taxelina Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 gosiaja napisał(a):jak biegają to mój aparat nie zawsze nadąża z ostrością i niestety nie które są nie ostre no i czasami bywa że ja źle się ustawiam i mi gdzie indziej ostrość łapie Masz niezla okazje do testowania i cwiczenia, dwa psiaki :D Maks i Spark napisał(a):Ciemno, gdzie :crazyeye::crazyeye: A. jak robisz pod wieczor to ciezej sie foci:P Quote
jamnicze Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Moruś :loveu: http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_9646a.jpg W pogoni za zajączkiem :evil_lol: http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_9656a.jpg wygląda jakby miał kredkę na języku :diabloti: http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_9649a.jpg Quote
gosiaja Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Witamy miłego dzionka życzę u nas cały czas pada :( miałam wczoraj fajną przygodę pojechaliśmy w bory tucholskie na zobowiązanie koleżanki dojechaliśmy sobie wszystko ładnie pięknie po czasie dzwoni druga koleżanka że po drodze auto jej padło to wsiedliśmy w samochód i jedziemy ją zaholować przyjechaliśmy na miejsce oglądamy co da się zrobić no i niestety trzeba z holować podczepiamy hol (oczywiście nie wyłączyłam świateł żeby było widać co tam mogło się popsuć ), próbuje odpalić moje auto a tu niespodzianka alarm zaczyna wyć i okazało się że akumulator odmówił posłuszeństwa (była pierwsza w nocy) stoimy sobie dwoma autami na drodze i czekamy na trzecie auto ale w miedzy czasie udało na się zatrzymać inny samochód który zaholował koleżankę do warsztatu a moje auto bez świateł kolega z holował pod warsztat i naładowanie akumulatora kosztowało mnie 180 zł :( ale w sumie mieliśmy z tego niezłą bekę :) Quote
M&S Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 gosiaja napisał(a):Witamy miłego dzionka życzę u nas cały czas pada :( miałam wczoraj fajną przygodę pojechaliśmy w bory tucholskie na zobowiązanie koleżanki dojechaliśmy sobie wszystko ładnie pięknie po czasie dzwoni druga koleżanka że po drodze auto jej padło to wsiedliśmy w samochód i jedziemy ją zaholować przyjechaliśmy na miejsce oglądamy co da się zrobić no i niestety trzeba z holować podczepiamy hol (oczywiście nie wyłączyłam świateł żeby było widać co tam mogło się popsuć ), próbuje odpalić moje auto a tu niespodzianka alarm zaczyna wyć i okazało się że akumulator odmówił posłuszeństwa (była pierwsza w nocy) stoimy sobie dwoma autami na drodze i czekamy na trzecie auto ale w miedzy czasie udało na się zatrzymać inny samochód który zaholował koleżankę do warsztatu a moje auto bez świateł kolega z holował pod warsztat i naładowanie akumulatora kosztowało mnie 180 zł :( ale w sumie mieliśmy z tego niezłą bekę :) to atrakcyjna wyprawa była...;) taniej kupić prostownik.... u nas nie pada :p A. Quote
gosiaja Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Maks i Spark napisał(a):to atrakcyjna wyprawa była...;) taniej kupić prostownik.... u nas nie pada :p A. prostownika mam w domu ale do domu było 120 km już mam nowy akumulator mam nadzieję że już nie zapomnę wyłączyć świateł Quote
M&S Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 gosiaja napisał(a):prostownika mam w domu ale do domu było 120 km już mam nowy akumulator mam nadzieję że już nie zapomnę wyłączyć świateł to szybko się rozładował.... A. Quote
gosiaja Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Maks i Spark napisał(a):to szybko się rozładował.... A. on miał jakieś 5 lat miał już prawo Quote
M&S Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 gosiaja napisał(a):on miał jakieś 5 lat miał już prawo No tak, mój zrobił mi raz numer...w zimie :cool1:, ale prostowniczek jest....na wszelki wypadek :cool3: A. Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Przygoda była, fakt... No i będzie o czym opowiadac jesienią...:evil_lol: Pzdr. Quote
taxelina Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Tak popieram ze smieszna przygoda do opowiadania ale pewnie wam tak w nocy nie bylo smiesznie? :P Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Trzy Budryski, tzn. 2 Budryski i 1 Budrysówka.:loveu: Pzdr. Quote
taxelina Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Tak pieknma trojca :D to kiedy 3 psiak zamieszka? :P Quote
gosiaja Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 deer_1987 napisał(a):Tak pieknma trojca :D to kiedy 3 psiak zamieszka? :P u mnie 3 nie zamieszka nie ma takiej szansy dwa mi wystarcza Quote
taxelina Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Ja kiedys myslalam o 3 ale to nie jak mieszkamy w bloku. 3 tp zawsze ryzyko ze 2 beda razem a jeden samotny. Niunia ma nudno z Sherry bo niunia chce sie ganiac a Sherry chce kopac dolki... :P dlatego dla Niun potrzebny pies do biegania :D Quote
gosiaja Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 miłej niedzieli życzę u nas wreszcie słońc wyszło :) Quote
gosiaja Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Witamy :) Właśnie słoneczko wychodzi rano było 16 stopni również dobrego dzionka życzymy Quote
jamnicze Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Pogoda nam psikusy sprawia, jak się lekko ubiorę, to marznę, a jak cieplej, to się pocę :evil_lol: Quote
gosiaja Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 o tak pogoda jest piękna rano zimno potem ciepło nie wiadomo jak się ubrać miłej nocki życzę Quote
Izabela124. Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Jakieś foteczki by się przydały:lol: Zaglądam do was często tylko nie zawsze piszę:p Quote
gosiaja Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Izabela124. napisał(a):Jakieś foteczki by się przydały:lol: Zaglądam do was często tylko nie zawsze piszę:p postaram się coś wrzucić ale w sobotę wyjeżdżam na urlop dwu tygodniowy i nie mam czasu niestety Quote
taxelina Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 no to czekamy na fotki a potem na fotki z urlopu z 2 psiakami :D Quote
Recommended Posts