Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gosiaja napisał(a):
ja na razie daje sobie jakoś radę z dwoma (więcej nie planuje)

...ale oszczędna w słowach jesteś ;) napisz coś więcej :p proszę...

A.

Posted

gosiaja napisał(a):

a mówiąc więcej :)
chodzę sobie o oboma baskami na spacer na krótkich smyczach i trzymam je w jednej ręce
śmiesznie to wygląda jak jeden pójdzie w jedną stronę a drugi w drugą i sie na wzajem ciągną prawie jak przeciąganie liny :)

A jak się dogadują ? Morek i Aziz są prawie w jednym wieku...czy nie ma między nimi rywalizacji o Pańcię....

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
...ale oszczędna w słowach jesteś ;) napisz coś więcej :p proszę...

A.

ja tak już mam nauczycielom zawsze się nie podobało że napisałam coś w dwóch zdaniach a powinnam się rozpisać na dwie strony

chodzę sobie o oboma baskami na spacer na krótkich smyczach i trzymam je w jednej ręce
śmiesznie to wygląda jak jeden pójdzie w jedną stronę a drugi w drugą i sie na wzajem ciągną prawie jak przeciąganie liny :)

Maks i Spark napisał(a):
Hello Morki & co. :p

u Was chyba leje...ale dobrego dnia mimo wszystko :)

A.

Witamy się
u nas masakra pada i pada psy nawet nie chciały chodzić tylko siku i tyle

Posted

gosiaja napisał(a):
ja tak już mam nauczycielom zawsze się nie podobało że napisałam coś w dwóch zdaniach a powinnam się rozpisać na dwie strony
Witamy się
u nas masakra pada i pada psy nawet nie chciały chodzić tylko siku i tyle

Jak miałam rękę w gipsie - to tez trzymałam je na 2 smyczach w lewej ręce. Ale ja uzywam smyczy automatycznych; jakoś najbardziej mi podpasowały...

A normalnie to chodze tak, że mam po 1 psie w kazdej ręce. Owszem, nie odbiorę telefonu, ale mam pełna kontrole nad każdym z babasków.:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak miałam rękę w gipsie - to tez trzymałam je na 2 smyczach w lewej ręce. Ale ja uzywam smyczy automatycznych; jakoś najbardziej mi podpasowały...

A normalnie to chodze tak, że mam po 1 psie w kazdej ręce. Owszem, nie odbiorę telefonu, ale mam pełna kontrole nad każdym z babasków.:lol:

Pzdr.

planuję w przyszłości kupić Azizowi smycz automatyczną a na razie niech się
do siebie przyzwyczajają :)

Posted

gosiaja napisał(a):
planuję w przyszłości kupić Azizowi smycz automatyczną a na razie niech się
do siebie przyzwyczajają :)

Jak Spark był mały to próbowałam prowadzić je razem na "rozgałęziaczu", ale różnica wzrostu i zwyczajów spowodowała, że nic z tego nie wyszło...i każdy chodzi na swojej smyczy

A.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja juz obejrzałam. A gdzie są ci wszyscy?

LUDZIE, CHODŹCIE OGLĄDAĆ FOTECZKI MORASKA, BO WIĘCEJ NIE BĘDZIE... (to taki żart...)

Pzdr.

No co jest, zgodnie z apelem byłam oglądałam :diabloti: a tu następnych fotek brak. :mad::evil_lol::lol:

Pzdr

Posted

bety napisał(a):
No co jest, zgodnie z apelem byłam oglądałam :diabloti: a tu następnych fotek brak. :mad::evil_lol::lol:

Pzdr

....ciekawe kiedy będą ;)

A.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja jestem w stanie zapanować nad 3 smyczkami, ale gdy prowadzę 3 spokojniejsze baski. Bo nieraz to jest taka latanina, że nie nadążam z przesuwaniem smyczek i... robi się kaszana:diabloti:

Pzdr.

No wlasnie nie wiem czy bym dala rade 3 psiaki na raz wyprowadzac..