gosiaja Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 jamnicze napisał(a):Tylko zrób ją lepiej zamykaną, bo jeszcze się chłopaki popiją :diabloti: :) mam nadzieję że się nie popiją deer_1987 napisał(a):Dzien dobry!! Czas do pracy :D Maks i Spark napisał(a):Doberek, miłego dnia :) głaski dla futer ;) A. Witam miłego dzionka życzę ja już w pracy głaski przekaże po pracy dzięki :) Quote
gosiaja Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 to ja się odmeldowuję do 16.08 może w tym czasie uda mi się pooglądać co się dzieje na dogo ale raczej wątpię jadę do lasu odpoczywać życzę wszystkim udanych i słonecznych dni Quote
M&S Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='gosiaja']to ja się odmeldowuję do 16.08 może w tym czasie uda mi się pooglądać co się dzieje na dogo ale raczej wątpię jadę do lasu odpoczywać życzę wszystkim udanych i słonecznych dni Pięknej pogody, dobrej zabawy i odpoczynku :multi::lol: A. Quote
jamnicze Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Dużo słonka i co najmniej metr wody pod kilem :) Mam nadzieję, że uda nam się wybrać na te kajaki do Ciebie ;) i łobuzeria będzie mogła sobie znowu pobiegać razem. A wtedy obiecuję, że jakieś zdjątka i tu zawitają :) Quote
gosiaja Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Maks i Spark napisał(a):Pięknej pogody, dobrej zabawy i odpoczynku :multi::lol: A. dziękuje serdecznie mam nadzieję ze pogoda dopisze i będzie czas na odpoczynek jamnicze napisał(a):Dużo słonka i co najmniej metr wody pod kilem :) Mam nadzieję, że uda nam się wybrać na te kajaki do Ciebie ;) i łobuzeria będzie mogła sobie znowu pobiegać razem. A wtedy obiecuję, że jakieś zdjątka i tu zawitają :) dziękuje serdecznie ja też mam taką nadzieje że się wam uda wybrać Quote
bety Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 gosiaja napisał(a):to ja się odmeldowuję do 16.08 może w tym czasie uda mi się pooglądać co się dzieje na dogo ale raczej wątpię jadę do lasu odpoczywać życzę wszystkim udanych i słonecznych dni Miłego odpoczynku. :lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Miłego urlopu, zadowolenia, cudnej pogody i... wracaj do nas wypoczeta i pełną kartą fotek!:lol: Pzdr. Quote
gosiaja Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 [quote name='bety']Miłego odpoczynku. :lol: Pzdr [quote name='deer_1987']No to odpoczywaj!! [quote name='Asiaczek']Miłego urlopu, zadowolenia, cudnej pogody i... wracaj do nas wypoczeta i pełną kartą fotek!:lol: Pzdr. dziękuje wam serdecznie postaram się wypocząć a na koniec wstawię wam ostatnie 5 fotek Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Dzisiaj jamnicze ma widziec się z gosiaja i chłopakami. Może coś napisze, jak tam zyją na tych kajakach... Pzdr. Quote
gosiaja Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 dzięki za odkurzanie ja tylko na sekundę jamnicze była pływała na żaglówce my będziemy późnym wieczorem w niedzielę to w poniedziałek coś napiszemy pozdrowionka dla wszystkich p.s. jamnicze mówi że chłopakom służy obozowy wikt Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Cieszymy się, że u Was wszystko jest OK. Łącznie z jedzeniem. Przywieziesz do domu 2 hipopotamy.:evil_lol: A o fotkach nie zapominacie mam nadzieję... Pzdr. Quote
bety Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Widzę, że w wielu galeriach się zamotylkowało :lol:. Śliczne motylki.:loveu: [quote name='Asiaczek']Cieszymy się, że u Was wszystko jest OK. Łącznie z jedzeniem. Przywieziesz do domu 2 hipopotamy.:evil_lol: A o fotkach nie zapominacie mam nadzieję... Pzdr. Ha, ha, ha dobre :evil_lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Asiaczek napisał(a):Cieszymy się, że u Was wszystko jest OK. Łącznie z jedzeniem. Przywieziesz do domu 2 hipopotamy.:evil_lol: A o fotkach nie zapominacie mam nadzieję... Pzdr. Jeden hipcio zje drugiego i będziesz miała święty spokój!:diabloti: Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Tak oto gosiaja pracuje :p a tym czasem ferajna ... Quote
M&S Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 ale zarobiona jest ;) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/18-17.jpg a baski śpiewają....:evil_lol: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/20-17.jpg A. Quote
Asiaczek Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Oj, jak dobrze, że jamnicze wstawiła foteczki gosiaja. śmutno tutaj bez Niej i Jej Rozrabiaków... Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='Asiaczek']Oj, jak dobrze, że jamnicze wstawiła foteczki gosiaja. śmutno tutaj bez Niej i Jej Rozrabiaków... Pzdr. Już niedługo wracają i na pewno gosiaja będzie miała dużą porcje foteczek :lol: Quote
Asiaczek Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Wierzę, że fotek będzie miała dużo, ale u gosiaja to a czasem jest krucho... Pzdr. Quote
Recommended Posts