Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gosiaja napisał(a):
a nie wiem
może suche im już nie smakuje ale trzeba skończyć to żeby było nowe

No tak.
Tak czy siak - dieta im nie zaszkodzi po zimie...

pzdr.

Posted

Gosia zróbmy podmiankę ja ci dam rude na 2 tyg a wezmę chłopaków. Joguś nawet przy Morku wygląda teraz jak dziewczynka :) Mośki śpią cały dzień na słońcu i chudną w oczach nawet Pina już nie jest "normalna" a chuda.

Posted

No to wychodzi na to, że ani do gosiaja ani do Cienkiej nie mogę dać moich basków.... Bo u jednej się zaokrąglą, a u drugiej - zostaną.... szkieleciki, hahaha...

pzdr.

Posted

Aaaaa, energia słoneczna.... Byl taki jeden, co twierdził wszem i wobec, że on odżywia się energią słoneczna.... jakos ostatnio marnie o nim słychać, hahaha...

pzdr.

Posted

cholera to ja mam dziwolągi misek z żarciem nie pilnują co najwyżej może być wojna o dobra luksusowe ale dobra luksusowe je się na kanapie lub w ogrodzie na trawie :)

Posted

A dobra luksusowe to np. jabłuszko, tak?
Moje, kurde, pilnuja wszystkiego: misek z jedzeniem, smaczków, wszystkieg, co upadnie na podłoge, dobrej miejscówki na wspólnym legowisku....

pzdr.

Posted

Tak :)
miskami się nie przejmują często jedzą z jednej i każde je aż się naje a nie puki będzie widać dno. Często jedno szybciej odchodzi od miski.
Ale jaja właśnie przyszedł CACIB za wystawę Sopocką

Posted

U mnie Saidi też nie pilnuje michy. Myślałam, że drugi pies wpłynie na jej apetyt, ale nic z tego ;). Jak sypię im suche na śniadanko, to mała oczywiście zaraz jest przy mnie (zresztą wystarczy wejść do kuchni ;)), a Saidi nawet tyłka z kanapy nie podniesie. Jak ją wołam na obiad, to przede mną ucieka :diabloti:. Młoda oczywiście zmiata wszystko, a i tak wygląda jak przecinak ;). Saidi za to jest w sam raz i pierwszy raz osiągnęła wagą 9kg.

A to rude ze zdjęć, to Aviar (rodzyneczek), Judi to dziewczynka i była na zdjęciach u mnie w galerii :)