gosiaja Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 ja na razie daje sobie jakoś radę z dwoma (więcej nie planuje) jamnicze miłego wypoczynku życzę Quote
M&S Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 gosiaja napisał(a):ja na razie daje sobie jakoś radę z dwoma (więcej nie planuje) ...ale oszczędna w słowach jesteś ;) napisz coś więcej :p proszę... A. Quote
M&S Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Hello Morki & co. :p u Was chyba leje...ale dobrego dnia mimo wszystko :) A. Quote
M&S Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 gosiaja napisał(a): a mówiąc więcej :) chodzę sobie o oboma baskami na spacer na krótkich smyczach i trzymam je w jednej ręce śmiesznie to wygląda jak jeden pójdzie w jedną stronę a drugi w drugą i sie na wzajem ciągną prawie jak przeciąganie liny :) A jak się dogadują ? Morek i Aziz są prawie w jednym wieku...czy nie ma między nimi rywalizacji o Pańcię.... A. Quote
gosiaja Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Maks i Spark napisał(a):...ale oszczędna w słowach jesteś ;) napisz coś więcej :p proszę... A. ja tak już mam nauczycielom zawsze się nie podobało że napisałam coś w dwóch zdaniach a powinnam się rozpisać na dwie strony a mówiąc więcej :) chodzę sobie o oboma baskami na spacer na krótkich smyczach i trzymam je w jednej ręce śmiesznie to wygląda jak jeden pójdzie w jedną stronę a drugi w drugą i sie na wzajem ciągną prawie jak przeciąganie liny :) Maks i Spark napisał(a):Hello Morki & co. :p u Was chyba leje...ale dobrego dnia mimo wszystko :) A. Witamy się u nas masakra pada i pada psy nawet nie chciały chodzić tylko siku i tyle Quote
Asiaczek Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 gosiaja napisał(a):ja tak już mam nauczycielom zawsze się nie podobało że napisałam coś w dwóch zdaniach a powinnam się rozpisać na dwie strony a mówiąc więcej :) chodzę sobie o oboma baskami na spacer na krótkich smyczach i trzymam je w jednej ręce śmiesznie to wygląda jak jeden pójdzie w jedną stronę a drugi w drugą i sie na wzajem ciągną prawie jak przeciąganie liny :) Witamy się u nas masakra pada i pada psy nawet nie chciały chodzić tylko siku i tyle Jak miałam rękę w gipsie - to tez trzymałam je na 2 smyczach w lewej ręce. Ale ja uzywam smyczy automatycznych; jakoś najbardziej mi podpasowały... A normalnie to chodze tak, że mam po 1 psie w kazdej ręce. Owszem, nie odbiorę telefonu, ale mam pełna kontrole nad każdym z babasków.:lol: Pzdr. Quote
gosiaja Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Jak miałam rękę w gipsie - to tez trzymałam je na 2 smyczach w lewej ręce. Ale ja uzywam smyczy automatycznych; jakoś najbardziej mi podpasowały... A normalnie to chodze tak, że mam po 1 psie w kazdej ręce. Owszem, nie odbiorę telefonu, ale mam pełna kontrole nad każdym z babasków.:lol: Pzdr. planuję w przyszłości kupić Azizowi smycz automatyczną a na razie niech się do siebie przyzwyczajają :) Quote
M&S Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 gosiaja napisał(a):planuję w przyszłości kupić Azizowi smycz automatyczną a na razie niech się do siebie przyzwyczajają :) Jak Spark był mały to próbowałam prowadzić je razem na "rozgałęziaczu", ale różnica wzrostu i zwyczajów spowodowała, że nic z tego nie wyszło...i każdy chodzi na swojej smyczy A. Quote
Asiaczek Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Mnie też nie sprawdził się rozgałęziacz. Ja na to mówię "dwójnik"... Pzdr. Quote
bety Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='Asiaczek']Ja juz obejrzałam. A gdzie są ci wszyscy? LUDZIE, CHODŹCIE OGLĄDAĆ FOTECZKI MORASKA, BO WIĘCEJ NIE BĘDZIE... (to taki żart...) Pzdr. No co jest, zgodnie z apelem byłam oglądałam :diabloti: a tu następnych fotek brak. :mad::evil_lol::lol: Pzdr Quote
M&S Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 bety napisał(a):No co jest, zgodnie z apelem byłam oglądałam :diabloti: a tu następnych fotek brak. :mad::evil_lol::lol: Pzdr ....ciekawe kiedy będą ;) A. Quote
taxelina Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja jestem w stanie zapanować nad 3 smyczkami, ale gdy prowadzę 3 spokojniejsze baski. Bo nieraz to jest taka latanina, że nie nadążam z przesuwaniem smyczek i... robi się kaszana:diabloti: Pzdr. No wlasnie nie wiem czy bym dala rade 3 psiaki na raz wyprowadzac.. Quote
gosiaja Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 przepraszam bardzo ale wczoraj miałam taki dzień że nie było na nic czasu dziś muszę przygotować zestawienie w pracy i jak skończę to wstawię Quote
Asiaczek Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Ja tez nie wiem, jak to dzisiaj będzie wyglądała sprawa z wolnym czasem u mnie...:shake: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Morek pomyślał i zdecydował się napic wody ze wspólnej miseczki... Wyrabia się chłopak!:lol: http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/36_2009-06-24.jpg Pzdr. Quote
gosiaja Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='Asiaczek']Morek pomyślał i zdecydował się napic wody ze wspólnej miseczki... Wyrabia się chłopak!:lol: http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/36_2009-06-24.jpg Pzdr. na zdjęciu jest Aziz i Saidi :) Quote
M&S Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 fajne :p http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/41_2009-06-24.jpg Cześć. miło ogląda się takie foty, a jamnicze nie ma wprawy....jeszcze :evil_lol: A. Quote
Asiaczek Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='gosiaja']na zdjęciu jest Aziz i Saidi :) Oj, myślałam o Azizie! Bo przeciez to on był taki lekko wycofany na poczatku... [quote name='Maks i Spark']fajne :p http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/41_2009-06-24.jpg Cześć. miło ogląda się takie foty, a jamnicze nie ma wprawy....jeszcze :evil_lol: A. No, właśnie. Jeszcze...;) pzdr. Quote
M&S Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Witam się sobotnio, głaski dla basków i miłego dnia :lol: A. Quote
Recommended Posts