gosiaja Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Maks i Spark napisał(a):Morasty rośnie jak na drożdżach:-o...jakoś sztucznie pędzony, czy co:evil_lol: A. głównie ryż kurczaczek trochę suchej karmy,serca gotowane, ostatnio czasami wołowinka (surowa), i oczywiście wędzone uszy i to tak się żywi i oczywiście to co na spacerze czasami jakaś szyszka patyczek i takie tam :mad: Quote
taxelina Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 U nas (Sherry) mleczyki to glownie jej jedzenie obecnie.. wiec nie musze karmy kupowac bo zyje mleczykami.. Quote
M&S Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 gosiaja napisał(a):głównie ryż kurczaczek trochę suchej karmy,serca gotowane, ostatnio czasami wołowinka (surowa), i oczywiście wędzone uszy i to tak się żywi i oczywiście to co na spacerze czasami jakaś szyszka patyczek i takie tam :mad: to pewnie głównie te szyszeczki i patyczki tak go "pędzą":evil_lol: a zdjęcia pełne ekspresji, ładne:lol: A. Quote
Asiaczek Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Fajna dieta u Morastego, szczególnie te szyszeczki , patyczki, no i żarcie na dworze... Czy Sajdi i Morek cały spacerek przegoniły w kagańcach? Ale z nich wiercipięty!:loveu::lol: Pzdr. Quote
taxelina Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Od razu lepiej jak wiecej zdjec :D Ja mialam ten problem ze maly obiektyw do 55 mm a psy sie rozbiegly i tylko widoczki z psami moglam robic, nic ladnego w biegu :P Quote
gosiaja Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Asiaczek napisał(a):Fajna dieta u Morastego, szczególnie te szyszeczki , patyczki, no i żarcie na dworze... Czy Sajdi i Morek cały spacerek przegoniły w kagańcach? Ale z nich wiercipięty!:loveu::lol: Pzdr. pod koniec biegały w ogródko bez kagańców ale to później będą zdjęcia Morastemu służy ta dieta ;) Quote
M&S Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 gosiaja napisał(a): Morastemu służy ta dieta ;) ...czyli dieta cud:evil_lol: A. Quote
jamnicze Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Asiaczek napisał(a): Czy Sajdi i Morek cały spacerek przegoniły w kagańcach? Ale z nich wiercipięty!:loveu::lol: Pzdr. Po parku tylko w kagańcach, ale dałyśmy się im potarmosić w ogródku :lol: To żywe srebra, czasami zastanawiam się skąd u nich tyle energii :lol:, A na spacerze co jakiś czas któraś z nas marudziła "za szybko, za szybko, znowu uciekły mi z kadru" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Podoba mi się seria fotek: czajenie się podrywanie jednego kuperka podrywanie drugiego kuperka itp. itd. ... ... ... Pzdr. Quote
taxelina Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/040_2009-05-10.jpg jeszcze inny psiak sie zaplatal :D Quote
gosiaja Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Asiaczek napisał(a):Podoba mi się seria fotek: czajenie się podrywanie jednego kuperka podrywanie drugiego kuperka itp. itd. ... ... ... Pzdr. jak to mówią polowanie czas zacząć :) Quote
gosiaja Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 deer_1987 napisał(a):http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/040_2009-05-10.jpg jeszcze inny psiak sie zaplatal :D tak ale ten piesek nie chciał współpracować i z zębami do Saidi i Morka a potem my sobie poszłyśmy państwo z pieskiem też a psy za małym poleciały po chwili wróciła Saidi a Morek nie chciała wracać i musiałam się po niego cofnąć ale w końcu przyleciał Quote
Alicja Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/042_2009-05-10.jpg oooo i piesek wymiękł :grins: Quote
Asiaczek Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 gosiaja napisał(a):tak ale ten piesek nie chciał współpracować i z zębami do Saidi i Morka a potem my sobie poszłyśmy państwo z pieskiem też a psy za małym poleciały po chwili wróciła Saidi a Morek nie chciała wracać i musiałam się po niego cofnąć ale w końcu przyleciał A czemu on tak od razu z zębami...? Może przestraszył się naszych basków? Pzdr. Quote
Recommended Posts