gosiaja Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 złodziej kawy przyłapany na gorącym uczynku Quote
gosiaja Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 i nasz gość który przyleciał przez balkon Quote
M&S Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 no nie mogę, jaki amator kawy:evil_lol:, wcześnie Morasty zaczyna używać, a co on robi na stole:razz::razz: A ta papużka....zostanie u Was? ładna jest:p A. Quote
gosiaja Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 zobaczymy co będzie z papuga wywiesiłam ogłoszenie ze zdjęciem jak się nikt nie zgłosi to trzeba będzie zakupić klatkę i inne przednimi łapami stoi na stole a tylimi na łóżko (poduszka zagłówka) tak cwaniaczek czasami coś ukradnie Quote
M&S Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 gosiaja napisał(a): przednimi łapami stoi na stole a tylimi na łóżko (poduszka zagłówka) tak cwaniaczek czasami coś ukradnie nieżle kombinuje:evil_lol: A. Quote
gosiaja Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 papuga ma się bardzo dobrze trzymam ją w kartoniku z dziurkami i skubana wczoraj już taką dziurę wygryzła że prawie wyszła Quote
gosiaja Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 deer_1987 napisał(a):I smakowala kawa? morek był tak po kawie nakręcony i sikał że szalał po całym domu :mad: Quote
M&S Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 gosiaja napisał(a):papuga ma się bardzo dobrze trzymam ją w kartoniku z dziurkami i skubana wczoraj już taką dziurę wygryzła że prawie wyszła jaka przedsiębiorcza ptaszyna:evil_lol::evil_lol:, pewnie otworzyła klatkę i nawiała wlaścicelom, dobrze, że do Was trafiła durnota jedna, bo przecież na wolności nie ma szans.....:shake: A. Quote
M&S Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 gosiaja napisał(a):orek był tak po kawie nakręcony i sikał że szalał po całym domu :mad: to mały głupol, serducho powinien oszczędzać.....:cool3:, a Wam stresu oszczędzić A. Quote
gosiaja Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 teraz za kare nie ma dostępu do kawy :) a tu cwaniaczek ściąga z maszyny pluszaku Quote
gosiaja Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 hmmm jeśli chodzi o maszynę to nie wiem do końca co robi u nas :evil_lol: to pamiątka po mojej babci i o dziwo jeszcze sprawna Quote
M&S Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 ależ kombinuje:evil_lol:, a co moja maszyna do szycia robi u Was.....:cool3: A. Quote
gosiaja Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 znalazłam już właścicieli papugi dziś po pracy idę ją oddać Quote
M&S Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='gosiaja']znalazłam już właścicieli papugi dziś po pracy idę ją oddać to dobrze, tylko pilnuj żeby Ci nie...... A. Quote
gosiaja Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 mama mówi że papuga wyszła z pudełka wygryzła sobie dziurę i lata po pokoju Quote
M&S Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 gosiaja napisał(a):hmmm jeśli chodzi o maszynę to nie wiem do końca co robi u nas :evil_lol: to pamiątka po mojej babci i o dziwo jeszcze sprawna moja też jest po mojej babci, też jest działająca....dobra firma, jest stara, jeszcze przedwojenna A. Quote
M&S Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 gosiaja napisał(a):mama mówi że papuga wyszła z pudełka wygryzła sobie dziurę i lata po pokoju ale numer, sprytny ptaszek:evil_lol:, może na rękę usiądzie A. Quote
jamnicze Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Mój kolega znalazł papużkę (nimfę) na drzewie, już biedaczka sie ledwo trzymała, a pod spodem przyczaił sie kot :angryy:. Udało mu sie ją zdjąć i zabrać do domy, była bardzo wycieńczona ale doszła do siebie i sprawiała jego rodzicom jeszcze wiele radości przez kilka lat :lol: Quote
gosiaja Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Śpieszmy się Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą zostaną po nich buty i telefon głuchy tylko co nieważne jak krowa się wlecze najważniejsze tak prędkie że nagle się staje potem cisza normalna więc całkiem nieznośna jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy kiedy myślimy o kimś zostając bez niego Nie bądź pewny że czas masz bo pewność niepewna zabiera nam wrażliwość tak jak każde szczęście przychodzi jednocześnie jak patos i humor jak dwie namiętności wciąż słabsze od jednej tak szybko stąd odchodzą jak drozd milkną w lipcu jak dzwięk troche niezgrabny lub jak suchy ukłon żeby widziec naprawde zamykają oczy chociaż większym ryzykiem rodzić się niż umrzec kochamy wciąż za mało i stale za późno Nie pisz o tym zbyt często lecz pisz raz na zawsze a bedziesz tak jak delfin łagodny i mocny Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą i ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą i nigdy nie wiadomo mówiac o miłosci czy pierwsza jest ostatnią czy ostatnia pierwszą ks. Jan Twardowski Quote
gosiaja Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 niestety tak moje siostra straciła dziś syna (9 lat) powikłania po ospie organizm sobie nie poradził :placz: Quote
taxelina Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 gosiaja napisał(a):niestety tak moje siostra straciła dziś syna (9 lat) powikłania po ospie organizm sobie nie poradził :placz: kurcze... tak mi przykro:( myslalam ze Morek odszedl bo kiedys mialas baner w kolorze a teraz ciemny... ale dziecko to jeszcze trudniej jak odchodzi.. Quote
Recommended Posts