Asiaczek Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Tutaj dokładnie widac, że Morek.... to facet! Mocniejszy, szerszy w barach... http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/34-512009-03-24.jpg Rzeczywiscie zapasy baskowe!:loveu: http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/31-512009-03-24.jpg jamnicze - ja jednak sugerowałabym, abys dawała jeść Sajdusi!;):evil_lol: Korzonki - OK, ale nie w takiej ilości... http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/32-512009-03-24.jpg Pzdr. Quote
gosiaja Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 morek się od Saidi nauczył podgryzać ogonki i jak wpada do ogródka czy jest na spacerze to zawsze coś skubnie a w ogródek to niedługo cały mi przekopie a to jego "wybieg" Quote
M&S Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Asiu korzonki to przeciaż karma ekologiczna, pewnie na figurę dobrze robi, a Sajdi kobitką jest i trzyma linię:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A. Quote
ARGIS Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Super galeria!! Morek jest śliczny! :iloveyou: Czekamy na fotki i pozdrawiamy! Quote
gosiaja Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 przy takim kopaczu to nie ma za bardzo wyboru jeśli chodzi o roślinki ale planuje wzdłuż płotu posadzić tuje albo jakieś inne krzaczki aby odgrodzić się trochę od ulicy Quote
Asiaczek Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 gosiaja napisał(a):morek się od Saidi nauczył podgryzać ogonki i jak wpada do ogródka czy jest na spacerze to zawsze coś skubnie a w ogródek to niedługo cały mi przekopie a to jego "wybieg" Faaaajnie masz! Rano nie musisz nigdzie chodzić, tylko myk i Morek w ogródku juz siiiiiiiii... Posiejesz tam trawkę czy cos innego zamiarujesz? http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_5846a.jpg Pzdr. Quote
gosiaja Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Faaaajnie masz! Rano nie musisz nigdzie chodzić, tylko myk i Morek w ogródku juz siiiiiiiii... Posiejesz tam trawkę czy cos innego zamiarujesz? http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_5846a.jpg Pzdr. przy takim kopaczu to nie ma za bardzo wyboru jeśli chodzi o roślinki trawka to tam jakaś marna jest trzeba będzie tylko dosiać ale planuje wzdłuż płotu posadzić tuje albo jakieś inne krzaczki aby odgrodzić się trochę od ulicy skaczą te posty Quote
M&S Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 krzaczki odgrodzisz niską siatką, albo niskim płotkien, a kopacza po łapkach;) A. Quote
gosiaja Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 trochę zimy bo już topnieje tak było rano Quote
jbk Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 gosiaja napisał(a):przy takim kopaczu to nie ma za bardzo wyboru jeśli chodzi o roślinki trawka to tam jakaś marna jest trzeba będzie tylko dosiać ale planuje wzdłuż płotu posadzić tuje albo jakieś inne krzaczki aby odgrodzić się trochę od ulicy skaczą te posty Też bym się wolała odgrodzić od ulicy :) Morek by się chyba zaprzyjaźnił z Vadirem, czyż nie? Quote
ewelinabuck Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 hej chyba mnie odwiedzilas na nk dzis albo wczoraj :diabloti:slicznego masz baska a zreszta wszytskie asiaczkowe dzieciaczki sa piekne:loveu: Quote
Asiaczek Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Czyli w ogródku będa tujki od ulicy... i trawka. To wersja oszczędnościowa.:lol:Bez szaleństw...;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 ewelinabuck napisał(a):hej chyba mnie odwiedzilas na nk dzis albo wczoraj :diabloti:slicznego masz baska a zreszta wszytskie asiaczkowe dzieciaczki sa piekne:loveu: Ewelina - dzięki za miłe słowo!:buzi: Jak Radzio? Bo "On' to chyba Radzio... Pzdr. Quote
gosiaja Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 jbk napisał(a):Też bym się wolała odgrodzić od ulicy :) Morek by się chyba zaprzyjaźnił z Vadirem, czyż nie? morek jest bardzo przyjazny do innych psów także na pewno by się zaprzyjaźnił Quote
gosiaja Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Czyli w ogródku będa tujki od ulicy... i trawka. To wersja oszczędnościowa.:lol:Bez szaleństw...;) Pzdr. wersja oszczędna jest dobra ja nie lobię robić w ogródko Quote
gosiaja Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 ewelinabuck napisał(a):hej chyba mnie odwiedzilas na nk dzis albo wczoraj :diabloti:slicznego masz baska a zreszta wszytskie asiaczkowe dzieciaczki sa piekne:loveu: hej udało mi się trafić do Ciebie na nk dzięki za dobre słowo na temat mojego kopacza :) Quote
M&S Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Cześć Moraski, witamy się słonecznie:lol:, głaski dla kopacza:p, powiem Ci na pocieszenie, że Sparkowaty, będąc szczenięciem robił odwierty w części naszego ogródka i przesadzał roślnki....miłam ochotę go :mad::mad::mad:, ale z wiekiem mu przeszło.... A. Quote
Asiaczek Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Hejka, u nas słoneczko i śnieg na ulicach. Ale przewiduję szybkie unicestwienie tego białego "cosia" ... Pzdr. Quote
gosiaja Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 witał się ładnie morka pogłaszcze oczywiście mały wykopał wczoraj taki dół że nawet pysk miał w piach co do pogody to u nas trochę słońca rano też coś białego padało a to co wczoraj napadało to już prawie nie ma miłego dzionka życzę Quote
Asiaczek Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 A jak wrócisz do domu, to dasz jakąś ładną fotke Morastego? Please... Pzdr. Quote
gosiaja Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 dam teraz parę fotek ze spacerku c.d. Quote
gosiaja Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 zapomniałam napisać że szczerbo :evil_lol: nie ma już obu kłów na dole nie mam niestety zdjęcie może uda mi się po pracy zrobić Quote
Asiaczek Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Małe się naparzają, a Duży... ma swoje sprawy.:lol: http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/24-512009-03-24.jpg No, to Morek jest juz prawie dorosły, jak nie ma obu kłów...;) Pzdr. Quote
Recommended Posts