M&S Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 ...jakie kiełbaski :p http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/Obraz067.jpg ...ale sery...pychota, slinka leci :lol::lol::lol: http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/Obraz068.jpg A. Quote
M&S Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Cześć MorAzi....;) dobrego dnia Gosiaja wybierasz się do żagielków? A. Quote
bety Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='Asiaczek']gosiaja - co Ty tutaj, kurteczka, wstawiasz:mad:... Miał byc Zlot Żaglowców, a Ty jakies kiełbaski, serki.... w taki upał, nie masz serca! Pzdr. No właśnie, jak zobaczyłam te kiełbachy to od razu wyszłam stąd, bo okrutnie głodna byłam (przed obiadem) :p - a tu jeszcze takie tortury. :shake:;) Czekam na fotki żaglowców. Pzdr Quote
M&S Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 bety napisał(a): Czekam na fotki żaglowców. ....Ja też :p A. Quote
taxelina Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 http://www.tvn24.pl/2243684,0,0,1,1,najwieksze-zaglowce-swiata-zacumowaly-do-gdyni,wideo.html Quote
M&S Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='deer_1987']Największe żaglowce świata zacumowały do Gdyni - Wideo - portal TVN24.pl - 04.07.2009 ale mądrala, to to ja od wczoraj ogłądam...:eviltong: A. Quote
taxelina Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Wczoraj to ja na imprezie bylam u wl. yorkow bo miala urodziny Quote
gosiaja Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 [quote name='deer_1987']I jak to jest miec dwa psiaki? lepiej co? :D fajnie psy się tak nie nudzą i się bawią razem i się sobą opiekują a teraz Aziz jest na wczasach [quote name='Asiaczek']gosiaja - co Ty tutaj, kurteczka, wstawiasz:mad:... Miał byc Zlot Żaglowców, a Ty jakies kiełbaski, serki.... w taki upał, nie masz serca! http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/Obraz067.jpg http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/Obraz071.jpg Pzdr. te kiełbaski to część zlotu bo Szwedzi którzy przypłynęli wystawili swoje stanowisko [quote name='Maks i Spark']Cześć MorAzi....;) dobrego dnia Gosiaja wybierasz się do żagielków? A. dziękujemy dzień jak na razie dobry byłam na epoce lodowcowej 3 polecam i chciałam się przejść popatrzeć jeszcze na żaglowce ale jest tyle ludzi że niema gdzie nogo wcisnąć masakra może później jeszcze podjadę [quote name='deer_1987']Wczoraj to ja na imprezie bylam u wl. yorkow bo miala urodziny dzięki Quote
taxelina Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 A bylas na 3d epoka lodowcowa? bo ja tak i nie zaluje :D A moj link w Twoim poscie cos dziwnie wyszedl.. Quote
gosiaja Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 deer_1987 napisał(a):A bylas na 3d epoka lodowcowa? bo ja tak i nie zaluje :D A moj link w Twoim poscie cos dziwnie wyszedl.. na 3d :) juz poprawiłam Quote
taxelina Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Tak swietnie w 3d bylo, a nos wiewiorki na koncu to w ogole wychodzil na mnie :P Quote
M&S Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 gosiaja napisał(a):dziękujemy dzień jak na razie dobry byłam na epoce lodowcowej 3 polecam i chciałam się przejść popatrzeć jeszcze na żaglowce ale jest tyle ludzi że niema gdzie nogo wcisnąć masakra może później jeszcze podjadę ...musze się wybrać do kina Rozmawiałam z Marysią i mówiła, że nieprzebrane tlumy w marinie.... A. Quote
gosiaja Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Maks i Spark napisał(a):...musze się wybrać do kina Rozmawiałam z Marysią i mówiła, że nieprzebrane tlumy w marinie.... A. o tak była masakra nawet się wybierałam żeby zobaczyć gdzie Marysia zaokrętowała ale zaczął padać deszcze i wróciłam do domu cała mokra :placz: Quote
M&S Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 gosiaja napisał(a):o tak była masakra nawet się wybierałam żeby zobaczyć gdzie Marysia zaokrętowała ale zaczął padać deszcze i wróciłam do domu cała mokra :placz: nie martw się,co ma wisieć, nie utonie ;) A. Quote
Asiaczek Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 gosiaja napisał(a):o tak była masakra nawet się wybierałam żeby zobaczyć gdzie Marysia zaokrętowała ale zaczął padać deszcze i wróciłam do domu cała mokra :placz: Ty to masz szczęście; znowu zmokłaś...:cool3: Pzdr. Quote
gosiaja Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 o tak pod tym względem mam duże szczęście miłego dzionka życzę Quote
M&S Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 gosiaja napisał(a):miłego dzionka życzę Hello, ja również :) A. Quote
gosiaja Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 na wreszcie w domu wyszłam na paradę żaglowców o 12 i dopiero wróciłam padam ze zmęczenia zresztą morek też padł był ze mną Quote
M&S Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 gosiaja napisał(a):na wreszcie w domu wyszłam na paradę żaglowców o 12 i dopiero wróciłam padam ze zmęczenia zresztą morek też padł był ze mną Ale Ci zazdroszczę, ja oglądałam tylko w TVN24... A. Quote
gosiaja Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 ten zielony to Alexander von Humboldt i Dar nasz solenizant 100 letni Quote
M&S Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 tak Humbolt wygląda rewelacyjnie z tymi zielonymi żaglami.... A. Quote
Asiaczek Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Hejka, my tez się meldujemy. Juz odespałam wczorajszą wystawę, upał juz ze mnie wyszedł i pora zabrać się za fotki i inne takie... pzdr. Quote
gosiaja Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Maks i Spark, dzięki przydało się Asiaczek, miłego wieczora w takim razie ja jutro obrobię zdjęcia i wstawię Quote
M&S Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 gosiaja napisał(a):Maks i Spark, dzięki przydało się Cieszę się :lol: A. Quote
Recommended Posts