gosiaja Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 deer_1987 napisał(a):To jeszcze dzisiaj sie spodziewac? przepraszam ale niestety mi się nie udało a weekend zapowiada się pracowicie więc nie bedzie czasu pozdrawiam piątkowo Quote
gosiaja Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Maks i Spark napisał(a):jesteś okrutnie zapracowana.... Cześć, pozdrawiam :) A. niestety ostatnio weekendy są bardziej zajęte niż normalny tydzień pracy i żeby było śmieszniej to nie pracą zawodową Quote
M&S Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 gosiaja napisał(a):przepraszam ale niestety mi się nie udało a weekend zapowiada się pracowicie więc nie bedzie czasu pozdrawiam piątkowo jesteś okrutnie zapracowana.... Cześć, pozdrawiam :) A. Quote
M&S Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 gosiaja napisał(a):niestety ostatnio weekendy są bardziej zajęte niż normalny tydzień pracy i żeby było śmieszniej to nie pracą zawodową tak też bywa, co zrobić :shake: A. Quote
Asiaczek Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Tak bywa... Ale nie zapominaj o nas i naszym czekaniu na fotki Morastego. Pzdr. Quote
gosiaja Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Asiaczek napisał(a):Tak bywa... Ale nie zapominaj o nas i naszym czekaniu na fotki Morastego. Pzdr. pamiętam pamiętam po weekendzie wstawię fajne fotki ;) Quote
gosiaja Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Witam się ładnie dzisiaj będą zdjęcia ale trzeba jeszcze trochę poczekać bo swojego kompa zostawiłam u siebie a u taty nie ma zainstalowanego programu do obróbki zdjęć Quote
gosiaja Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 no dobra to teraz krótki test co to za psy ?? Quote
bety Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 gosiaja napisał(a):no dobra to teraz krótki test co to za psy ?? Ja wiem ale nie powiem :eviltong:, jeden z nich w samochodzie zrobił sobie wygodne legowisko z mojego plecaka i kolan. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
M&S Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 zaraz, zaraz jakieś znajome mordki widzę.... http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/Obraz005.jpg jedną mordkę to nawet osobiscie znałam, kiedyś ;) a drugą to z fotek, to chyba baski są ..... cześć :) A. Quote
jenis Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 :evil_lol::lol: Ja tez wiem ale nie powiem.Fajne fotki. Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 gosiaja napisał(a):Witam się ładnie dzisiaj będą zdjęcia ale trzeba jeszcze trochę poczekać bo swojego kompa zostawiłam u siebie a u taty nie ma zainstalowanego programu do obróbki zdjęć Ja tez wiem, ale nie powiem!:eviltong: A propos - cudne zdjęcie!:loveu: Pzdr. Quote
jamnicze Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 A ja się domyślam :cool3: Super, że się udało, jest już w domku? To co powiesz na spacerek jutro?. bo później mnie nieeee ma. Quote
Asiaczek Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 jamnicze napisał(a):A ja się domyślam :cool3: Super, że się udało, jest już w domku? To co powiesz na spacerek jutro?. bo później mnie nieeee ma. Jak się domyślasz, to szybciutko donoś!:lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='Asiaczek']Jak się domyślasz, to szybciutko donoś!:lol: Pzdr. Moim zdaniem, to Morek i chłopak od jenis :razz: o ten http://images37.fotosik.pl/134/0e89b45aff6bc1f6med.jpg Quote
gosiaja Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Izabela124.']To Sajdunia i Morasek?:cool3: nie to facet [quote name='deer_1987']moze to basenji? tak to basenji [quote name='bety']Ja wiem ale nie powiem :eviltong:, jeden z nich w samochodzie zrobił sobie wygodne legowisko z mojego plecaka i kolan. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr to miał super wygodnie :) [quote name='Maks i Spark']zaraz, zaraz jakieś znajome mordki widzę.... http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/Obraz005.jpg jedną mordkę to nawet osobiscie znałam, kiedyś ;) a drugą to z fotek, to chyba baski są ..... cześć :) A. :) [quote name='jenis']:evil_lol::lol: Ja tez wiem ale nie powiem.Fajne fotki. Pozdrawiam dziękuje przerwa po rozrabianiu [quote name='Asiaczek']Ja tez wiem, ale nie powiem!:eviltong: A propos - cudne zdjęcie!:loveu: Pzdr. akurat się udało [quote name='jamnicze']A ja się domyślam :cool3: Super, że się udało, jest już w domku? To co powiesz na spacerek jutro?. bo później mnie nieeee ma. z chęcią pudziemy [quote name='jamnicze']Moim zdaniem, to Morek i chłopak od jenis :razz: o ten http://images37.fotosik.pl/134/0e89b45aff6bc1f6med.jpg brawo jamnicze :multi::multi::multi: Aziz Ameba Quote
Asiaczek Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='jamnicze']Moim zdaniem, to Morek i chłopak od jenis :razz: o ten http://images37.fotosik.pl/134/0e89b45aff6bc1f6med.jpg W rzeczywistości wygląda duzo lepiej! O, prosze. Ledwo pojechał do nowego domku, a juz go na spacerki zapraszają... pzdr. Quote
gosiaja Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Asiaczek napisał(a):W rzeczywistości wygląda duzo lepiej! O, prosze. Ledwo pojechał do nowego domku, a juz go na spacerki zapraszają... pzdr. mam tylko nadzieję że Aziz będzie grzeczny w stosunku do Saidi Quote
M&S Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Cześc gosiaja!!!! pisz szybciutko jak się psie sprawy mają :) A. Quote
Asiaczek Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 gosiaja napisał(a):mam tylko nadzieję że Aziz będzie grzeczny w stosunku do Saidi Będzie, będzie, nie może byc inaczej.:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts