko 3 sek, bo bym ich wcale nie zauwazyła...:diabloti: Pzdr. :) przecież wiesz że one są szybkie niestety nie było dłuższego odcinka żeby filmik był dłuższy Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 A to nabyłas kamerę czy telefonem...? pzdr. Quote
gosiaja Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Asiaczek napisał(a):A to nabyłas kamerę czy telefonem...? pzdr. telefonem nie posiadam kamerki Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Znając Ciebie, to pewnie niedługo będziesz szczęśliwą posiadaczką kamery...:lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Fajne zdjęcia z wczasów, zwłaszcza te kocykowe :razz: Jaki synchron ;) http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_10442a.jpg Quote
gosiaja Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Asiaczek napisał(a):Znając Ciebie, to pewnie niedługo będziesz szczęśliwą posiadaczką kamery...:lol: Pzdr. jakoś kamerka to nie jest rzecz która mi jest potrzebna ale może w przyszłości teraz nie mogę się zdecydować jakie drzwi chcę za duży wybór jamnicze napisał(a):Fajne zdjęcia z wczasów, zwłaszcza te kocykowe :razz: Jaki synchron ;) http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_10442a.jpg dzięki Quote
M&S Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 gosiaja napisał(a):teraz nie mogę się zdecydować jakie drzwi chcę za duży wybór O, to masz dylemat, bo jest w czym wybierać.....;) A. Quote
Recommended Posts