gosiaja Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Maks i Spark napisał(a):Doberek, miłego dnia :lol: A. dziękujemy również życzymy dobrego dzionka Quote
taxelina Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ja sama bym chciala miec jakis co by ludzi przyciagnal :P Quote
M&S Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Cześć gosiaja, dobrej środy :lol: Głaski dla...wiesz kogo ;) A. Quote
gosiaja Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Maks i Spark napisał(a):Cześć gosiaja, dobrej środy :lol: Głaski dla...wiesz kogo ;) A. Witamy się wieczorową porą psy wygłaskane już śpią :) Quote
Asiaczek Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='gosiaja']Dzięki wzajemnie jak wrócę z pracy to na pewno przekażę głaski małym rozrabiaką Aziz chciał mi zjeść dzisiaj tel i mam całą obudowę do wymiany :( Wahzirek zjadł mi 2-miesięczny telefon. Taki wymarzony.... Czyli Aziz ma to po tatusiu...:evil_lol: [quote name='gosiaja']nie jeszcze nie wymyśliłam może mi pomożecie ?? [SIZE=2]w wymyślaniu nowego tematu galerii Może "Morek & Aziz dwa bratanki"... Pzdr. Quote
jamnicze Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Cześć gosiaja, jak tam, dotarłaś już do domku? :razz: Ja się właśnie drapię po kostce - faktycznie mnie coś użarło i rośnie mi bąbel :angryy:, a Saidi poszła od razu spać na swoje wyrko :lol:, aż TZ się zdziwił, że nie przyszła do niego na tapczan tylko od razu w kimono :diabloti: Quote
Asiaczek Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 O, to juz był spacerek? A ja myslałam, że umawiacie się jakoś na ten weekend... Pzdr. Quote
gosiaja Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 Asiaczek napisał(a):Wahzirek zjadł mi 2-miesięczny telefon. Taki wymarzony.... Czyli Aziz ma to po tatusiu...:evil_lol: Może "Morek & Aziz dwa bratanki"... Pzdr. oj to niedobre geny od tatusia przejął :evil_lol: jamnicze napisał(a):Cześć gosiaja, jak tam, dotarłaś już do domku? :razz: Ja się właśnie drapię po kostce - faktycznie mnie coś użarło i rośnie mi bąbel :angryy:, a Saidi poszła od razu spać na swoje wyrko :lol:, aż TZ się zdziwił, że nie przyszła do niego na tapczan tylko od razu w kimono :diabloti: tak byliśmy już w domu psy już padły w drodze d domu a mnie na szczęście nic nie pokąsało moje to nawet nie chciały jeść kolacji tylko poszły spać Asiaczek napisał(a):O, to juz był spacerek? A ja myslałam, że umawiacie się jakoś na ten weekend... Pzdr. tak byliśmy wczoraj na spacerku psy zadowolone wymęczone i padnięte fajny spacerek był :) Quote
Asiaczek Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 A jak Ci się podoba moja propozycja tytułu Galerii? Pzdr. Quote
gosiaja Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 Asiaczek napisał(a): Może "Morek & Aziz dwa bratanki"... Pzdr. fajna propozycja a to ja ma jeszcze pytanie jak się zmienia tytuł galerii Quote
Asiaczek Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Chyba trzeba wejść na I post Galerii i.... dalej nie wiem... Pzdr. Quote
bety Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 gosiaja napisał(a):fajna propozycja a to ja ma jeszcze pytanie jak się zmienia tytuł galerii W pierwszym poście robisz "Edytuj" a potem naciskasz "Zaawansowana Edycja" i na górze w polu "tytuł" już można wszystko zmienić. :lol: Pzdr Quote
gosiaja Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 dziękuje serdecznie za pomoc postaram się zmienić tamta jeśli chodzi o zdjęcia ze spacerku to będą ale nie wiem dokładnie kiedy na razie mam problemy z logowaniem się na dogo miłego wieczora życzę Quote
taxelina Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 nie ma chyba osoby co nie ma problemu z dogo.,. ja mam ciagle biale tlo.. Quote
gosiaja Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 deer_1987 napisał(a):nie ma chyba osoby co nie ma problemu z dogo.,. ja mam ciagle biale tlo.. ja miałam tak samo i z tego powodu dałam sobie spokuj Maks i Spark napisał(a):Caeść, fajnej niedzieli :) A. dziękujemy padało prawie przez cały czas miłej nocki Quote
taxelina Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Mi dzialalo rano i teraz jakos chodzi. ja wiecej jestem u nas na ejamniki niz tu :D Quote
gosiaja Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 masakra z tym dogo dopiero udało mi się wejść Quote
Asiaczek Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 gosiaja - zauwazyłam, że rano i wieczorem (jak jest mniej ludzi) to zupełnie nie ma takich problemów z zalogowaniem się/wejściem.No, ale nie kazdy ma możliwości w tym czasie logowania się... Pzdr. Quote
jamnicze Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Mi już też ręce opadają, czasami odwiedzam galerię, obejrzę kilka stron i się blokuje - masakra :shake: Quote
gosiaja Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 miłej nocki życzę chłopaki rozrabiają nie chcą spać Quote
Recommended Posts