gosiaja Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='deer_1987']W jakim wieku sa chlopaki teraz?[/quote] Morek będzie na koniec miesiąca kończył 8 miesięcy a Aziz jest 12 dni młodszy :) Quote
Asiaczek Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Ależ tutaj fotek się pojawiło! Chłopaki zgodnie sobie zyją, oby tak dalej! Pzdr. Quote
taxelina Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 A kiedy tytul i baner sie zmieni? :D Fajnie ze chlopaki sie dogadaly ;) Quote
lady_m Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 gosiaja napisał(a): tak się złożyło że przybył nam jeden rozrabiaka :) Moze to i lepiej - w kupie razniej :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 deer_1987 napisał(a):A kiedy tytul i baner sie zmieni? :D Fajnie ze chlopaki sie dogadaly ;) gosiaja pewnikiem teraz mysli nad tytułem Galerii...:cool3: lady_m napisał(a):Moze to i lepiej - w kupie razniej :loveu: Taaaa... na pewno.:lol: Pzdr. Quote
gosiaja Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 deer_1987 napisał(a):A kiedy tytul i baner sie zmieni? :D Fajnie ze chlopaki sie dogadaly ;) a nie wiem jeszcze jaki tytuł a nad banerkiem nie mam czasu popracować Maks i Spark napisał(a):Cześć gosiaja, dobrego dnia :) A. Witamy się również życzymy miłego dzionka :) Quote
cropka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Co ja widzę :crazyeye: dawno mnie tu nie było i nagle taka miła niespodzianka :multi::multi::multi:. Morek ma kolegę :p. Super, musimy się umówić na kolejny wspólny spacerek, niech się ferajna pozna z nowym qmplem :loveu:. Miłego dnia baski :p. Quote
gosiaja Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 cropka napisał(a):Co ja widzę :crazyeye: dawno mnie tu nie było i nagle taka miła niespodzianka :multi::multi::multi:. Morek ma kolegę :p. Super, musimy się umówić na kolejny wspólny spacerek, niech się ferajna pozna z nowym qmplem :loveu:. Miłego dnia baski :p. Dziękujemy również życzymy miłego dzionka i na pewno jesteśmy chętni na spacerek :) Quote
M&S Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Cześć gosiaja, dobrego dnia :) co u Morasów...;) A. Quote
lady_m Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Asiaczek napisał(a): Taaaa... na pewno.:lol: Pzdr. Kto jak kto ale Ty to chyba wiesz najlepiej :lol: Quote
gosiaja Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Maks i Spark napisał(a):Cześć gosiaja, dobrego dnia :) co u Morasów...;) A. Witamy się Morasy (Morek i Aziz) odpoczywają sobie w domu mają się dobrze wczoraj nawet się nie pokłócili tak mocniej :) Quote
M&S Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 gosiaja napisał(a):Witamy się Morasy (Morek i Aziz) odpoczywają sobie w domu mają się dobrze wczoraj nawet się nie pokłócili tak mocniej :) To dobrze, że zgoda kwitnie :p A. Quote
gosiaja Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Maks i Spark napisał(a):To dobrze, że zgoda kwitnie :p A. Morek tylko chodzi trochę nie wyspany bo Aziz cały czas go zaczepia Quote
taxelina Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 U nas to psiaki w upale na nic nie maja sily.. Quote
Asiaczek Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Moje baski tez pokładają się na kafelkach... Pzdr. Quote
M&S Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Cześć gosiaja :) będziesz wystawiać w Chojnicach ? A. Quote
gosiaja Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 ja nie wystawiam ja tylko towarzysko jak się uda Quote
M&S Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 gosiaja napisał(a):ja nie wystawiam ja tylko towarzysko jak się uda .....myślałam, że będzie debiut A. Quote
gosiaja Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 debiut Aziza jeszcze nie prędko a teraz jedno zdjęcie z Zlot Żaglowców The Tall Ships' Races Gdynia 2009 Quote
gosiaja Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 ja to jestem zapomniałam wam napisać wczoraj jak jechałam sobie do Wejherowa z chłopakami to morek przez prawie całą drogę lizał pysk Aziza (ma chorobę lokomocyjną) żeby mu ślina nie ciekła śmiesznie to bardzo wyglądało :) Quote
Asiaczek Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 gosiaja - co Ty tutaj, kurteczka, wstawiasz:mad:... Miał byc Zlot Żaglowców, a Ty jakies kiełbaski, serki.... w taki upał, nie masz serca! http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/Obraz067.jpg http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/Obraz071.jpg Pzdr. Quote
Recommended Posts