M&S Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 gosiaja napisał(a):postaram się coś wrzucić ale w sobotę wyjeżdżam na urlop dwu tygodniowy i nie mam czasu niestety Fajnie, a gdzie jedziesz, jeśli można spytać ? A. Quote
gosiaja Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Maks i Spark napisał(a):Fajnie, a gdzie jedziesz, jeśli można spytać ? A. Jadę w bory tucholskie nad samym jeziorem Czernica - Mapy Google może uda nam się popływać na łódkach zobaczymy jakie zamieszanie w porcie będzie miłego dzionka życzymy :) Quote
M&S Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 gosiaja napisał(a):Jadę w bory tucholskie nad samym jeziorem Czernica - Mapy Google może uda nam się popływać na łódkach zobaczymy jakie zamieszanie w porcie będzie miłego dzionka życzymy :) To fajnie, ładnie tam jest :lol: dzięki A. Quote
Asiaczek Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Oba psiaki bierzesz? Czy tylko Morka...? pzdr. Quote
gosiaja Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 oba psy jadą ze mną mam nadzieję że to przeżyje Quote
gosiaja Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Maks i Spark napisał(a):To fajnie, ładnie tam jest :lol: dzięki A. lubię tam jeździć i mam nadzieję że pogoda dopisze bo przez ostatnie lata jak jestem na urlopie to pada Quote
Asiaczek Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 gosiaja napisał(a):oba psy jadą ze mną mam nadzieję że to przeżyje No to trzymaj się, uważaj na psy. Popryskaj je Frontlinem albo zastosuj jakieś środki p.kleszczowe. Ładnej pogody i... wypoczywaj! Pzdr. Quote
M&S Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 gosiaja napisał(a):oba psy jadą ze mną mam nadzieję że to przeżyje przeżyjesz ;) bedzie dobrze gosiaja napisał(a):lubię tam jeździć i mam nadzieję że pogoda dopisze bo przez ostatnie lata jak jestem na urlopie to pada myśl pozytywnie...:p A. Quote
gosiaja Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Asiaczek napisał(a):No to trzymaj się, uważaj na psy. Popryskaj je Frontlinem albo zastosuj jakieś środki p.kleszczowe. Ładnej pogody i... wypoczywaj! Pzdr. muszę właśnie zakupić aby je zabezpieczyć przed kleszczami Maks i Spark napisał(a):przeżyjesz ;) bedzie dobrze myśl pozytywnie...:p A. postaram się :) Quote
gosiaja Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 ok zmieniłam tytuł galerii i dodałam zdjęcie Aziza na pierwszą stronę Quote
jenis Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Fajnie że Aziza dopisałaś;).Udanego urlopu życzę.Pozdrawiam mizianko dla piesków Quote
gosiaja Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 jenis napisał(a):Fajnie że Aziza dopisałaś;).Udanego urlopu życzę.Pozdrawiam mizianko dla piesków dzięki jak wrócę z pracy to je wy miziam :) Quote
jamnicze Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Cześć :lol: Co powiesz na wybieganie psów jutro? :razz: Quote
gosiaja Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 jamnicze napisał(a):Cześć :lol: Co powiesz na wybieganie psów jutro? :razz: niestety jutro montuje z bratem stół w kuchni :( może w czwartek macie wolne ?? Quote
jamnicze Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 gosiaja napisał(a):niestety jutro montuje z bratem stół w kuchni :( może w czwartek macie wolne ?? W czwartek jesteśmy umówieni na działkę, to chyba spotkamy się dopiero w Chojnicach :p Quote
gosiaja Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 jamnicze napisał(a):W czwartek jesteśmy umówieni na działkę, to chyba spotkamy się dopiero w Chojnicach :p nie ma sprawy zapraszam jak będziecie mieli ochotę na kajaki Quote
gosiaja Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 deer_1987 napisał(a):No to rozumiem ze bedzie duzo zdjec? oj nie wiem czy będzie czas na zdjęcia ja tam jadę do pracy i jak będzie mało pracy to będą zdjęcia Quote
taxelina Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Aha to gorzej troche :P ale pewnie i na odpoczynek sie znajdzie czas? bo to w koncu twoj urlop :D Quote
gosiaja Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 deer_1987 napisał(a):Aha to gorzej troche :P ale pewnie i na odpoczynek sie znajdzie czas? bo to w koncu twoj urlop :D miejmy nadzieję że się czas na odpoczynek znajdzie Quote
Recommended Posts