M&S Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='jamnicze']Już niedługo wracają i na pewno gosiaja będzie miała dużą porcje foteczek :lol: To będzie co oglądać....:p A. Quote
gosiaja Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Witam was serdecznie piękna pogoda jadę dziś pooglądać co się dzieje na jarmarku dominikańskim a jeśli chodzi o zdjęcia to postaram się coś dziś wstawić miłego dzionka życzę a i bym zapomniała dziękuje za podlewanie kwiatków i doglądanie czy się nioe zakurzyło Quote
Asiaczek Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Oj, porób troszkę fotek Jarmarku D., dobrze? Ja tak daaaawno nie byłam na nim, a chętnie bym sobie pochodziła i popatrzyła... Poproszę...:lol: Pzdr. Quote
gosiaja Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Asiaczek napisał(a):Oj, porób troszkę fotek Jarmarku D., dobrze? Ja tak daaaawno nie byłam na nim, a chętnie bym sobie pochodziła i popatrzyła... Poproszę...:lol: Pzdr. postaram się :) Quote
M&S Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 gosiaja napisał(a):Witam was serdecznie piękna pogoda jadę dziś pooglądać co się dzieje na jarmarku dominikańskim a jeśli chodzi o zdjęcia to postaram się coś dziś wstawić miłego dzionka życzę a i bym zapomniała dziękuje za podlewanie kwiatków i doglądanie czy się nioe zakurzyło jak fajnie, że już wróciłaś :multi:, leć i foć uwielbiam Jarmark Dominikański.... Asiaczek napisał(a):Oj, porób troszkę fotek Jarmarku D., dobrze? Ja tak daaaawno nie byłam na nim, a chętnie bym sobie pochodziła i popatrzyła... Poproszę...:lol: Pzdr. No przecież byłaś w Sopocie, trzeba było podjechać do Gdańska.... A. Quote
Asiaczek Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Maks i Spark napisał(a): No przecież byłaś w Sopocie, trzeba było podjechać do Gdańska.... A. Jak mi jeszcze powiesz, kiedy to miałam zrobić, to będzie super! Pzdr. Quote
M&S Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Asiaczek napisał(a):Jak mi jeszcze powiesz, kiedy to miałam zrobić, to będzie super! Pzdr. Po wystawie..... A. Quote
Asiaczek Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Wyjazd z wystawy był o 18-tej z minutami. Dzięki korkom na trasie w domu byłam o 1.18. To jak myślisz, o której byłabym w domu, gdybyśmy jeszcze zaliczyli Jarmark D.? Już nie wspomnę, że o godz. 18.30-19.00 to tam już by chyba nic nie było do oglądania... Pzdr. Quote
M&S Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Asiaczek napisał(a):Wyjazd z wystawy był o 18-tej z minutami. Dzięki korkom na trasie w domu byłam o 1.18. To jak myślisz, o której byłabym w domu, gdybyśmy jeszcze zaliczyli Jarmark D.? Już nie wspomnę, że o godz. 18.30-19.00 to tam już by chyba nic nie było do oglądania... Pzdr. Na jarmarku siędzą do późnej nocy, tak było w zeszłym roku i nie sądzę, żeby teraz byli krócej ;) A. Quote
Asiaczek Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 A chciałoby Ci się po wystawie jechac jeszcze na Jarmark? Po ocenie na ringu (3 psy), po konkurencjach hodowlanych, po BOG... No i jeszcze osoby, z którymi jechałam. Jakoś nie widziałam po ich twarzach chęci pojechania do Gdańska, dla mojej przyjemności... Nie, to było nierealne... Pzdr. Quote
M&S Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Asiaczek napisał(a):Nie, to było nierealne... Pzdr. Szkoda.... A. Quote
jamnicze Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Nic straconego, zapraszamy w przyszłym roku :) Zresztą powiem szczerze, że to już nie ten Jarmark co kiedyś, ech... Quote
M&S Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 jamnicze napisał(a):Nic straconego, zapraszamy w przyszłym roku :) Zresztą powiem szczerze, że to już nie ten Jarmark co kiedyś, ech... Dla "tubylców" pewnie nie ten sam, ale dla nas.....:p A. Quote
gosiaja Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 muszę powiedzieć że jestem zawiedziona jarmarkiem prawie nic na nim nie m a :( zdjęć mam parę i wstawię jak zgram a teraz parę zdjęć obiecanych Quote
gosiaja Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 c.d. więcej nie mam przygotowanych jutro jadę do Łomży i wracam w środę wiec może jeszcze coś w tym tygodniu wstawię jak nigdzie więcej nie pojadę Quote
M&S Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 łabądki :loveu: http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_10247a.jpg Wszystkie foty piękne :lol: A. Quote
taxelina Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_10247a.jpg ale fajna rodzinka :D Quote
jamnicze Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Podoba mi się ten portret :) http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_10240a.jpg Quote
M&S Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='jamnicze']Podoba mi się ten portret :) http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_10240a.jpg fajny, takie totalne skupienie....;) A. Quote
Recommended Posts