gosiaja Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 witamy się wtorkowo następnym razem pozwolę Morkowi złapać tą żabę zobaczymy co zrobi Quote
Asiaczek Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Morek ja pocałuje i zamieni się w pieknego księcia!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Asiaczek napisał(a):Morek ja pocałuje i zamieni się w pieknego księcia!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr. Cześć!!!, a kto zmieni się w księcia....Morasty, czy żab:roll: A. Quote
Asiaczek Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Morsty, Morasty! Juz go kocham jako Pieknego Księciunia!:loveu: Pzdr. Quote
M&S Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Asiaczek napisał(a):Morsty, Morasty! Juz go kocham jako Pieknego Księciunia!:loveu: Pzdr. ...To rozumiem!!!!!:lol: A. Quote
gosiaja Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Morasty i piękny księże hmmm to by było ciekawe Quote
M&S Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 gosiaja napisał(a):Morasty i piękny księże hmmm to by było ciekawe ....a masz jakieś wątpliwości:cool3: A. Quote
Kaya Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Jej Morek rośnie jak na drożdżach, a ja go jeszcze nie widziałam :placz: trzeba zwołać Gdańskich dogomaniaków na spacerek na plaży lub na jakimś fajnym tereni, trzeba korzystać z ładnej pogody :) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Kaya napisał(a):Jej Morek rośnie jak na drożdżach, a ja go jeszcze nie widziałam :placz: trzeba zwołać Gdańskich dogomaniaków na spacerek na plaży lub na jakimś fajnym tereni, trzeba korzystać z ładnej pogody :) Pzdr. Jestem "za", chociaz nie jestem gdańskim dogomaniakiem...:lol:;) Pzdr. Quote
jamnicze Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 A ja jadłam żabie udka -są pyszniutkie :lol:, zdecydowanie lepsze od ślimaków ;) Quote
gosiaja Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Kaya napisał(a):Jej Morek rośnie jak na drożdżach, a ja go jeszcze nie widziałam :placz: trzeba zwołać Gdańskich dogomaniaków na spacerek na plaży lub na jakimś fajnym tereni, trzeba korzystać z ładnej pogody :) Pzdr. my jesteśmy otwarci na każdą propozycje po świętach :) Quote
gosiaja Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Maks i Spark napisał(a):Hej, hej Moraski, jak tam księciunio? A. księciunio ma się dobrze tylko szaleje :mad: znaczy aktualnie śpi na szczęście :evil_lol: Quote
M&S Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 ale leże:lol:, a Morasty to może do cyrku....akrobata:evil_lol: A. Quote
gosiaja Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 jemu tam było bardzo wygodnie bo mógł sobie barana podgryzać Quote
gosiaja Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 jako że nie wiem czy uda mi się przed Wielkanocą zajęć tu i parę takich które mi się podobają Quote
Izabela124. Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Witanko ;) Ale Morasek wyrósł. Prosze ucałowac go ode mnie:loveu: Quote
taxelina Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/dragon_wielkanoc.jpg to jest udane :D Quote
Asiaczek Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Jeny....... no po prostu akrobata! http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_6069a.jpg Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 A karteczki Świąteczne - superowe! Gdzie Ty je znajdujesz...?:crazyeye: Pzdr. Quote
gosiaja Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Izabela124. napisał(a):Witanko ;) Ale Morasek wyrósł. Prosze ucałowac go ode mnie:loveu: morasty ucałowany :) Quote
Recommended Posts