Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wybierasz się gdzieś na weekend?
Bo jeśli nie, to możne zrobilibyśmy sobie w sobotę lub niedzielę jakąś małą wyprawę :razz:

A co ze zdjęciami z naszego ostatniego spaceru? Ja tu czekam, i czekam, i ....:mad:

Posted

zdjęcia czekają na natchnienie
a w weekend niestety mnie nie będzie :( a Morek bardzo by chciał poszaleć
u nas niestety nie ma takiego pieska z którym by się regularnie spotykał i szalał
jadę przygotowywać sprzęt do sezonu czeka mnie szlifowanie pomostów mycie łódek i pewnie jeszcze coś wyjdzie mam tylko nadzieję że się wyrobimy w trzy dni

Posted

gosiaja napisał(a):
zdjęcia czekają na natchnienie
a w weekend niestety mnie nie będzie :( a Morek bardzo by chciał poszaleć
u nas niestety nie ma takiego pieska z którym by się regularnie spotykał i szalał
jadę przygotowywać sprzęt do sezonu czeka mnie szlifowanie pomostów mycie łódek i pewnie jeszcze coś wyjdzie mam tylko nadzieję że się wyrobimy w trzy dni

...nie wiedziałam, że jesteś amatorką sportow wodnych, to możecie z Marysią podać sobiie ręce:cool3:
a Morka nie weżmiesz ze sobą? może polubi żaglówki...

A.

Posted

to fajnie
bawię się w żeglarstwo parę lat już ;)

a Morek jedzie ze mną w tym roku na obóz na dwa tygodnie mam nadzieję że polubi pływanie bo inaczej będę miała mały problem

Posted

gosiaja napisał(a):
to fajnie

a Morek jedzie ze mną w tym roku na obóz na dwa tygodnie mam nadzieję że polubi pływanie bo inaczej będę miała mały problem

na pewno polubi, Spark pływał z Manią i było dobrze:p, nie pamiętam, czy w galerii są foty z łódki....jak nie ma to poszukam i pokażę:cool3:

A.

Posted

gosiaja napisał(a):
to fajnie

Myślę, że polubi, chociaż baski mają dosyć ambiwalentny stosunek do wody. Ale bądźmy dobrej myśli.:lol:

Czekamy na fotki.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja tez kupilam dla basków taką obróżkę, tzn. tej samej firmy, ale czerwoną. Jest jeszcze dziewicza, bo wożę ją na wystawy jako zapasową. I - jak na razie - nie było potrzeby jej użyć. I bardzo dobrze!:lol:
http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_6697.jpg

Pzdr.

pamiętam było zdjęcie w galerii
i jamnicze też ma taką czerwoną
obie mnie zainspirowałyście do zakupu takiego modelu ale wybrałam inny kolor :)

Posted

Maks i Spark napisał(a):
na pewno polubi, Spark pływał z Manią i było dobrze:p, nie pamiętam, czy w galerii są foty z łódki....jak nie ma to poszukam i pokażę:cool3:

A.

fotki są u nas...chyba na 30 str.

A.

Posted

[quote name='gosiaja']Witamy
u nas ładne słoneczko

tylko w nocy trochę deszczu by się przydało :)

niech jeszcze nie pada, bo Mania musi skosić trawę:evil_lol:

A.