jamnicze Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Sto lat, dużo zdrówka i stadka basków :lol: !!!!! Quote
gosiaja Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Serdecznie dziękuje za życzenia co do tych 100 basków to może przesada ale jeszcze jeden by się przydał :) Quote
jamnicze Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 gosiaja napisał(a):Serdecznie dziękuje za życzenia co do tych 100 basków to może przesada ale jeszcze jeden by się przydał :) 100 to latek życzyłam :lol:, a basków tylko stadko (w ilości wedle upodobań ;)) Quote
jamnicze Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Ależ ja sie nie gniewam :lol::lol::lol: A może jednak to podświadomie sama ....... :diabloti: Quote
gosiaja Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 :oops: już późno jest i nie dokładnie doczytałam przepraszam Quote
gosiaja Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 :) może podświadomie do takiej ilości basków to by się spora farma przydała a takowej niestety nie mam ale tak sobie ostatnio myślałam mógł by być jeszcze jeden to wtedy mieli by zajęcie ja nikogo nie ma w domu Quote
M&S Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Cześć, witamy się:p gosiaja napisał(a)::) może podświadomie do takiej ilości basków to by się spora farma przydała a takowej niestety nie mam ale tak sobie ostatnio myślałam mógł by być jeszcze jeden to wtedy mieli by zajęcie ja nikogo nie ma w domu ....masz absolutną rację, mógłby być jeszcze jeden "Morasek";) A. Quote
gosiaja Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Witam jako że jutro mnie nie ma to wstawię parę zdjęć testujemy nowy stojak pod miskę ;) Quote
gosiaja Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 i tak dla odmiany morek nie miał przyjemności poznać kotka Quote
jamnicze Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Posłanko bardzo ładne :) i widzę, że i obróżka nowa :razz: i jak tak, Morek sie już nie dusi na obroży? Ale były zakupy :lol: http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/6-82009-03-28.jpg Quote
gosiaja Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 posłanko mama uszyła ze starej gąbki z łóżeczka po moim siostrzeńcu jeśli chodzi o obroże to muszę się przyznać że kupiłam ją jeszcze za nim "odebrałam" Morka młody jak chodzi na obroży to mu się za bardzo nie podoba i wije się jak piskorz ale pracujemy nad tym Quote
jamnicze Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 gosiaja napisał(a):posłanko mama uszyła ze starej gąbki z łóżeczka po moim siostrzeńcu jeśli chodzi o obroże to muszę się przyznać że kupiłam ją jeszcze za nim "odebrałam" Morka młody jak chodzi na obroży to mu się za bardzo nie podoba i wije się jak piskorz ale pracujemy nad tym Ja też kupiłam Saidi wcześniej obrożę i pojechałam z nią do Asiaczka. Oczywiście była za duża :evil_lol: Quote
M&S Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Cześć Moraski!!!!, no jakie łoże:-o, iście królewskie tylko pozazdrościć ..a jak się udał wyjazd do Warszawy? A. Quote
gosiaja Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 jamnicze napisał(a):Ja też kupiłam Saidi wcześniej obrożę i pojechałam z nią do Asiaczka. Oczywiście była za duża :evil_lol: ja też wzięłam ze sobą ale została w aucie oczywiście była ze duża :) ale teraz jest jak ulał Quote
gosiaja Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='Maks i Spark']Cześć Moraski!!!!, no jakie łoże:-o, iście królewskie tylko pozazdrościć http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/6-82009-03-28.jpg ..a jak się udał wyjazd do Warszawy? A. masakra nie lobię wstawać o 2 i wracać po północy po za ty zwiedziłam sobie dworzec w-wa wschodni i trochę centralny muszę powiedzieć że na wschodniej nic ciekawego nie ma a tak to cały czas siedziałam w sali konferencyjnej dobrze że były wygodne siedzenia muszę przyznać że ładne słoneczko świeciło Quote
M&S Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 gosiaja napisał(a):masakra nie lobię wstawać o 2 i wracać po północy po za ty zwiedziłam sobie dworzec w-wa wschodni i trochę centralny muszę powiedzieć że na wschodniej nic ciekawego nie ma a tak to cały czas siedziałam w sali konferencyjnej dobrze że były wygodne siedzenia muszę przyznać że ładne słoneczko świeciło ...no fakt, przyjemne to nie jest. Na Wschodnim jest np. Rossman duży, bankomat i oddział banku i inne atrakcje:evil_lol: tak pogoda śliczna była wczoraj, ale ponoć niezbyt ciepło. A. Quote
M&S Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 gosiaja napisał(a):a rossmanna nie widziałam a szkoda trochę czas by szybciej zleciał to następnym razem pokażę Ci, mam nadzieję, osobiście:cool3: A. Quote
gosiaja Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 a rossmanna nie widziałam a szkoda trochę czas by szybciej zleciał Quote
gosiaja Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 i mam 50 stronę :crazyeye: :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
M&S Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='gosiaja']i mam 50 stronę :crazyeye: :bigcool::bigcool::bigcool: ...ale się chwalisz:eviltong:, no dobra gratulacje:lol::lol::lol: A. Quote
jbk Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 50 stron, proszę, jak to zleciało :) A dopiero zaczynaliście ;)) Buziaczki i mizianko dla Morka :) Quote
gosiaja Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 przekaże buziaczki i mizianko jak wrócę po pracy fotki niestety też wstawię dopiero po pracy :( to następnym razem pokażę Ci, mam nadzieję, osobiście:cool3: A. z chęcią Quote
Recommended Posts