jamnicze Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='gosiaja']o ile dobrze pamiętam to chyba łapkę sobie lizał a mnie się to kojarzy z bajką bodajże Baltazar Gąbka i tam był szpieg z krainy deszczowców słynny... Don Pedro .... - faktycznie podobny :evil_lol: a to jeszcze z naszego spacerku Gasia, tyle zdjęć wtedy zrobiłaś, a tak mało nam pokazałaś, nie bądź taka, daj jeszcze kilka fotek :p Quote
gosiaja Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 muszę znaleść trochę czasu żeby ja obrobić a tego mi trochę brakuje miałam wczoraj trochę zrobić ale jak zaczęłam bawić się w robienie banerka to mi zabrakło czasu może jutro się uda Quote
Asiaczek Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 gosiaja napisał(a):muszę znaleść trochę czasu żeby ja obrobić a tego mi trochę brakuje miałam wczoraj trochę zrobić ale jak zaczęłam bawić się w robienie banerka to mi zabrakło czasu może jutro się uda No to będziemy czekać:lol: Dobranocka! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Moraski, jak u Was z pogoda? Bo w w-wie zapowiada się całkiem, całkiem... słoneczko jest, eh, jakis spacerek by się zaliczyło, np. na PM, ale... brak czasu. I tak będzie przez najbliższe 3 weekendy. Wolny weekend to dopiero drugi tydzień kwietnia. Może wtedy uda mi się wyciągnąć na PM Gapunię? zobaczymy. Pzdr. Quote
gosiaja Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Witamy się u nas dzisiaj piękne słoneczko ale silny wiatr jest wybieramy się na spacerek do lasu zobaczymy jaki długo Quote
M&S Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 cześć Moraski :loveu::loveu::loveu: witamy słonecznie m. Quote
Asiaczek Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 gosiaja napisał(a):Witamy się u nas dzisiaj piękne słoneczko ale silny wiatr jest wybieramy się na spacerek do lasu zobaczymy jaki długo Nie zapomnij psa i aparatu:lol: Miłego dnia! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 To gdzieś tutaj będziecie spacerować? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Zajrzyjcie, proszę, na ten bazarek... Asiaczkowe różności na moich tymczasowych gości Pzdr. Quote
M&S Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 gosiaja napisał(a):Tak to jest widok z mojego okna i przy tym płocie przechodzimy aby wejść dalej w las ale może uda nam się pojechać do rewy na spacerek po plaży zapomniałam wczoraj napisać jak morek rozrabiał na pewno pamiętacie taką reklamę papieru toaletowego VELVET XXL jak szczeniak ciągną po całym mieszkaniu i młody wczoraj sprawdzał czy to prawda a jaka miał przy tym zabawę \a ja trochę sprzątania to macie super widok. az papierem, to chyba wszystkie szczykli lubią taką zabawę:evil_lol: A. Quote
Asiaczek Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Aaaaaaa, musiało to rzeczywiście super wyglądać, jak wróciłaś do domu! Ja to bym od razu fotek narobiła i tez zrobiła z tego reklamę...:evil_lol: Pzdr. Quote
gosiaja Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Tak to jest widok z mojego okna i przy tym płocie przechodzimy aby wejść dalej w las ale może uda nam się pojechać do rewy na spacerek po plaży zapomniałam wczoraj napisać jak morek rozrabiał na pewno pamiętacie taką reklamę papieru toaletowego VELVET XXL jak szczeniak ciągną po całym mieszkaniu i młody wczoraj sprawdzał czy to prawda a jaka miał przy tym zabawę \a ja trochę sprzątania Quote
M&S Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 gosiaja napisał(a): meldujemy się po spacerku młody śpi i tak psa wzięłam aparat wzięłam ale karty do aparatu już nie :lol::lol::lol::lol::lol::lol: to moze następnym razem :cool3: m. Quote
gosiaja Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 tak się zarefowałam sprzątaniem że zdjęć nie zrobiłam meldujemy się po spacerku młody śpi i tak psa wzięłam aparat wzięłam ale karty do aparatu już nie Quote
M&S Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 ale fajne psio-kocie, białoczarne towarzycho:cool3: A. Quote
M&S Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 gosiaja napisał(a):dorzucamy jeszcze naszą pozycję spania ło mateńko:crazyeye::crazyeye::crazyeye:, ale pozycja:evil_lol: A. Quote
gosiaja Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 dorzucamy jeszcze naszą pozycję spania Quote
gosiaja Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Maks i Spark napisał(a):ale fajne psio-kocie, białoczarne towarzycho:cool3: A. fajni są i na wzajem obserwują się kto co robi morek jakby mógł to po siadce na górę by się wdrapał Quote
Recommended Posts